• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin evinde rahat hissetmiyorum.

Rahatsız olman çok normal, çünkü zaten yanlış bir şey yapılıyor. Nikahsız ateşle barut çok fazla aynı ortamda yalnız kalmamalı . Pişman olacağım şeyler olabilir

Bence senin için uzak durmanız iyi olur oo erkek olduğu için kendince sorun görmüyor zaten ama sen kendi geleceğini düşün ve şimdiki rahatin için gelecegini mahvetme bu zamanda kimseye guven olmaz inan o yüzden yarın ne olcagini bilmeden kendini koru ve şeytan işi istenmeyen bir şey olursa olan sana olur iyi düşün yurt senin için daha guvenli canim

Ailen biliyor mu?En önemli nokta bu bence
Bilmiyorlarsa...
Gizli işten hayır gelmez.

Kimsenin ne dediğini hiç takma. Sen sevgilinim evinde mutluysan bırak o mutsuz ve kendini ahlak bekçisi kabul etmiş pislikler çatlasın ortalarından. Sen de sevgilinle keyfine bak.
Sevgiliyle sarılıp film izlemenin, karşılıklı oturup ders çalışmanın keyfine bak : ) Bunlar çok huzur verici şeyler.
O kendini ahlak timsali sananlar da boş boş konuşsunlar :D

Bence senin için uzak durmanız iyi olur oo erkek olduğu için kendince sorun görmüyor zaten ama sen kendi geleceğini düşün ve şimdiki rahatin için gelecegini mahvetme bu zamanda kimseye guven olmaz inan o yüzden yarın ne olcagini bilmeden kendini koru ve şeytan işi istenmeyen bir şey olursa olan sana olur iyi düşün yurt senin için daha guvenli canim

Şeytan işi, istenmeyen bir şeyden kastınız nedir? Sevişmek mi?

Erkek arkadaşımın anneannesiyle tanışmaya gitmiştim. Kadın tek başına yaşıyor. Erkek arkadaşımla eve girdiğimizi komşular görmüş. Ertesi gün kadına gidip "torunun sevgilisiyle geldi hepimiz seslerden rahatsız olduk yani" gibisinden konuşmuşlar. Bağıra bağıra seviştiğimizi ima etmişler :KK8: Hepsi torunu olan yaşlı kadınlar bir de :KK48:

Bence kafana göre takıl. Sonuçta erkek arkadaşının ailesi de seni biliyor, tanıyormuş. Yurttan sıkıldığın zamanlarda gidip kalırsın birlikte vakit geçirirsiniz ne güzel. Komşular zaten dedikodu için bahane arıyor. Sen artık hiç gitmesen bile senin her gün geldiğini, sürekli bağırdığını falan konuşacaklar. İstediğin gibi yaşa gitsin. Kime ne?

O teyzeler yok mu dedikoducu teyzeler
Bizim apartmanda da erkek öğrenciler kalıyor. Kız arkadaşları gelip gidiyorlar tabi. Komşularımızın çoğu kültürlü insanlar, lafını yapmazlar. Çocuklar da taşkınlık yapmaz. Herkes evinin içinde ne yapıyorsa yapar. Bir komşu şikayet ediyormuş çocuklardan ama kime şikayet ettiyse ağzının payını aldı

Kimseyi takma takil kafana gore diyenleri anlayamiyorum konu sahibi kiziniz olsaydi git kal kizim mi diyecektiniz? Kanin deli aktigi zamanlar boyle seyler cekici gelir bikac sene sonra baskasiyla evlenilecegi vakit zar diktirmek icin dr aranir oyle konulari da okuyoruz her gun sozum konu sahibine degil ama atesle barutta yan yana durmuyor..
ben bir anne olarak konu sahibine gonul rahatligiyla git kal diyorum , her ailenin yada her annenin zar meselesine takik oldugunu mu dusunuyorsunuz?
benim de kizim var ve mumkunse bakire olarak evlenmesin , 18 yasindan sonra istedigini yapabilir benim icin de esim icin de hic sorun degil bu

Şeytan işi, istenmeyen bir şeyden kastınız nedir? Sevişmek mi?
Bu zamanda heran herşey olabiliyor malesef kime veya neye guvenebilirsin ki o yüzden her şey olabilir evet şevişmekte buna dahi tabi masumayi bir şeyden bahsetmiyom daha ileri düşüncelerden hergün neler izleyip okuyoruz ve en güzeli içine sinmeyen bir şeyden biraz olsun uzak durmak en iyisi, kime guvenebilirsin ki.???

İlerde hicbirseyden pişmanlık duymazsan sorun yok fakat psikolojinin kaldıramayacağı belli insanları takmandan. İnşallah istediğin şekilde güzel bi hayatın olur keşke demezsin.

Bizim toplumuzun geneli hoş karşılamaz bekarsınız sonuçta.
İnsanların ağzı biz ne yapsak durmaz illa ki söyleyecek bir şey bulur.

ben bir anne olarak konu sahibine gonul rahatligiyla git kal diyorum , her ailenin yada her annenin zar meselesine takik oldugunu mu dusunuyorsunuz?
benim de kizim var ve mumkunse bakire olarak evlenmesin , 18 yasindan sonra istedigini yapabilir benim icin de esim icin de hic sorun degil bu
Soylenecek cok soz var fakat degmeyecek bir konu. Sadece ailem icin sukur ettirdiniz bizler sadece bu dunya icin yasamiyoruz. Saygılar.

Soylenecek cok soz var fakat degmeyecek bir konu. Sadece ailem icin sukur ettirdiniz bizler sadece bu dunya icin yasamiyoruz. Saygılar.
herkes sizin dininizde mi olmali?
siz sukretmeye devam edin , benkm cocuklarim da benim gibi bir anneleri oldugu icin sukrediyor merak etmeyin

Hanımlar,
herkes hayat görüşünü, konuyla ilgili düşüncesini bir diğerininkine saygı gösterdiği ve yermediği sürece yazabilir.
İnançlarınıza göre yazmamanızı da ayrıca rica edeceğim çünkü yasak, çünkü bu sitede tek bir inançtan insanlar yok.

Namusu bacak arasında arayanları germiş baya bu mesele, zar diktirmeye kadar getirmişler lafı. Ne kadar çok pis zihniyet var etrafta. Siz sevişip evlenmeden önce de gidin diktirin zarlarınızı ama kimseye gelip se bu saçma ve özel konuyu açmayın. Herkesin aklı sizinki gibi bacak arasında değil.

Herkese iyi akşamlar öncelikle.
Çok çok sevdiğim bir sevgilim var. 1 yıldan fazla oldu beraberliğimiz. Ben özel bir yurtta kalıyorum sevgilim kendi ailesinin evinde. Yani ev ailesinin ama ailesi burada yaşamıyor. Sorun şu ki ben sürekli sevgilimde kalıyorum. Yani o da istiyor onda kalmamı ben de yurtta bunalıyorum. Beraber ders çalışıyoruz, film izliyoruz, yemek yapıyoruz. Ev ortamı çok daha çekici geliyor bana. Sevgilimin ailesi de biliyor kaldığımı ama arada bir geliyorum sanıyorlar galiba. Bilseler de problem etmezler çünkü beni sevdiklerini biliyorum. Sevgilimin hayatına girdikten sonra notları, düzeni, hayatı iyi yönde değişti. Onlar da bana yoruyorlarmış bu değişimi. Her neyse sevgilimin evi öğrenci apartmanı değil. Yani aileler de var tek tük öğrenciler de, bekar yaşayan insanlar da. Ben apartmana girip çıkarken birileriyle karşılaşınca çok utanıyorum. Sevgilim hepsiyle selamlaşır, çoğu orta yaşlı insanlar ama daha hiç benimle ilgili bir şey demediler. Bana da gülümserler hatta. Ama yine de böyle bazen bakıyorlar dikkatlice ben yerin dibine giriyorum. Bir de ailesini tanıyor bazıları. Laf arasında derler mi ki oğlunuzun sevgilisi hep geliyor diye. Sürekli buna takıyorum ve artık gitmek istemiyorum. Karşı tarafta kapalı bir kadınla eşi yaşıyor. Benden rahatsız oluyorlar galiba girip çıkmamdan çünkü bir kere adam ses için uyarıya geldiğinde imalı şeyler demiş.( sesle benim alakam yoktu arkadaşları vardı evde, ben yurttaydım) Sırf karşı komşu için bile gidesim gelmiyor. Sizce gitmemi azaltmalı mıyım, yoksa kimsenin hayatına kimse karışamaz diyip yine aynı düzende devam mı etmeliyim? :halay: Valla çok takıyorum bunu ya. Bir de bir daha benimle ilgili imalı bir şey söylerlerse gidip konuşayım mı?
Neden takiyorsunuz ki elalemi? Siz sevgilisiniz baska bir sey degil. Yani aile apartmanindaki ailelere ne zarar verebilirsiniz mantiken? Herkes kendi isine baksin. Sevgiliniz istedigi surece evine gider gelirsiniz kimse karisamaz. Bence kimseyle de bu durumu konusmaniza gerek yok.

Herkese iyi akşamlar öncelikle.
Çok çok sevdiğim bir sevgilim var. 1 yıldan fazla oldu beraberliğimiz. Ben özel bir yurtta kalıyorum sevgilim kendi ailesinin evinde. Yani ev ailesinin ama ailesi burada yaşamıyor. Sorun şu ki ben sürekli sevgilimde kalıyorum. Yani o da istiyor onda kalmamı ben de yurtta bunalıyorum. Beraber ders çalışıyoruz, film izliyoruz, yemek yapıyoruz. Ev ortamı çok daha çekici geliyor bana. Sevgilimin ailesi de biliyor kaldığımı ama arada bir geliyorum sanıyorlar galiba. Bilseler de problem etmezler çünkü beni sevdiklerini biliyorum. Sevgilimin hayatına girdikten sonra notları, düzeni, hayatı iyi yönde değişti. Onlar da bana yoruyorlarmış bu değişimi. Her neyse sevgilimin evi öğrenci apartmanı değil. Yani aileler de var tek tük öğrenciler de, bekar yaşayan insanlar da. Ben apartmana girip çıkarken birileriyle karşılaşınca çok utanıyorum. Sevgilim hepsiyle selamlaşır, çoğu orta yaşlı insanlar ama daha hiç benimle ilgili bir şey demediler. Bana da gülümserler hatta. Ama yine de böyle bazen bakıyorlar dikkatlice ben yerin dibine giriyorum. Bir de ailesini tanıyor bazıları. Laf arasında derler mi ki oğlunuzun sevgilisi hep geliyor diye. Sürekli buna takıyorum ve artık gitmek istemiyorum. Karşı tarafta kapalı bir kadınla eşi yaşıyor. Benden rahatsız oluyorlar galiba girip çıkmamdan çünkü bir kere adam ses için uyarıya geldiğinde imalı şeyler demiş.( sesle benim alakam yoktu arkadaşları vardı evde, ben yurttaydım) Sırf karşı komşu için bile gidesim gelmiyor. Sizce gitmemi azaltmalı mıyım, yoksa kimsenin hayatına kimse karışamaz diyip yine aynı düzende devam mı etmeliyim? :halay: Valla çok takıyorum bunu ya. Bir de bir daha benimle ilgili imalı bir şey söylerlerse gidip konuşayım mı?
Boşver milleti bu senin hayatın belki bende senin gibi çekinirdim ama yapacağımdan da eksik kalmazdım

eşimle evlenmeden önce çok birlikte kaldık. film de izledik, yemekte yaptık, şeytan işi dediğiniz sevişme eylemini de gerçekleştirdik, tabi bu ilk günden olmadı birbirimizi tanıyıp güven duyunca oldu.
ama bu durum ne beni kötü kız yaptı, ne de eşimi kötü çocuk yaptı. işin dini boyutuna gelince de, kimsenin mezarına siz girmeyeceksiniz, kimsenin hesabını siz vermeyeceksiniz, insanları rahat bırakın biraz.

Back