• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin evinde rahat hissetmiyorum.

Herkese iyi akşamlar öncelikle.
Çok çok sevdiğim bir sevgilim var. 1 yıldan fazla oldu beraberliğimiz. Ben özel bir yurtta kalıyorum sevgilim kendi ailesinin evinde. Yani ev ailesinin ama ailesi burada yaşamıyor. Sorun şu ki ben sürekli sevgilimde kalıyorum. Yani o da istiyor onda kalmamı ben de yurtta bunalıyorum. Beraber ders çalışıyoruz, film izliyoruz, yemek yapıyoruz. Ev ortamı çok daha çekici geliyor bana. Sevgilimin ailesi de biliyor kaldığımı ama arada bir geliyorum sanıyorlar galiba. Bilseler de problem etmezler çünkü beni sevdiklerini biliyorum. Sevgilimin hayatına girdikten sonra notları, düzeni, hayatı iyi yönde değişti. Onlar da bana yoruyorlarmış bu değişimi. Her neyse sevgilimin evi öğrenci apartmanı değil. Yani aileler de var tek tük öğrenciler de, bekar yaşayan insanlar da. Ben apartmana girip çıkarken birileriyle karşılaşınca çok utanıyorum. Sevgilim hepsiyle selamlaşır, çoğu orta yaşlı insanlar ama daha hiç benimle ilgili bir şey demediler. Bana da gülümserler hatta. Ama yine de böyle bazen bakıyorlar dikkatlice ben yerin dibine giriyorum. Bir de ailesini tanıyor bazıları. Laf arasında derler mi ki oğlunuzun sevgilisi hep geliyor diye. Sürekli buna takıyorum ve artık gitmek istemiyorum. Karşı tarafta kapalı bir kadınla eşi yaşıyor. Benden rahatsız oluyorlar galiba girip çıkmamdan çünkü bir kere adam ses için uyarıya geldiğinde imalı şeyler demiş.( sesle benim alakam yoktu arkadaşları vardı evde, ben yurttaydım) Sırf karşı komşu için bile gidesim gelmiyor. Sizce gitmemi azaltmalı mıyım, yoksa kimsenin hayatına kimse karışamaz diyip yine aynı düzende devam mı etmeliyim? :halay: Valla çok takıyorum bunu ya. Bir de bir daha benimle ilgili imalı bir şey söylerlerse gidip konuşayım mı?
Onların bu kadar taktığını sanman aslında senin taktığını gösterir. Kalıyorsun ama rahat değilsin. Bence kalma. Hayat bu sevgilinle evlenmezsen bin pişman olursan o zaman kese kalsaydım dersin ama zamanı geri alamazsın

Yasin çok genç ve pişman olacagimi düşünmüyorum diyorsun. Bi üye 29 yaşında olup geçmişte keskeleri olduğunu anlatmış. Bence bu tur yorumları dikkate almalısın.

Ahlaki değerlerimiz ve yetişme tarzlarimiz farklı olsada bu iste bu terslik olduğunu n farkindasin. Belki de içten içe sende yanlış buluyorsun.

Boşverin bence. O rahatsız olan insanlar hep olacak. Dikkate almayın. Kendinizden emin olduğunuz sürece kim ne derse desin. Hiç gitmeyip arada gitsen de aynı rahatsızlıkları devam edecek. Sonra okul bitince çok ozlersiniz bu dönemleri :))

Çok çok sevdiğim bir sevgilim var. 1 yıldan fazla oldu beraberliğimiz. Ben özel bir yurtta kalıyorum sevgilim kendi ailesinin evinde. Yani ev ailesinin ama ailesi burada yaşamıyor. Sorun şu ki ben sürekli sevgilimde kalıyorum. Yani o da istiyor onda kalmamı ben de yurtta bunalıyorum. Beraber ders çalışıyoruz, film izliyoruz, yemek yapıyoruz. Ev ortamı çok daha çekici geliyor bana. Sevgilimin ailesi de biliyor kaldığımı ama arada bir geliyorum sanıyorlar galiba. Bilseler de problem etmezler çünkü beni sevdiklerini biliyorum. Sevgilimin hayatına girdikten sonra notları, düzeni, hayatı iyi yönde değişti. Onlar da bana yoruyorlarmış bu değişimi. Her neyse sevgilimin evi öğrenci apartmanı değil. Yani aileler de var tek tük öğrenciler de, bekar yaşayan insanlar da. Ben apartmana girip çıkarken birileriyle karşılaşınca çok utanıyorum. Sevgilim hepsiyle selamlaşır, çoğu orta yaşlı insanlar ama daha hiç benimle ilgili bir şey demediler. Bana da gülümserler hatta. Ama yine de böyle bazen bakıyorlar dikkatlice ben yerin dibine giriyorum. Bir de ailesini tanıyor bazıları. Laf arasında derler mi ki oğlunuzun sevgilisi hep geliyor diye. Sürekli buna takıyorum ve artık gitmek istemiyorum. Karşı tarafta kapalı bir kadınla eşi yaşıyor. Benden rahatsız oluyorlar galiba girip çıkmamdan çünkü bir kere adam ses için uyarıya geldiğinde imalı şeyler demiş.( sesle benim alakam yoktu arkadaşları vardı evde, ben yurttaydım) Sırf karşı komşu için bile gidesim gelmiyor. Sizce gitmemi azaltmalı mıyım, yoksa kimsenin hayatına kimse karışamaz diyip yine aynı düzende devam mı etmeliyim? :halay: Valla çok takıyorum bunu ya. Bir de bir daha benimle ilgili imalı bir şey söylerlerse gidip konuşayım mı?
Bu kadar cok takiyorsan evlenin evli cifte birsey diyemezler, nikah yok birsey yok ayni evde yasamaniz laf oluyordur mutlaka

benim erkek kardeşim bir gün kız arkadaşını biz evde yokken getirmiş o zaman ben evli değildim başka bir şehre yatıya gitmiştik teyzemlere ve kardeşim çalıştığı için evde kalmıştı

neyse bunlar eve gelmişler takılmışlar yemek yapmış kızcagız vs

o gün gece kız acillik oluyor nedeni çok basit kız duşa giriyor bayodaki pencereyi kapatayım derken kafasına iniyor hani şu yukardan aşagı açılan pencerelerden

tabi buna bakıyolar ama sevk yapıyolar tomografi için çünkü ilçede yok

velhasıl kafa tasında ufak bir çatlak çıktı müdahale etmeye gereksiz birşey

şimdi o kız o evde hem de banyoda duş alırken gerçekten ciddi birşey olsaydı Allah korusun ölseydi kaç kişi zan altında kalıcaktı

kendi ailesi neler düşünecekti benim ailem ne diyecekti vs

kızın ailesinin haberi yoksa gelemez kardeşim

ben bu mesuliyeti almam

Bazı yorumlara koptum.. İçinden geleni yap, korun.. Bunlar ne Allah aşkına?

Sen kendine destek arıyor, kalbini rahatlatacaksan, aynen git.. Diğer insanlar ne ki, aynı toplumda yaşamıyoruz, değer yargılarımız yok zaten.. Ama cidden fikir almak istiyorsan, azalt.. Ne gerek var? Elzem mi ki? Yemeği dışarda yiyiverin, kampüste ders çalışacak çok ortam var.. Aynı ortamda kalıp, yanlışa teşebbüs edip, korunacağınıza, kendinizi tamamen koruyun bence..
Yani en azından benim içim öyle rahat ederdi, ilişkiye girip korunduğumda değil..
Üstte yazan arkadaşa da katılıyorum.. İnsanın başına herşey gelebilir.. Her gidişinde ailene haber veriyor musun? Zaten yurda gitmediğin günler ailenin haber oluyordur, nerede kaldığından..

Okul bitti be evlenmis biri olarak soyluyorum. Bazen bazi seyler insanda pismanlik yaratabiliyor. Biseyi yaparken iki kez dusunmek lazimmis. Bana gore sahsen evli olmadigin biriyle ayni evde yasamak yanlis geliyo. Hep sunu dusunuyorum kizim yapsa nolurdu diye.. Ailen biliyo mu peki baskasiyla kaldigini? Eger aileler biliyosa bari resmiyete dokun belki girip cikmalardan disardaki insanlarda rahatsiz olmaz diye dusunuyorum. Insanlarin sana laf vurdurmasini bence kotuluk olarak algilama. Senin dusunce tarzina ters geldigi icin zit kutuplarda oldugunuz icin rahatsiz oluyo olabilirsin. Gercekten o okul bitince o kadar cok seyin pismanligini yasiyo ki insan guzel seyler unutturamiyo yanlis seyleri

Kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. Kendi istediğiniz gibi yaşayın.

toplumumuz böyle şeyleri kaldırmaz
gitmelerini azalt bence hem millet ne der diye rahat etmiyorum diyorsun

Ne işin var erkek arkadasının evinde ailen seni yurda yerlestirmiş guvenli yer diye bu neyin nesi ? Masallah herkez ne modern olmus bu ne rahatlık hayatını yasa falanlar. Birde anne ve babasına sorsun onaylıyorlarmı ? Yanlıs yanlıs yanlıs bu yanlısın hic bir dogrusu olamaz ablacım sen kimseye diil vicdanına sor o sana en dogru yolu gossterir. Bazı arladaslara katılıyorum gecmiş hic bir zaman gecmez birgun önüne gelir iyisiyle kotusuyle unutma!

yapmayın ya kız ünv öğrencisi

canım sen burda takılmaya devam et konu sahibesi

yakın zamanda çocuk bir hata yapıp seni hayatından çıkarırsa onu da anlatırsın sulu gözlerle

bu defa bu yorumları yapıp rahatına bak diyenler senin hatanmış ne işin vardı deyip ikinizi de topa tutarlar

Back