vebahargeldi çok teşekkür ederim yorumunuz için.
ailesi allah var, beni çok seviyorlar. mesela nişandan önce annesi tek taş alalım demiş, o demiş ki ne gerek var. orada bile kavga kopmuştu. daha neler neler var bunun gibi dediğiniz gibi.
daha önce çok emek verdiği bir ilişkisinde yarı yolda bırakılmış, aldatılmış. ben aslında ona bağlıyorum. kıza çok para harcamış, maddi manevi çok sömürülmüş, şimdi aynısını bana yaptı.
bir de hiç sıkıntı yaşamamışlığı var. aileden gelen bir saygın insan olma durumu var. mesleği de çok havalı, bütün kapılar ona açılıyor mesleğini söyleyince.
bunları açık açık da konuştuk aslında. benle en ufak eve bir mobilya bakarken öfleyip püflüyorsun yarın çocuğumuz olsa bütün yükü ben sırtlanacağım. her şey bir yana, ben bütün bir ailenin sorumluluğunu almak istemiyorum dedim. bir de benim elimden her iş gelir. ona da güveniyor.
sen bilirsin diyor ama binbir farklı anlama geliyor o sen bilirsinler. mesela onun işi daha belli olmadan önce, yani başvurulardan sonuç beklerken, sen bilirsin işi bırak, ama ben işe başlayana kadar suratım asık gezerim, cinsellik de yaşamayız ona göre demişti. benim için kesinlikle işten ayrılmam gereken çok yoğun bir dönem olmasına rağmen o böyle deyince ayrılmadım işten.
iyi ki de ayrılmamışım, şimdi muhtaç olacaktım.