• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin evinde rahat hissetmiyorum.

Evet olurum. Kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez çünkü.

evet ilgilendirmez

ama aklın da yolu bir

bu kız ilerde pişmanlık duyup bozuk bir psikoloji ile hayata başladığı zaman sağlıksız bir kadın olarak devam edicek hayatına

henüz toy! çok genç!

ayakları üzerinde maddi ve manevi duracak güçte değil

ne demek içinden geleni yaşa

içinden ne kadar doğru gelir ne kadar yanlış gelir bir düşünün bakalım

evet ilgilendirmez

ama aklın da yolu bir

bu kız ilerde pişmanlık duyup bozuk bir psikoloji ile hayata başladığı zaman sağlıksız bir kadın olarak devam edicek hayatına

henüz toy! çok genç!

Hanımefendi ben sevgilinizin evinde kalın sevişin falan mı dedim? Eğer rahatsız oluyorsa içinden gelen buysa gitmesin, eğer içinden gelen kalmaksa kalsın. Sanki ben zorladım konu sahibini bir şeylere.

Doğruluğundan emin olmadığınız bişeyi yapmayın derim
İçiniz rahat değilse gitmeleri azaltın ama mutluysanız huzursuzluk hissetmiyorsanız kimsenin ne diyeceğini önemsemeyin

Hanımefendi ben sevgilinizin evinde kalın sevişin falan mı dedim? Eğer rahatsız oluyorsa içinden gelen buysa gitmesin, eğer içinden gelen kalmaksa kalsın. Sanki ben zorladım konu sahibini bir şeylere.

ama zaten dogru düşünemediği için başlık açıyor

ya salla gitsin keyfine bak kimse karışamaz tarzı yorumlar ona cesaret verir yanlışa sürükleyebilir

bizim görevimiz tecrübeli insanlar olarak ona dogruyu göstermektir

30 yasında kadın olur yapsın canım istediğini kimene

ama bu çocuk daha ünv li işte kaç yasında ne kadar sağlıklı düşünebilir

evet ilgilendirmez

ama aklın da yolu bir

henüz toy! çok genç!

Bin yasa

ama zaten dogru düşünemediği için başlık açıyor

ya salla gitsin keyfine bak kimse karışamaz tarzı yorumlar ona cesaret verir yanlışa sürükleyebilir

bizim görevimiz tecrübeli insanlar olarak ona dogruyu göstermektir

30 yasında kadın olur yapsın canım istediğini kimene

ama bu çocuk daha ünv li işte kaç yasında ne kadar sağlıklı düşünebilir

Ben de üniversiteli genç bir kadınım gayet sağlıklı düşünüyorum. Başkasının aklıyla değirmen dönmez. Kendi eğsin büksün kararını kendi versin. Gitmek isterse gider istemezse gitmez. Kendi kararıdır, aldığı karar da kimseyi ilgilendirmez.

Peki burda yaptığın yorumla bu insanın hayatına moda hale etmiyormusun sanane o zaman oku gec
Etmiyorum. Ben fikrimi paylaşıyorum. Aynı sizin paylaştığınız gibi. Buradan ne alacağı konu sahibini ilgilendirir.

Nerede, ne yapacağımı da size soracak değilim. İyi forumlar.

Ben de üniversiteli genç bir kadınım gayet sağlıklı düşünüyorum. Başkasının aklıyla değirmen dönmez. Kendi eğsin büksün kararını kendi versin. Gitmek isterse gider istemezse gitmez. Kendi kararıdır, aldığı karar da kimseyi ilgilendirmez.
Universite okumakla iş bitmiyor canım aile var sorumluluk ve pişmanlıklar var.

Etmiyorum. Ben fikrimi paylaşıyorum. Aynı sizin paylaştığınız gibi. Buradan ne alacağı konu sahibini ilgilendirir.

Hı hı evet beni siz pek ilgilendirmiyorsunuz enin olun iyi aksamlar

hala ebeveynlerine muhtaçsa ilgilendirir

şunu anlamak zor değil inanın

bu konuyu açan toy tecrübesiz ailesinin onaylamayacagı bir işi yapan bu genç kız!

sadece sizlerden kimseye bakma keyfine bak sözlerini duymak için başlık açıyor

içini rahatlatmak istiyor çünkü kendisi de rahatsız

demekki yanlışa gidiyor

bize de dogruyu göstermek düşer

hala ebeveynlerine muhtaçsa ilgilendirir

anne babasının onaylamayacağı

şunu anlamak zor değil inanın

bu konuyu açan toy tecrübesiz ailesinin onaylamayacagı bir işi yapan bu genç kız!

sadece sizlerden kimseye bakma keyfine bak sözlerini duymak için başlık açıyor

içini rahatlatmak istiyor çünkü kendisi de rahatsız

demekki yanlışa gidiyor

bize de dogruyu göstermek düşer

Siz kendi doğrunuzu göstermekte serbestsiniz. Ben de kendi fikrimi söylemek konusunda özgürüm. Aynı fikirde olmadığımıza göre uzatmanın anlamı yok. İyi forumlar.

Siz kendi doğrunuzu göstermekte serbestsiniz. Ben de kendi fikrimi söylemek konusunda özgürüm. Aynı fikirde olmadığımıza göre uzatmanın anlamı yok. İyi forumlar.

henüz sağlıklı kararlar veremeyen bir genç kız için doğru tektir

ailen duysa kıyamet kopacak işi yapma!!

Siz bile kendi doğrunuz diyip kendi fikrim diyorsunuz demekti sizde yanlış oldugunu düşünüyor ama yazmıyorsunuz

Gençsin, aşıksın. Kime ne zararın var? İnsanların gençlerin hayatlarına müdahale etmelerine ayar oluyorum.

Benden küçük erkek kardeşim var. İlk sevgilisi olduğunda ona tek dediğim gençsiniz, yanlış şeyler yapabilirsiniz, yaparsanız da korunun dedim. Bu kadar. Sana da tek diyeceğim aynısı, hamile kalma...
Cok komik resmen sana sadece  diyecek birey bulamadım

Komşu söylerse sevgilinin ailesine karar aileye ait.Sonuçta ev onların,gelmesin derlerse gelmezsin olur biter.Nasıl insanlar bilinmez çünkü,rahat insanlarsa ailen de rahatsa pek kafaya takmaya gerek yok.

Evlilik olayına girildiğinde kızın zırt pırt bizim evdeydi hiç çıkmamış derlerse sen ailene karşı zor duruma düşebilirsin,ama aile yapın kaldırıyorsa kimseyi ilgilendirmez.

Kimseyi takma takil kafana gore diyenleri anlayamiyorum konu sahibi kiziniz olsaydi git kal kizim mi diyecektiniz? Kanin deli aktigi zamanlar boyle seyler cekici gelir bikac sene sonra baskasiyla evlenilecegi vakit zar diktirmek icin dr aranir oyle konulari da okuyoruz her gun sozum konu sahibine degil ama atesle barutta yan yana durmuyor..

Komşu söylerse sevgilinin ailesine karar aileye ait.Sonuçta ev onların,gelmesin derlerse gelmezsin olur biter.Nasıl insanlar bilinmez çünkü,rahat insanlarsa ailen de rahatsa pek kafaya takmaya gerek yok.

Evlilik olayına girildiğinde kızın zırt pırt bizim evdeydi hiç çıkmamış derlerse sen ailene karşı zor duruma düşebilirsin,ama aile yapın kaldırıyorsa kimseyi ilgilendirmez.
Yani rahat ve genisolmak lazım

Back