• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin evinde rahat hissetmiyorum.

Herkese iyi akşamlar öncelikle.
Çok çok sevdiğim bir sevgilim var. 1 yıldan fazla oldu beraberliğimiz. Ben özel bir yurtta kalıyorum sevgilim kendi ailesinin evinde. Yani ev ailesinin ama ailesi burada yaşamıyor. Sorun şu ki ben sürekli sevgilimde kalıyorum. Yani o da istiyor onda kalmamı ben de yurtta bunalıyorum. Beraber ders çalışıyoruz, film izliyoruz, yemek yapıyoruz. Ev ortamı çok daha çekici geliyor bana. Sevgilimin ailesi de biliyor kaldığımı ama arada bir geliyorum sanıyorlar galiba. Bilseler de problem etmezler çünkü beni sevdiklerini biliyorum. Sevgilimin hayatına girdikten sonra notları, düzeni, hayatı iyi yönde değişti. Onlar da bana yoruyorlarmış bu değişimi. Her neyse sevgilimin evi öğrenci apartmanı değil. Yani aileler de var tek tük öğrenciler de, bekar yaşayan insanlar da. Ben apartmana girip çıkarken birileriyle karşılaşınca çok utanıyorum. Sevgilim hepsiyle selamlaşır, çoğu orta yaşlı insanlar ama daha hiç benimle ilgili bir şey demediler. Bana da gülümserler hatta. Ama yine de böyle bazen bakıyorlar dikkatlice ben yerin dibine giriyorum. Bir de ailesini tanıyor bazıları. Laf arasında derler mi ki oğlunuzun sevgilisi hep geliyor diye. Sürekli buna takıyorum ve artık gitmek istemiyorum. Karşı tarafta kapalı bir kadınla eşi yaşıyor. Benden rahatsız oluyorlar galiba girip çıkmamdan çünkü bir kere adam ses için uyarıya geldiğinde imalı şeyler demiş.( sesle benim alakam yoktu arkadaşları vardı evde, ben yurttaydım) Sırf karşı komşu için bile gidesim gelmiyor. Sizce gitmemi azaltmalı mıyım, yoksa kimsenin hayatına kimse karışamaz diyip yine aynı düzende devam mı etmeliyim? :halay: Valla çok takıyorum bunu ya. Bir de bir daha benimle ilgili imalı bir şey söylerlerse gidip konuşayım mı?
Geri kafalı denebilir ama bence evine gitmeyin ateşle barut yan yana durmaz

İleride pişman olacağın bir şey yapmadıktan sonra kimseyi ilgilendirmez senin o eve girip çıkman.

Bence kalma. Şuan ilişki güzel giderken sakıncası yok gibi durur, ama bi gün ayrılırsan ve hayatına başkası girerse, evlenirsen, hele ki kötü bi şekilde ayrılırsan pişmanlık hissedersin. Bunun cinsellikle falan ilgisi yok, böyle özel bir şeyi (ev paylaşma) onunla niye yaşadım hissi. Ayrıca ne kadar modern durursa dursun ailesi, bi gün ters düşerseniz lafını ederler, ben hoş karşılayacaklarına inanmıyorum. Şimdi aman gençler derler, iş gelinleri olmaya geldi mi kendi oğullarına bakmazlar, kız çok rahat derler. Onun dışında komşudur zarttır zurttur çok önemli değil. Ama sen onlardan bile çekindiğine göre demek ki aile yapına yetişme tarzına ters bi olay. Muhakkak pişman olursun.

Çok çok sevdiğim bir sevgilim var. 1 yıldan fazla oldu beraberliğimiz. Ben özel bir yurtta kalıyorum sevgilim kendi ailesinin evinde. Yani ev ailesinin ama ailesi burada yaşamıyor. Sorun şu ki ben sürekli sevgilimde kalıyorum. Yani o da istiyor onda kalmamı ben de yurtta bunalıyorum. Beraber ders çalışıyoruz, film izliyoruz, yemek yapıyoruz. Ev ortamı çok daha çekici geliyor bana. Sevgilimin ailesi de biliyor kaldığımı ama arada bir geliyorum sanıyorlar galiba. Bilseler de problem etmezler çünkü beni sevdiklerini biliyorum. Sevgilimin hayatına girdikten sonra notları, düzeni, hayatı iyi yönde değişti. Onlar da bana yoruyorlarmış bu değişimi. Her neyse sevgilimin evi öğrenci apartmanı değil. Yani aileler de var tek tük öğrenciler de, bekar yaşayan insanlar da. Ben apartmana girip çıkarken birileriyle karşılaşınca çok utanıyorum. Sevgilim hepsiyle selamlaşır, çoğu orta yaşlı insanlar ama daha hiç benimle ilgili bir şey demediler. Bana da gülümserler hatta. Ama yine de böyle bazen bakıyorlar dikkatlice ben yerin dibine giriyorum. Bir de ailesini tanıyor bazıları. Laf arasında derler mi ki oğlunuzun sevgilisi hep geliyor diye. Sürekli buna takıyorum ve artık gitmek istemiyorum. Karşı tarafta kapalı bir kadınla eşi yaşıyor. Benden rahatsız oluyorlar galiba girip çıkmamdan çünkü bir kere adam ses için uyarıya geldiğinde imalı şeyler demiş.( sesle benim alakam yoktu arkadaşları vardı evde, ben yurttaydım) Sırf karşı komşu için bile gidesim gelmiyor. Sizce gitmemi azaltmalı mıyım, yoksa kimsenin hayatına kimse karışamaz diyip yine aynı düzende devam mı etmeliyim? :halay: Valla çok takıyorum bunu ya. Bir de bir daha benimle ilgili imalı bir şey söylerlerse gidip konuşayım mı?
Pardon çok pardon kapalı! kadından kastın nedir bir acarmışım.oradaki kapalı! Kadın mi seni rahatsız etti.digrleri açıktı ve o kapalı kadin dan utandin.iyide senin ne yaptığın dan kime ne niye utaniyorsun ki naparsan yap anan deyil baban deyil çok garip.buradaki amacın kapalı insanlar geri kafalı mesajı vermek mi neyin kafası anlamadım..

Bence gitmelerini azalt. Sen gittiysen senden önceki sevgilileride gitmistir. Komşular demiştir artık, bu yine sevgili değişti diye.
Ben avrupada doğdum yetiştim ve çokta modern bir yaşam tarzim var, ama komsulari tanıyorsa yaptığınız doğru değil. Ben bile nişanlıma gittiğimde dikkat ederim.
Yarin birgün tanışmaya geldiklerinde demesinler "aa biz sizin kızı tanıyoruz aylardır geliyor kalıyor" :)

Suç işlemiyorsun, yanlış bir şey yapmıyorsun. Gençsin, seviyorsun, eğleniyorsun. Bundan güzel ne var? Buradaki kadınlar da tıpkı komşuların gibi bu basit olayı anormalleştirmeye, yanlışmış gibi göstermeye çalışıyor. Sen ne yaparsan yap seni yanlış bulacak birileri olur. Bazı insanlar gerçekten hayatsız, tek işleri başkalarının hayatına burnunu sokmak. Sen yanlış olduğunu hissetmiyorsan kimseyi takma. Sadece sevgilinin evde çok kalmandan rahatsız olduğunu farkedersen işte o zaman o çağırmadıkça gitmezsin. Ben sadece sevgilim veya anne-babası laf ederse gitmezdim. Komşuları filan takmam.

Bnce sen hiç gitme.. ailenin haberi var mı??
1 yıllık sevgili maşallah baya ilerlemiş aynı evde kalcak kadar.. bi yüzük takın aileleri tanıştırın .. hiç hoş deil bnce. Komşular şu bu kimsenin ne dediği deil önemli olan annen baban...onlar ne der acaba?

Bende eşimle evlenmeden önce bir süre birlikte yaşadık. Yani şöyle oldu benim evim vardı o ailesiyle yaşıyordu tabiki bana gelmek cazip gelmeye başladı. Yavaş yavaş eşyalarını bıraktı gelmeleri sıklaştı en son bavulunu topladı geldi. O zamanlar öyle bir kafadaydık gençtik düşünmüyorduk. Ama şimdiki kafam olsa yapmazdım sanırım. Evlenmenin bir özelliği kalmadı çünkü. Hayatımızda ev ve eşyalar dışında bir değişiklik olmadı. Tabi bizde evli olduğumuzu kabullenemedik çünkü hayat tarzımızda bir değişme olmadı. Başlarda bu yüzden sorunlar yaşadık. Tabi istediği kadar "modern" olsun türk erkeği türk erkeğidir. Geçmişi önemli değil haha sorgulamam bile falan der ama içten içe araştırır sorgular. O yüzden galiba en güzeli bizim eski usul. Sevgililiği dozunda bırakmak bazı şeyleri evliliğe saklamak daha doyurucu gibi geliyor.

Bende eşimle evlenmeden önce bir süre birlikte yaşadık. Yani şöyle oldu benim evim vardı o ailesiyle yaşıyordu tabiki bana gelmek cazip gelmeye başladı. Yavaş yavaş eşyalarını bıraktı gelmeleri sıklaştı en son bavulunu topladı geldi. O zamanlar öyle bir kafadaydık gençtik düşünmüyorduk. Ama şimdiki kafam olsa yapmazdım sanırım. Evlenmenin bir özelliği kalmadı çünkü. Hayatımızda ev ve eşyalar dışında bir değişiklik olmadı. Tabi bizde evli olduğumuzu kabullenemedik çünkü hayat tarzımızda bir değişme olmadı. Başlarda bu yüzden sorunlar yaşadık. Tabi istediği kadar "modern" olsun türk erkeği türk erkeğidir. Geçmişi önemli değil haha sorgulamam bile falan der ama içten içe araştırır sorgular. O yüzden galiba en güzeli bizim eski usul. Sevgililiği dozunda bırakmak bazı şeyleri evliliğe saklamak daha doyurucu gibi geliyor.
Yaşayıp yorumlayana can kurban :21:

Kimseyi ilgilendirmez senin kalman gitmeye devam et tabi rahatsızlık vermiyorsan ki öyle birşey yokmuş takma kafana

Eski apartmanımda bekar kız kardeşler birlikte oturtorlardı. Erkek arkadaşları gelir gider hatta kahkaha sesleri gelirdi ama apartmanda hiç kimse bu durumdan rahatsız olmadı.hatta geldiklerinde birşeyler yapıp götürürdüm.

Yatak sesi gitmedikten sonra kimseninde rahatsız olmaya hakkı yok.

ben anlamadim siz rahatsiz oluyorsaniz biz ne yapalim gitmeyin yada gidin... sizin hayatiniza kimse karisamaz...umarim iyi dusunursunuz ilerde pisman olmazsiniz .o komşu bir tek sana mi oyle bakiyor.yanindaki sevgiline normal mi bakiyor
.tek uzuldugum konu erkek koc oluyor kimse birsey diyemiyor ne yaparsa yapsin.namus denen kavrami kadina yukluyorlar ...sevgilinde olsa baskasi da olsa ters birseyde yuzune vuruyorlar. biz kadinlar istedigimiz kadar modern olalim karsimizdaki turk erkegi ..

Bende eşimle evlenmeden evvel eşim uzak bi şehirde öğrenciydi gittim kaldım gezdik eğlendik sınavlara birlikte gittik yemek yaptık film izledik
Ve sonra okullar bittkten sonra evlendik ne mi oldu??
Hayat mücadelesi çocuğumuz olmadı kaç sene tedaviler çok stresli bir hayatta buluverdik kendimizi borç krediler bitaraftan hani diyeceğim o ki iyiki kalmışız o dönem birlikte hayatımızın en keyifli zamanlarıydı evlenmesek yine pişman olmazdım hayata bir defa geliyor insan ve hatasıyla doğrusuyla yanlışıyla gençlik birdaha geri gelmiyor tabiki hata yapılacak tabiki bazı şeylerden pişman olacak çok büyük yanlışlar yapılmadığı sürece(hayatını mahvedecek)
Herkes dilediği gibi yaşamalı bu hayatı nekadar ömrümüz var hangimiz biliyoruz ki?

ünide cok hattalar yapılabiliyor o yüzden dikkat ederdim. Ne kadar ileri gidiyorsunuz bilmiyorum ama bizim eski komşu kızı okuduğu yerde başka şehirde yani. Sevgilisi vardi kav kez cocuk aldırdı vs vs. Ayni şehirde yaşiyan başka komşu kızı yetıştırıyordu yaptıklarını...
hal böyle olunca okuluda bitirmeden geri döndü ve ipsiz sapsiz calışmiyan bir adamdan başka kimse evlenmesi bu kızla. Sizin hayatınız elbet ama inananin her ama herşey duyuluyor ve başka tarafllardan yetiştiriliyor ailelere...

Back