Sevgiliniz bir baskasina ilgi duymaya baslarsa?

Ögretmenim diye birsey dedigimi hatirlamiyorum ayrica 7 8 aydir devam eden bir iliskim vardi diye baslamistim yazimda hatta baslarda hersey iyidi görüsüyorduk diye belietmisim.. cinsellik ne ara oldu derken? ne olduysa son 1 ayda oldu. Yeni kiz meseleside son 1 haftadir var..

Irdeleyen takintili kadin demeden önce benim hakkimda bir fikre sahip olmaniz lazim ki o da sizde yok. Hayatimin kisa bir döneminden bahsetmem benim hakkimda yeterince bilgi sahip edindiginiz anlamina gelmez. Ne benim ne hayatim nede karakterim hakkinda hicbirsey bilmiyorsunuz.

Bahsettigim yer bir okul degil ayrica su yanlis anlamayida düzelteyim. Ben yurtdisinda yasayan bir firmada calisan bir calisanim.
7-8 ayda cinselliğin olması değil benim yadırgadığım. Bu tarz bir ilişki olduğundan bahsetmemişsin, sevdiğini bile söylemedi demişsin, benimle sırf cinsellik için mi birlikte vs vs... neyse o kadar çok yazmışsın ki bence kendin de farkında değilsin ne anlattığının.
O adam seni bırakır triplere bak, gelmiş bana çemkiriyor hey Allahım

Sizi beğeniyor belki ama sevmiyor, seven insan kesinlikle, sorunlarım var deyip aramamazlık yapmaz, aksine sizinle paylaşmak ister, sevdiği kişi ile zaman geçirip, sorunlarından biraz arınmak ister, ayıracak zamanım yok, ara verelim fln demez kesinlikle. Bırakın peşini bence bu işin.

Atlaya atlaya okudum ama başından bu yana aklımda dönen soru, size bugüne kadar sevdiğini söylemeyen birisi ile neden cinsellik yaşadınız?

Sonuca da gelecek olursak, o sizi şutlamadan, siz onu şutlayın. Zira aldatılmanız an meselesi gibi hissettim.

7-8 ayda cinselliğin olması değil benim yadırgadığım. Bu tarz bir ilişki olduğundan bahsetmemişsin, sevdiğini bile söylemedi demişsin, benimle sırf cinsellik için mi birlikte vs vs... neyse o kadar çok yazmışsın ki bence kendin de farkında değilsin ne anlattığının.
O adam seni bırakır triplere bak, gelmiş bana çemkiriyor hey Allahım

Canim herseyden bahsetsem zaten destandan farksiz olur. O an aklimda olan ayrintilari verdim ve kafamin karisik olmasi kadarda dogal ne olabilir? Yazdiklarimada yansimis demekki olabilir.

Bana sevdigini hic söylemedi dedim evet ama ben bunu farkli sekillerde ifade ettigine inandim hep. Sözleriyle degil ama Bakislariyla dokunuslariyla öyle hissettim. Yanilmisim demekki o da oynamis belliki.. sevdigini söyleyen herkes gercekten seviyor mu? Ha agizdan cikmis ha oynamis.. yalan yalan iste bende kandigimla kaldim! Olan bu!

Ayrica cemkiriyor ifadesi nedir ya! Dilerim birgün kimseye kanmaz cemkirmek zorunda kalmazsin!

Atlaya atlaya okudum ama başından bu yana aklımda dönen soru, size bugüne kadar sevdiğini söylemeyen birisi ile neden cinsellik yaşadınız?

Sonuca da gelecek olursak, o sizi şutlamadan, siz onu şutlayın. Zira aldatılmanız an meselesi gibi hissettim.

Seviyorum demedi evet zaten bir iliskiye baslarken hemen seviyorum demesi nekadar inandirici olurdu? Senden cok hoslaniyorum dedi seni tanimak istiyorum seninle birseyler yasamak istiyorum dedi. Hersey böyle baslamaz mi zaten? Cinsellikte elbette bir süre sonra geliyor.. karsilikli duygular harekete gecince..
Sonrasinda da hic seviyorum demedi evet ama sarilip uyuyalimmi dedi mesela! Seviyorum demedi ama sarilsana bana dedi mesela! Bunlar neydi ben mi yanlis anladim? Sevmek zaten zamanla tanidikca olan birsey degil mi? Herseyi cok yanlis yorumlamisim demekki.. bana ders oldu! Zaten bitirdik iliskiyi diye yazdim yazimin sonunda.. hatta ayni is yerinde calistigimizi! Bana nasil davranmamai önerirsiniz siz olsaydiniz napardiniz diye sormak icin paylastim yasadigimi!

Bence iş artık strateji geliştirecek noktadan geçmiş gerçekten.

Minimum ilişki kurmaya çalışın bence, arkadaşlığı sürdürmeyin. Selam verin geçin.

Seviyorum demedi evet zaten bir iliskiye baslarken hemen seviyorum demesi nekadar inandirici olurdu? Senden cok hoslaniyorum dedi seni tanimak istiyorum seninle birseyler yasamak istiyorum dedi. Hersey böyle baslamaz mi zaten? Cinsellikte elbette bir süre sonra geliyor.. karsilikli duygular harekete gecince..
Sonrasinda da hic seviyorum demedi evet ama sarilip uyuyalimmi dedi mesela! Seviyorum demedi ama sarilsana bana dedi mesela! Bunlar neydi ben mi yanlis anladim? Sevmek zaten zamanla tanidikca olan birsey degil mi? Herseyi cok yanlis yorumlamisim demekki.. bana ders oldu! Zaten bitirdik iliskiyi diye yazdim yazimin sonunda.. hatta ayni is yerinde calistigimizi! Bana nasil davranmamai önerirsiniz siz olsaydiniz napardiniz diye sormak icin paylastim yasadigimi!

Gayet normal bir şekilde size bir soru sordum fakat bu uslübünuz ve sonlardaki o ünlem işaretleri sebebi ile... düşüncemi açıkca dile getireceğim!!!!!!!

Sizi mendil gibi kullanmış atmış!!!!!! Tam olarak bunu zerrenize kadar hissetmenizi diliyorum.

Bence hak da etmişsiniz.

Bence arkadaş gibi görüşmeye devam edersiniz özlediğini anlamayıp yokluğunuzu hissetmeyebilir. Ergen gibi tavır da almayın ama gerektiği yerde konuşun öyle muhabbete girmeyin merak etsin sizi. Aslında bana da sizi seviyormuş gibi gelmedi ama biz buradan yanlış anlayabiliriz. Hatta bazı günler olduğunuzdan daha sık daha özenli gidin biriyle buluşacak gibi. Laf arasında çıkışta işiniz olduğunu söyleyin falan.

Taktikle falan bu ilişkinin düzeleceğini sanmıyorum. Adam ne istediğini bilmiyor, aslında ciddi bir ilişki yaşamak istemiyor. İstediği sadece takılmak bence.
Aynı işyerinde olmanız kötü olmuş. Bundan sonrası için onla arana mesafe koy. Merhaba merhaba sadece. İşe daha bakımlı git havalı ol. Telefonda biriyle msjlaşıyormuş ya da konuşuyormuş gibi yap. Hayatında biri var sansın. Belki aklı başına gelir de bir adım atar sana.
Ama böyle adamlarla uğraşılmaz, yani değişeceklerini sanmıyorum...

Ablacım ben burda bir sevgilik göremiyorum ki

İlgi göstermiyor, seviyorum demiyor sadece mavi boncuk bırakıp kaçıyor.

Sonra başkasına gönlü kayınca aynısını ona da yapıyor. Adam basbayağı ayran gönüllü. Böyle tiplerden adam olmuyor.

Konu sahibi duy beni bu ablamızı dinle her önerisine öğüdüne şapka çıkardığım ender insanlardan tespitleri şahanedir kendisinin:super::super:

Gayet normal bir şekilde size bir soru sordum fakat bu uslübünuz ve sonlardaki o ünlem işaretleri sebebi ile... düşüncemi açıkca dile getireceğim!!!!!!!

Sizi mendil gibi kullanmış atmış!!!!!! Tam olarak bunu zerrenize kadar hissetmenizi diliyorum.

Bence hak da etmişsiniz.

Farkli mesajlari falan mi okuyoruz acaba ben bu mesajimda bir uslubsuzluk görmedim sen neyin kafasindasin gercekten? Istedigin fikri ve cümleleri kurabilirsin senin fikirlerinle birseyi zerreme kadar hissedecek degilim cünkü kendini suan okadar net ifade ettinki bence önce sen bi git üslub ögren. Kimin neyi hakettiginide asla bilemezsin hayat uzun güzelim bakalim sen neler göreceksin! Ben daha hayatta kimseye bu tarz cümleler kurmadim cok sükür insanim ama sen olmamissin ya!

Son düzenleme:
Valla insanlık hali.
Ben de daha önce mutlu bir ilişki içindeyken başkasından hoşlanmiş, ayrılmak durumu da kalmıştım. Kınamaya gerek yok.
Gidene kal demeye de gerek yok.
Çok sevse zaten g.tü başı başka kişilere kaymazdi.
Ayni okuldayiz, karşılaşırız falan diye de gerilme, hiç yokmuş gibi davran

Aynı ortamda ilişkiye başlarken insan iki defa düşünmeli mutlaka tamam başlarken herşey çok güzel ama olumsuz durumları da düşünmek lazım kaldı ki şuan sizin içerisinde bulunduğunuz durumda sürekli güçlü görünmek zorundasın kendini koyveremiyorsun.Öncelikle ben bu kişinin size aşık olduğunu düşünmüyorum.Sadece sizinle hoşlantı olarak başlamış bana kalırsa ve sanırım siz başladıktan sonra belkide elde edince uzaklaştı sizden orası hakkında yorum yapamayacağım ancak bu kadar aramayn sormayan insana sabredilmez en başta restini çekiceksin.Sizin gösterdiğiniz sabrın karşı taraf farkında bilme olmuyor çoğu zaman.Bir süre sonra sizin onu boğduğunuzu düşünüyor.Yeni gelen kıza gelicek olursak atkadaş biraz şıpsevdi galiba sizin de sorularınız o kızı iyice aklına sokmuş. Zaten ara verelim demesi başlı başına faul bir hareket üstüne bir de benim o kızla birlikte olacağımı mı düşünüyorsun demesi o kızın zaten aklında olduğunu gösterir.Yol yakınken dönün.Sizin şuan üzüntünüzün açıklaması şu siz bu insan bana çok ilgiliydi nasıl beni bırakabilir diyerek takıntı yapmışsınız.Ama bu takıntınızı devam ettirirseniz siz yıpranırsınız.

Evlenmeden cinsellik yaşamayın diyorum ve yeni bir tartışmanın fitilini atesliyorum. Çünkü kadın cinsellikte daha çok bağlanırken erkek işini görüyor gibi geliyor bana. Neyse neyse...
bu bir detay asıl konu ise beyfendinin ayran gönüllü mavi boncukcu olması Güleryüz'ler konuşmalar gülmeler herkesle iyi olmalar zaten bir erkeğe hiç yakışmıyor direk mavi boncukcu direk. O tür adamlardan uzak dur. Oturaklı herkesle samimi olmayan belli kriteri ölçüsü olan adam candır.

Bence o kızdan önce başkası bile girmiş beyfendinin kalbine aramamalar hep ondan , kaçan kovalanır yapacaksın.

Hiç umrunda olmamış gibi takılacaksın . Çok şık güzel giyinip insanlarla muhabbetini artıracaksın. Bol gezip foto paylaşacak değişik yerlere gidecek paylaşımlar yapacaksın .O geldiğinde aşırı eğleniyormuş gibi değil normal takılacaksın. Çok güldüğünü de görecek ama cook mutlu olduğunu da..dozu ayarla Onu gördün mü slm nbr deyip geçip gideceksin .slm vermemezlik yok düşmanın değil sıradan biriymiş gibi davranacaksın .
( burada adam şunu düşünür.oha bana düşman falan değil , trip atan kadın takıyordur seviyordur . trip atma sakın .trip olayına girersen kaybedersin. Umursamaz sıradan biriymiş gibi olacaksın ki hiç takmadığını düşünsün)
Tersleme, sorularına cevap vermeme falan Yok.diğer öğretmenler nasıl bu da ayyyyynen öyle olacak senin için.
Adam a şunu düşündürteceksin bu aşamalarda "ne çabuk unuttu, neden trip atıp küsmüyor! Sevmiyor galiba artık, yoksa unuttu mu? Belki de birini buldu takmıyor!!!!" İşte bunu düşünmeye başlayan adam peşine düşer zaten.
Gerisi sana kalmış gelirse başından mı atarsın yoksa bunca aklı hiçe sayıp devam mı edersin ....sen bilirsin .

Valla insanlık hali.
Ben de daha önce mutlu bir ilişki içindeyken başkasından hoşlanmiş, ayrılmak durumu da kalmıştım. Kınamaya gerek yok.
Gidene kal demeye de gerek yok.
Çok sevse zaten g.tü başı başka kişilere kaymazdi.
Ayni okuldayiz, karşılaşırız falan diye de gerilme, hiç yokmuş gibi davran
Sizi yadirgamiyorum fakat birşeyi merak ettim mutlu iliski içindeyken nasıl başkasindan hoşlandiniz ama taktir ettiģim mantikli davranip diğer kişiden ayrilmişsiniz gerçekten sevseydiniz sanirim başkasindan hoşlanmazdiniz

Ayrica bir iliskiniz varsa neden kimse bilmiyor?
Neden sakliyorsunuz?
O mu sakliyor siz mi?

Sonuc ayni bence yine de; seni sevmiyor

X