Sevgilimin en yakın kız arkadaşı

Arkadaşlar, lezbiyen olan arkadaşı Buse yazdı, çocuk, o ve ben buluşmamız için. Ben de ilk başta tamam dedim, sonra yarın buluşalım dedim, o da benimkinin o odada beraber kaldığı Ayça'nın da geleceğini, üçümüz buluşsak daha iyi olacağını söyledi, sonra "diğer kız Ayça da gelsin, yarın buluşalım" dedim. O da o kızın evde kalmak istediğini ve gelemeyeceğini söyledi. Ben de o zaman buluşmayalım dedim, o da çocuğun, yani benimkinin de sıcak yaklaşmadığını söyledi. Ben bu kıza anlatmıştım, çocuğun beni cinsellik konusunda üzerime geldiğini ve o odada kaldığı kızla aralarında bi şey olup olmadığını. Sonra hakkımı haram ettiğimi, beni çok üzdüğünü söyledim. O da "hâlâ seviyosan dene bence, konuşun ama çabalamanıza rağmen bazı şeyler rayına oturmuyosa zorlamanın anlamı yok" dedi, öyle konuşmayı kestik. İyi yapmış mıyım sizce?

Normal bir adam bul ve normal bir ilişki yaşa.Arkadasmis,kardeşmis hiç güven vermedi bana.Adam seninle yatmak istiyor buna tam manasiyla ulaşamadığı için hırs yapmış bence.Sana uyan bir hayat tarzları yok gibi.Ama diyorsan ki kimin eli kimin cebinde sıkıntı yok.Ben medeni insanım ne var sarılıp (dayayıp) yatsınlar ne var bunda???Ben bir şey diyemem senin hayatın sonuçta

Ayrıl. Niyeti belli, neden devam ettırıyorsun?

Buradaki herkese, inanmayanlara bile teşekkür ederim. Bugün kız arkadaşı yazdı bana ve sizin sayenizde reddettim. Zaten yeterince mahvolmuş olan hayatım belki de 2 sene sonra daha da mahvolacaktı, şimdiden kurtuldum. 1 kişi bile "Bu çocuk seni seviyor, değer, buluş onunla" demedi. Önceki ilişkilerimde de beni uyaranlar olmuştu ama ben sonuna kadar gitmiş, ağzımın payını 2-3 sene sonra almış, çok üzülmüştüm. Şimdi 2. Ayda kurtuldum ve belki de hayatım mahvolacaktı yine ve inanın, hayatım o kadar zor geçti ve geçiyor ki, yeni bir problem kaldıracak mecalim, inanın yok. Bu şekilde bitti, bu şekilde bile bana zarar verdi, zararın neresinden dönersen kârdır. Teşekkür ederim hepinize

Şaka mı ya? "hani marjinal bizdikkkkk????" diye okudum konuyu. aynen kardesi aynen. keriz yerine konmanın da bu kadarı.
bana "en yakın arkadasımdan farkın yok. seks yapmamız lazım" dese öyle bi tekmeyi koyarım ki o adama. ay cok midem bulandı resmen sinirlendim de ceza almayayım diye küfür etmiyorum. ayrıl KAÇ BACIM KAÇ sakın durma

Iyi canim sevindim seni cinsel olarak zorlayan birinden hayir gelmez zaten travman varmis. Insallah bundan sonra mutlu olursun

Keşke mabadınızdan uydursanız öyle toksik bir sex çemberinde dolanmazsınız

Iyi canim sevindim seni cinsel olarak zorlayan birinden hayir gelmez zaten travman varmis. Insallah bundan sonra mutlu olursun
Teşekkür ederim, travmadan bol bi şey yok bende, mutlu olmak mı? Zannetmiyorum, bundan sonra hayat daha zor geçecek. Bu fragmanıydı hayatın henüz, artık altından kalkamayacağım şeyler yaşamayayım, o yeter bana. Zira mutluluktan çoktan vazgeçtim ben, çünkü olmayacak mutluluk bende

Ya oyle deme. muutlu olucaksin sende

Bu prezervatif meselesi olduğunda tanışalı daha 10 gün olmadan İzmir'e gitmişti. O yüzden, güven kazanmak için söyledi sanırım. "Ben sana her şeyi anlatırım" mesajı vermek istedi sanırım.
İyide böyle güven verilmez ki? Sevgilim ya da flörtüm her neyse işte bana ne olur ne olmaz prezervatif alıyorum yanıma dese ben yol verirdim şahsen. Prezervatifin ne amaçla kullanıldığı belli sonuçta.

Çocuk hiç sağlam ayakkabı değil işi gücü cinsellik. Sevdiği insanlar bir şeyler yaşamak istemesine lafım yok ama daha dün 1 bugün 2 ikide bir bu konuları açması,bize gel bize gel diye tutturması falan hiç iyi bir izlenim vermiyor.

Balon gbi şişirip oyun oynamak için almıstır belki yanına biz mi coh kötü niyetliyiz acabaa

Evet ve daha 2 ay yeni oldu, bana "Normalde kız arkadaşlarımı ilk buluşmada eve çağırırım ama senden çekiniyorum" demişti. Birkaç kere buluştuk, sonra eve gel diye tutturmaya başladı, emrivaki yaptı zaten doğum gününde de. Ve de hep göğüslerimi ellemeye çalışıyordu

Kendini saçma sapan ilişki ağlarına sokma. Ne vermiş de ne bekliyor o arkadaş. Ayrıca sen niye bulusuyorsun ki o kızlarla falan. Ne gereksiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…