- 5 Ekim 2016
- 681
- 1.372
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin kafa yapınız, şu “hamile kadınlar sokağa çıkmasın cinselliği çağrıştırıyor” diyenlerle eşdeğer galiba?Bi erkegin evine evlenmeden once gitmek asla hos karsilancak bi durum degil, ister ders calis ister Yemek yap ister baska seyi yap ozeliniz kapi disardakileri baglamaz ama Ben karsi komsunuz olsam ve bi kiz cocugum olsa sizden ne kadar etkilenirdi diye dusundum komsulariniz da illa ki dusunuyodur.
Cok komiksin canimanajanshsnj müthiş bı komşusunuz siz. Eminim konu sahibinin erkek arkadaşı komşunuz olsa kızın başından aşağı pike silkelerdiniz
Bir erkeği bir kadının yanında görünce niye ila bir fikrim olmak zorunda bundan banane beni rahatsız etmedikten sonraBir kadınla bir erkeği aynı evde görünce aklınıza sadece cinsellik geliyorsa aklı bir değiştirin derim.
Bir erkeği bir kadının yanında görünce niye ila bir fikrim olmak zorunda bundan banane beni rahatsız etmedikten sonra
Cok komiksin canim[/QUOTE
Teşekkür ederim
BiliyorumSize yönelik değildi.
cok haklısınız dogru soyleyen dokuz koyden kovulurmus. Bu yasamakmı oluyor erkek arkadasınla egitim gelecegin için gittigini unut ask yuvasında yasa. Cok haklısın bak izmirde üni ogrencisi kız bir gun once tanıstıgı erkek arkadasının evine heycanla gidiyor tabutla cıkıyor. Yasamak lazım bedeli ne olursa olsun. Biz yasamadık ya anlamayız. Alısmak şazım modern olmak lazım genis olmak lazım.Bazı insanlar istiyor ki kendileri gençken tabulardan ötürü yapamadıklarını,yaşayamadıklarını kimse yaşamasın.
Lütfen içten içe isteyin,herkesin hayatına ahlak zabıtası kesilmeyin.
Bi erkegin evine evlenmeden once gitmek asla hos karsilancak bi durum degil, ister ders calis ister Yemek yap ister baska seyi yap ozeliniz kapi disardakileri baglamaz ama Ben karsi komsunuz olsam ve bi kiz cocugum olsa sizden ne kadar etkilenirdi diye dusundum komsulariniz da illa ki dusunuyodur.
Ay arkadasım sende cok cahildin buna hayatını yasamak derler sen ben yasamadık ne anlarız ki ne gerek diger gereksiz seylereTabiki ya aile
tabu ne canım. Ahlak bekçiliği yapmıyoruz kimsenin kapısına eşiğine bekçilik yapmıyoruz ben bir anne olarak annesi gibi konuştum ama senin gibi evlad amanın Rabbim çocuklarıma nasip etmesin. Erkek eş hep vardır önce ailenin hakkı ı öde ayaklarının üstünde durarak ödüllendir sonra evlen yokmu erkek herşey sırası ile okumaya gitmişse okusun eee be cocuk!!!
+1Bazı yorumlara koptum.. İçinden geleni yap, korun.. Bunlar ne Allah aşkına?
Sen kendine destek arıyor, kalbini rahatlatacaksan, aynen git.. Diğer insanlar ne ki, aynı toplumda yaşamıyoruz, değer yargılarımız yok zaten.. Ama cidden fikir almak istiyorsan, azalt.. Ne gerek var? Elzem mi ki? Yemeği dışarda yiyiverin, kampüste ders çalışacak çok ortam var.. Aynı ortamda kalıp, yanlışa teşebbüs edip, korunacağınıza, kendinizi tamamen koruyun bence..
Yani en azından benim içim öyle rahat ederdi, ilişkiye girip korunduğumda değil..
Üstte yazan arkadaşa da katılıyorum.. İnsanın başına herşey gelebilir.. Her gidişinde ailene haber veriyor musun? Zaten yurda gitmediğin günler ailenin haber oluyordur, nerede kaldığından..
Yav ne düşünüyorsan düşün insanları bu düşüncenle rahatsız edemezsin. İşte sizin zihniyet hep böyle,kendinizi mahalle muhtarı gibi her şeyin içinde olmayı hak görüyorsunuz. Sanane? ister okur ister sevişir. Kendi hayatınla ilgilensene.Ay arkadasım sende cok cahildin buna hayatını yasamak derler sen ben yasamadık ne anlarız ki ne gerek diger gereksiz seylere
Ahhh canımmmm üzerineöi alındın. Kesin bir karın agrın varki bu kadar agrasif sin. Ama seni dikkate almıyor sadeceYav ne düşünüyorsan düşün insanları bu düşüncenle rahatsız edemezsin. İşte sizin zihniyet hep böyle,kendinizi mahalle muhtarı gibi her şeyin içinde olmayı hak görüyorsunuz. Sanane? ister okur ister sevişir. Kendi hayatınla ilgilensene.