• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin evinde rahat hissetmiyorum.

Bi erkegin evine evlenmeden once gitmek asla hos karsilancak bi durum degil, ister ders calis ister Yemek yap ister baska seyi yap ozeliniz kapi disardakileri baglamaz ama Ben karsi komsunuz olsam ve bi kiz cocugum olsa sizden ne kadar etkilenirdi diye dusundum komsulariniz da illa ki dusunuyodur.
Sizin kafa yapınız, şu “hamile kadınlar sokağa çıkmasın cinselliği çağrıştırıyor” diyenlerle eşdeğer galiba? :işsiz:

Valla beni baglamazdi acikcasi erkek arkadasinin evine gelen kiz sanirim sebebide beynimi milletin ozel hayati yerine daha onemli seylere calistirmayi basarabilmem.. darisi insanlarin hayatini sorgulamaktan baska isi olmayanlara

Bazı insanlar istiyor ki kendileri gençken tabulardan ötürü yapamadıklarını,yaşayamadıklarını kimse yaşamasın.
Lütfen içten içe isteyin,herkesin hayatına ahlak zabıtası kesilmeyin.:kusmuk:
cok haklısınız dogru soyleyen dokuz koyden kovulurmus. Bu yasamakmı oluyor erkek arkadasınla egitim gelecegin için gittigini unut ask yuvasında yasa. Cok haklısın bak izmirde üni ogrencisi kız bir gun once tanıstıgı erkek arkadasının evine heycanla gidiyor tabutla cıkıyor. Yasamak lazım bedeli ne olursa olsun. Biz yasamadık ya anlamayız. Alısmak şazım modern olmak lazım genis olmak lazım.

Bi erkegin evine evlenmeden once gitmek asla hos karsilancak bi durum degil, ister ders calis ister Yemek yap ister baska seyi yap ozeliniz kapi disardakileri baglamaz ama Ben karsi komsunuz olsam ve bi kiz cocugum olsa sizden ne kadar etkilenirdi diye dusundum komsulariniz da illa ki dusunuyodur.

Ay gece gece ne güldüm :KK70::KK70::KK70:

- Anneee annee baksana karşıdaki abi eve arkadaşını çağırmış. Ben de kreşte gidip Efecan'ı ağzından öpçem o zaman
- Hayıır kızıım hayııır! Olamaaaz!
(anne yumruklarını havaya kaldırarak haykırır ve kamera yavaşça uzaklaşır -bu sırada sağanak yağmur yağmaktadır- )

Bence herkes kendi hayatına baksın. Komşularımızın hayatını da didik didik etmeyelim. Ufacık çocuklar komşuların evine kim girip çıkıyor diye bakmaz. Bir konuda da çocuklarınızın psikolojisi bozulmasın yahu.

Tabiki ya aile
tabu ne canım. Ahlak bekçiliği yapmıyoruz kimsenin kapısına eşiğine bekçilik yapmıyoruz ben bir anne olarak annesi gibi konuştum ama senin gibi evlad amanın Rabbim çocuklarıma nasip etmesin. Erkek eş hep vardır önce ailenin hakkı ı öde ayaklarının üstünde durarak ödüllendir sonra evlen yokmu erkek herşey sırası ile okumaya gitmişse okusun eee be cocuk!!!
Ay arkadasım sende cok cahildin buna hayatını yasamak derler sen ben yasamadık ne anlarız ki :D ne gerek diger gereksiz seylere

Yine bolca sorulanın dışında her şeye değinilen bir konu olmuş,sebebi belli.
Sevgili konu sahibi, rahatsızlık duyma sebebin insanlar "aaa bunlar evde ne yapıyor acaba hımm humm" ise sen aslında o evde bulunmayı yadırgıyorsun sırf bu sebepten rahatsız hissettiğin bir yerde devamlı yaşamak seni mutsuz edebilir. Bu yüzden perşembe günü gidip pazar akşamını geçirdikten sonra yurduna gidebilirsin yani; 4 gece orda 3 gece yurtta gibi. Hem böylece kendine ait bir sosyal hayatın da oluşmuş olur

Aynı evde kız ve erkek eşittir cinsellik temalı bir konu, bir de insanlara geniş gibi çok çirkin lakaplar takıyorlar... Açıkçası insanların düşüncesini kafana bu kadar takan bir insansan ileride bu konuda duyabileceğin herhangi bir laf seni çok üzebilir. Keşke insanlar kendilerine zarar vermeyen hayat biçimlerine beni ilgilendirmez demeyi öğrense ama yok yurdumuz böyleleriyle dolu, kendi mutsuz hayatlarını renklendiriyorlar sanırım başkalarının hayatlarını kirli dillerine düşüncelerine meze ederek. Bir de şunu söyleyenlere hak veriyorum ki ben de öyle bir durumda çok pişman olurdum; ailenden gizli yaptığın her şey ailenin kulağına gidebilecekmiş gibi yaşa, ailen üzülür müydü bunu biraz düşün. Ya da ileride bu insanla yola devam etmesen keşke böyle aynı evde oturma işini benim için daha kalıcı bir insanla yaşasaydım diye düşünür müsün mesela? Başkalarını kafaya takan biri bunları da düşünüyordur içten içe, ben de böyleyim çünkü, bu yüzden ileride canını sıkmayacağını düşündüğün şekilde davran. Hep bu yüzden başına gelebilecek en kötü şeyi düşün, sonuçlarıyla baş edemeyeceğin bir şeyi yapmak sana zarar verir er ya da geç.

Bazı yorumlara koptum.. İçinden geleni yap, korun.. Bunlar ne Allah aşkına?

Sen kendine destek arıyor, kalbini rahatlatacaksan, aynen git.. Diğer insanlar ne ki, aynı toplumda yaşamıyoruz, değer yargılarımız yok zaten.. Ama cidden fikir almak istiyorsan, azalt.. Ne gerek var? Elzem mi ki? Yemeği dışarda yiyiverin, kampüste ders çalışacak çok ortam var.. Aynı ortamda kalıp, yanlışa teşebbüs edip, korunacağınıza, kendinizi tamamen koruyun bence..
Yani en azından benim içim öyle rahat ederdi, ilişkiye girip korunduğumda değil..
Üstte yazan arkadaşa da katılıyorum.. İnsanın başına herşey gelebilir.. Her gidişinde ailene haber veriyor musun? Zaten yurda gitmediğin günler ailenin haber oluyordur, nerede kaldığından..
+1

Ay arkadasım sende cok cahildin buna hayatını yasamak derler sen ben yasamadık ne anlarız ki :KK70: ne gerek diger gereksiz seylere
Yav ne düşünüyorsan düşün insanları bu düşüncenle rahatsız edemezsin. İşte sizin zihniyet hep böyle,kendinizi mahalle muhtarı gibi her şeyin içinde olmayı hak görüyorsunuz. Sanane? ister okur ister sevişir. Kendi hayatınla ilgilensene.

Ben komsu olsam hic umrumda olmaz bilmem bile zaten bunlar evli mi degil mi ilgi alanim degil cunku. Sen konu komsuyu bosver sadece ailen bu konuda ne dusunur onlar rahatsiz olurmu eger öyleyse kalma derim senin vicdanen sorumlu oldugun insanlar ailen

Yav ne düşünüyorsan düşün insanları bu düşüncenle rahatsız edemezsin. İşte sizin zihniyet hep böyle,kendinizi mahalle muhtarı gibi her şeyin içinde olmayı hak görüyorsunuz. Sanane? ister okur ister sevişir. Kendi hayatınla ilgilensene.
Ahhh canımmmm üzerineöi alındın. Kesin bir karın agrın varki bu kadar agrasif sin. Ama seni dikkate almıyor sadece :D

Back