• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin evinde rahat hissetmiyorum.

Şu “kadın evlenmeden şunu yapmamalı bunu yapmamalı” zihniyeti bir an önce silinip gitsin yeryüzünden. Kadın sevgilisinin evinde de kalır, sokakta öpüşür de, istediğini de giyer.

Gençsin, aşıksın. Kime ne zararın var? İnsanların gençlerin hayatlarına müdahale etmelerine ayar oluyorum.

Benden küçük erkek kardeşim var. İlk sevgilisi olduğunda ona tek dediğim gençsiniz, yanlış şeyler yapabilirsiniz, yaparsanız da korunun dedim. Bu kadar. Sana da tek diyeceğim aynısı, hamile kalma...
Kendi yazmış ya rahat edemiyoeum diye. Şahsen ben karşı komşu olsam çaya bile çağırırım ama devir yobazların devri.

Kal ya da kalma diyemeyiz elbette , burda kimsenin haddi değil ikisini de söylemek.Sadece iyi ve kötü yönlerini söyleyebiliriz , sen de bunları gözden geçirir , kendi kararını kendin verirsin.

Erkek arkadaşın güvenilir mi?

İlişkiniz günlük bir ilişki mi yoksa ilerisi için adımlar atma planları yapıyor musunuz?

Erkek arkadaşının ailesi kendi kızları başka bir erkeğin evinde kalsa ne tepki verir?

Sezgilerin sana ne söylüyor? Sezgiler önemlidir , yabana atma sezgilerini.

Yaşadığınız yer küçük bir yer mi?

O evde kendini diken üstünde mi yoksa güvende ve mutlu mu hissediyorsun?

Ailen o evde kaldığını biliyor mu , bilmiyorsa duyduklarında tepkileri ne olur?

En önemlisi o evde kalmayı gerçekten istiyor musun yoksa sadece sevginle başbaşa kalabilmek için mi kalıyorsun?

Yurtta kaldığında bunaldığını söylemenin sebebi erkek arkadaşının evi gibi bir alternatifin olmasından kaynaklanıyor olabilir mi? Yani o ev olmasa yurtta paşa paşa kalır mıydın?

Evet sevgili konu sahibi bu soruları kendi kendine cevaplandırırsan doğru kararları verebiliceğini düşünüyorum.Allah yardımcın olsun , derslerinde başarılar.

Açık yürekliliğinizi ve bunu bir anne olarak dile getirebilmenizi takdir ettim. Önemli bir nüans.
tesekkur ederim
ben bir anne olarak cocuklarimin iyi insanlar olmalarini istiyorum
calmasinlar , yalan soylemesinler ,aldatmasinlar, durust ve guvenilir olsunlar , bana gore ahlakli insan olmak budur
yoksa sevgilisi olmus , yatmis kalkmis beni hic baglamaz , hatta evlenmeyi dusunuyorlarsa mumkunse onceden beraber yasayip es adaylarini iyi tanisinlar
ben bu sekilde yetistiriyorum cocuklarimi , onrmli olan insan olabilmek :)

Benim kızım olsan ben gitmeni istemezdim
Sende kendi kızını istemezsin lütfen gitme
Aileni düşün

Rahatsiz oluyorsan gitmezsin yani.. karsidaki kisileri evlerinden atamiycana gore?? Ya da takma git yani..

Ben eşimin bekar evine sık sık giderdim.
O da şehir sışında kalan bir sitede otururdu.
Böyle komşular akşamları çekirdek çitlemeye aşağı inerlerdi tüm apartman.
Ay sevgilimle geçerken, dönüp bakardım, hepsi pür dikkat bize bakıyor :KK70: hatta benim kv de sevgilimi ziyarete geldiğinde onlarla takılırmış.

Muhtemelen iyi dedikodumuz dönmüştür. Bizim için sorun olmadı bu zamana kadar. Konulacak başka şey bulamayıp genç bir kızın dedikodusunu yapıyorlarsa asıl terbiyesizlik onlara aittir diye düşünmüşümdür hep.

Sizin sevgilinizin apartmanı daha nezihmiş sanırım, ben öyle anladın yazdıklarınızdan. Sorun yok gibi.

Ama naçizane şunu da söyleyeyim. Üniversite zamanınızı sadece sevgilinizd ayırmayın. Yurt arkadaşlıkları da çok güzel ve ömürlük olabiliyor. Bu yönden biraz denge kurmak iyi olacaktır.

ben bir anne olarak konu sahibine gonul rahatligiyla git kal diyorum , her ailenin yada her annenin zar meselesine takik oldugunu mu dusunuyorsunuz?
benim de kizim var ve mumkunse bakire olarak evlenmesin , 18 yasindan sonra istedigini yapabilir benim icin de esim icin de hic sorun degil bu

Bunu konuşuyorduk biz de bugün eşimle.
Ne yaparlarsa yapsınlar, yeter ki bizden gizli saklı yapmasınlar. Bu güveni vermek önemli.
Umarım yanlış adımlar atmayız.

Bunu konuşuyorduk biz de bugün eşimle.
Ne yaparlarsa yapsınlar, yeter ki bizden gizli saklı yapmasınlar. Bu güveni vermek önemli.
Umarım yanlış adımlar atmayız.
ben yanlis yapacagimizi zannetmiyorum , ben cocuklara sevgili olmanin gayet normal ve olmasi gereken oldugunu anlatiyorum , normal gordukleri birseyi de benden saklamayacaklardir :)
benim icim cok rahat bu konuda , bizde esimle zaman zaman konusuruz , kapiya gelecek herifler kizini disari cikarmaya derim , o gelecekler tabi once gorucem sonra cikabilirler der :)

[
Ne demek kimseye hesap vermek zorunda defilesinde bunlar ilerde bizim evlatlarımız da olabilir zaman öyle rahat olabilirmisin

Kızım olmasını istiyorum ve gayet de rahat olacağım. Kötü yapılan bir şey yok sevgi bu aşk bu neden kötü bir şey olsun ki? Ayrıca arkadaşımız bir birey, özgür istediğini tabi ki yapabilir.

Sürekli sevgilinde kalıyorsan özel yurda neden para veriyo ailen anlamadım, ailenin haberi vardır diye söylüyorum bunu, ha ailenin haberi yoksa yazık o aileye yurt parasını fakire verseler sevaba girerler

Neler duyuyoruz neler görüyoruz ben 1 yıllık ilişkide gidip kalacak kadar güvenemem birine, derdim cinsellik falan da değil kim me istiyosa yaşasın o konuda ama daha geçen gün günlük kiralanan evde bir genç kız öldürüldü münevveri hepimiz biliyoruz çocuk villasında kesti doğradı kızı, ha yapacak olan dışarda da yapar...hasılı ben artık olaya sadece özgürlük olarak bakamıyorum güvenlik de önemli

Çok güzel bir şey yapıyorsun bence sevgilinle aynı şehirde olduğun için de çok şanslısın.Huzursuz olup vicdan azabı çekip en güzel yıllarını mahvetme.Sonra yıllar sonra 30-35 yaşına gelince en mutlu olmam en dertsiz tasasız olmam gereken yıllarda çevreyi düşünmekten kendi keyfime hiç bakamadım diye çok üzülürsün.İçinden ne geliyorsa ne istiyorsa onu yap her şey yolunu bulur.Aptal olma ve seni cidden seven değer veren biriyle ol yeter.Sevgi evlenince gökten inen bir şey olmadığı için sevgiliyken de böyle çok güzel aynı evde kalınır.Gerçekten çok şanslısın kıymetini bil bu yıllarının,yaşlarının.Hem bir insanı tanımış olursun,karşılıklı sevgi tahammül nasıl olur daha iyi öğrenirsin,sana yanlış yaptığını anladığın an da hiçbir sorumluluğun olmadan çekip gidebilirsin.Korkma,utanma,yapmak istediğinin inandığının arkasında dur.Millet 20 yaşında evleniyor kimse burda toyluktan bahsetmesin.

Ayy bana bakıp bu da oğlanın evine giriyor ,bilmem ne diye dedikodumu yapacak insanları mı düşüneceğim? O kadar kafayı yemedim daha.Onlar da konuşsa çok önemsediklerinden değil ya boşluktan işte. Sevgili en güzel evde vakit geçirerek tanınıyor. Kendi keyfine göre git veya gitme. Ama elalemi düşünme.

Apartmanda vedalaşırken on saat bağıra bağıra kapı önünde konuşan, balkondan çöp atan, kokuşmuş ayakkabılarını kapı önüne seren komşularımı sadece bakışla değil sözle de uyarıyorum ama hiç utandıklarını görmedim. Ben sevgilimi evime alıyorum diye mi utanıcam. Çocuklara bana gelene kadar kötü örnek olacak milyon şey var. Kendi işlerine baksın herkes.

Bende universitede esimle kalırdım(o zamanlar sevgiliydik) onun bekar evi vardı ama erkek arkadaslarıyla kaldıgı icin gitmezdim biz otelde ya da arkadasının evinde falan kalrdk tamam cinsel manada birsey yasamazdık ama yinede geriye donup dusunuyorum simdiki aklım olsa yapmazdım cunku bi kızım olsa onunda yapmasını istemem bugun kalkıp bana esim ya da ailesi birsey ima etse utanır yerin dibine girerim fikir almak istemissin benden sana tavsiye bas basa oldugunuzda gitme arkadaslarnızla olun ya da sadece dısarıda bulusun

Icimin rahat etmediği hiçbirşeyi yapmam. Genel olarak bu böyle. Sadece erkek arkadaşın olarak demiyorum kendimi rahat hissetmediğim kiz arkadasimda bile kalmazdim. Bir de o yaslar da insanin gozu hiçbirşey görmüyor şimdi onemsemedigin şeyler ilerde ağır gelebilir pişmanlık duyabilirsin ,o zaman ki duygularla ilerde ki düşünceleri farklı oluyor insanin. O yasta o askla herseyi göze alıyor insan ama ailenin seni yurtta bilmesi bile vicdan azabı bence.

seni rahat hissetirmeyen muhtemelen kendi ic sesin . iste o vicdaninin sesini dinlemez isen cok pisman olursun.
ha burda sana; kimseyi takma istedigini yap vs diyenler olmus, ben kesinlikle buna katilmiyorum. herseyin bir siniri vardir ve o sinirlari asmamak gerekir.
seni rahat hissettirmeyen kendi vicdaninin sesine kulak vermelisin diye düsünüyorum.

ben de eşimle sevgiliyken evine çok gidiyordum. her gün değil tabi haftada 1 filan. ve kapıcıyı görünce utanıyordum baya. ama biz başka türlü görüşemiyorduk ikimiz de çalışıyorduk ve 25 yaşın üstündeydik. evlenmek için para biriktiriyorduk dışarlarda harcamak istemiyorduk paramızı.
o kdr rahatsız oluyorsan her gün gitme. sonuçta ailesi seni seviyor olabilir ama onların gözünde farklı bir görüntü oluşabilir ilerde sana bunu kullanabilirler. türkiyede yaşıyorz unutmamak gerek.. ikincisi de ailenin bilmediği bir yaşam sürmen de çok doğru değil bence sonuçta yurtta kalman için o kadar para ödüyorlar değil mi

Back