Sevgilimin Sorunlu Ailesi

Bugün kafasını eZdikleri adam yarın evlenirseniz kıymetli paşa kardeşleri olur. Konulardan bazıları senin bilenmenden kaynaklı abartmışsın ama bazıları tuhaf. Hani çok yiyosun çatalla ye vb muhabbetler o evde sen yokken yapılır ama senin yanında yapılması garip. Kilo problemi varaa yemeğine müdahale ediyor olabilirler ve evet pilav kaşıkla yenmez yaa.. aldıkları kıyfetlerin fiyatları seni ilgilendirmez. Oralara hiç girme. Evde biraz kadın dominantlığı var 2 abla çok baskın. 2 baskın görümce sıkıntı valla geçmiş olsun.

aileden ayrilip yazin buraya tasindiginda cok kiymetli olacak kesin, gecen sene burdayken cok kiymetliydi cünkü, döndü ailesinin yanina devamli bi elestirme ve nasihat etmeye basladilar
ilginc bi aile, cok cok asiri tuhaflar
erkek arkadasimi seviyorum ama allah yine de hayirlisini versin tabi

Sevgilinin kilosuna karıştıklarında eğer ordaysan "ben ağırlık seviyorum ondan yiyor elleşmeyin yiğidime" de
Çatalları istemsiz ellerinden düşer matmazellerin.

süpersin bak bunlar hep kapak, biriktiriyorum bu kapaklari simdilik zamani gelince söylicem
böylelerinin karsisinda susarsan seni sindirirler zaten, susmam valla

Adab-ı muaşeret bu konuda gecerli degil demekki canim, kapi calmayi icine almiyor adab-ı muaşeret

Bunlarin umrunda degil insanlari incitmeleri, ama disariya karsi mükemmeler görünmek isterler
Saglam asagilik kompleksi ve görgüsüzlük var ailede sanirim

Psikologa gitti (hala da gidiyor haftada 1e düsürdü ama eskisi gibi gerek degil artik) OKB falan yok onun uydurdugu seydi o hastalik hastasi cünkü , sıkıntılarımız bitti diyebilirim cok sükür
Valla skypetan gözümle görmeyip kulagimla duymasam ben de abartiyor sanirdim ama abarti yok.. maalesef

Ben kendisiyle uzun süre bi birlikte yasadim. yemek yemesinde bi sorun göremedim, gayette güzel yasadik
Belki ben de onun gibiyimdir ondan görmemisimdir ahaha

kimseye bilenmedim ama tanimadiklari halde beni ileri geri konustular hakkimda, ben 30 yasindaymisim kardeslerini ayartmisim, kim bilir neler neler görmüs gecirmisimdir ben kac yasinda kadinim sonucta.
matmazeller de benimle yasit halbuki

O elbise olayini aradaki haksizligi göstermek icin anlatmistim farkli yere cekmissiniz olsun yine de tesekkür ederim cevabiniz icin, 2 baskin görümce harbiden sikinti ama bereket yurtdisinda yasiyorum ve erkek arkadasim da yazin yanima gelecek dolayisiyla baya uzak olacagiz bu iyi bisey

Cok haklisiniz, ablasinin dügün videosunda 1 kere göründü diye videoyu tekrar edite yollayan benim nisan/ dügün hazirliklarimda neler neler yapar kim bilir

Cok haklisiniz, ablasinin dügün videosunda 1 kere göründü diye videoyu tekrar edite yollayan benim nisan/ dügün hazirliklarimda neler neler yapar kim bilir

Yalnız bu konuda haklı değil mi? O kadar para veriyosun video yapsınlar diye en özel gününde. Bi bakmışsın ablan çıkmamış. En yakınlarını ayırt edip çekemeceklerse bıraksınlar o işi. Demin bilenmedim demişsin ona örnek dedim bu kısmı. Bir de senin hakkında konuştukları şeyleri nerden biliyosun. Erkek arkadaşın mı anlatıyor?

Evlilik planı var mı ve olursa yurtdışında mı yaşayacaksınız? Uzakta olacaksan zaten sıkıntı yaşamazsın.

Kardeşi düğün videosunda görünmesin diye kardeşinin olduğu yeri sildirmek istemişler diye anladım ben :)

Kardeşi düğün videosunda görünmesin diye kardeşinin olduğu yeri sildirmek istemişler diye anladım ben :)

Yani biraz daha açık yazabilirdi tabi o kısmı bizi aydınlatırsa iyi olur konu sahibi. Benim anladığım. İki kız kardeşten biri evlenmiş. Diğer kız kardeş sadece bir kere göründü diye olay çıkarmış. Daha çok görünmek istemiş. Bu durumda haklı.

Sizin anladığınız gibiyse eğer vahim :)

İnşallah sizin dediğiniz gibidir ben yanlış anlamışımdır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…