• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suç bende mi ?

iyi olmuş..
zaten size zarar verebilecek bir sözde arkadaşmış bence iyi olmuş yani boşuna moralinizi bozmayın..

Kötü arkadaşlık da kötü sevgililik gibi,insanı yoran ve yıpratan bir ilişki biçimi.
Bazı insanlarla hasbelkader birarada bulunduğumuz için arkadaşlığımız oluyor.
Okul arkadaşlığı,iş arkadaşlığı,komşuluk gibi.Bu kişilerle sadece aynı ortamı paylaştığımız sürece paylaşımda bulunuyoruz.
O ortamdan çıkınca aslında ortak yönümüz olmadığını farkedebiliyoruz.
Fazlaca sürdürmenin bir anlamı olmadığını düşünüyorum.

Kıskançlığından kudurursun anlarım da bu kadar belli etmesi çok garipmiş. Görüşmeyin, sizin için de hayatınız için de kayıp değil kazanç...

Kötü arkadaşlık da kötü sevgililik gibi,insanı yoran ve yıpratan bir ilişki biçimi.
Bazı insanlarla hasbelkader birarada bulunduğumuz için arkadaşlığımız oluyor.
Okul arkadaşlığı,iş arkadaşlığı,komşuluk gibi.Bu kişilerle sadece aynı ortamı paylaştığımız sürece paylaşımda bulunuyoruz.
O ortamdan çıkınca aslında ortak yönümüz olmadığını farkedebiliyoruz.
Fazlaca sürdürmenin bir anlamı olmadığını düşünüyorum.
Ben ortak yönümüz olmamasına rağmen aramız bozulmasın iyi arkadaş kalalım istedim hep, söylediği şeylere hiçbir tepki göstermedim ama belki burada hata yaptım. Kesinlikle haklısınız,teşekkürler yorumunuz için.

10 senelik arkadaşım, çok güzel zamanlarda geçirdik, kesmek istemedim. Yada kesecek kadar yeterlimiydi bunlar göremedim..

Kesmek için değil ama usulca uzaklaşmak için yeterli bence

Benzer bir çocukluk arkadaşım vardı hukuk fak.kazandığımda ''aa hiç haberim yoktu orayı yazdıgından'' dedi sadece

Anlamsız laflar,çekememezlik,sacma bir kıskançlık

Ozellikle hemcins arkadaşlarımız arasında oluyor malesef bu arkadaşınızın size hayatta bir faydası artısı olmaz kanımca:KK14:

Kesmek için değil ama usulca uzaklaşmak için yeterli bence

Benzer bir çocukluk arkadaşım vardı hukuk fak.kazandığımda ''aa hiç haberim yoktu orayı yazdıgından'' dedi sadece

Anlamsız laflar,çekememezlik,sacma bir kıskançlık

Ozellikle hemcins arkadaşlarımız arasında oluyor malesef bu arkadaşınızın size hayatta bir faydası artısı olmaz kanımca:KK14:
Haklısınız. Şu son olaylara kadar o kadar itici gelmemişti ama artık bi hayli batıyor gözüme bu tarz şeyler. Neyin kıskançlığı beraber büyüdüğün insana anlam veremiyorum. İnsanlar çok garip..

Back