Belliki kardeşinizle yaş farkınız az olduğundan küçük yaşlarda sevgi kıskançlığı yapmış. bu kıskançlığıda agresifliğe dönmüş.
Büyüdükçe egosu bunu tetikleyip sizden daha iyi daha üstün olduğunu ispatlayıp sevgiyi kendi üzerine çekmek istemiş bunun yolununda başarıdan geçtiğini anlamış (zira aileniz sevgisini başarı odaklı gösteriyor)
Başarıyla egosu tatmin olmuş ve id(vahşi duygulat) yukarı çıkmış bunu tatmin etmek içinde sizi ezmek istiyor.
sizi eğitim ve başarılarını gözünüze sokarak ve sizi zayıf noktalarınızdan vurarak yapıyor
Peki ne yapmalı Yukarda hanım arkadaşlar vur kır parçala demiş ama
22 yaşındaki hanımkızlara hiç yakıştıramadım o terbiyesizleşte de sen onun seviyesine inme
Ayrıca neden yalnız olasın yada varsayki yalnızsın yalnızlık o kadar kötü bişey değil ki
Neden bişeyler yapmak için ona ve onun arkadaşlarına endekslisin
Senin yerinde olsam sinemaya çağırdım gelmedimi; iyi sen bilirsin der kendim giderim avm de turlarım kendime bişey alırım filmimi izler çıkarım ( yalnız izlerken ölmüyosun merak etme :))
Ehliyet kursuna yazılırım ( al sana arkadaş edinmen için bir ortam ayrıca hatta oda yok çünkü ehliyetini almış
Evde pek sohbet etmem
Hatta sık sık arkadaşlarımla buluşacak izlenimi verir çarşı pazar gezerim
Eğitime gelince onun daha iyi bir bölüm kazanması gelecekte daha çok paraya yada statüye sahip olacağı anlamına gelmez
Kendi bölümünü ve akademik araştırmanı yap kendini nasıl geliştirebileceğini belirle
Dil kursuna ve bilgisayar ( office programı, yada yazılım programları ilgine göre) eğitimleri ve kaydol. Eğitimini geliştirici desteklerde bulun
Maddi sorun var ise bunları ücretsiz veren halk eğitimi merkezlerini araştır (hem çevre edinirsin hemde eğitim alırsın)
Bunların dışında onun arkadaşları ile görüşme
Onun izlediği tavrı izleme zamanla yaptığı tavır ile seni zayıflatamadığını anlayacak ve pişman olacaktır
En nihayetinde siz kardeşsiniz et tırnaktan ayrılmaz
Ama ona küçük bir ders lazım sadece