Sevgilimin en yakın kız arkadaşı

Doğru söylüyorsun. Aramayacağım, ararsa da açmayacağım. Zaten yeterince iğrendim kendisinden
İşte böyle burda amaç seni kırmak değil senin temiz gençlerin böyle çakalların elinde oyuncak olmaması konusunda uyarmak . Şimdi yapman gereken gençliğinin tadını cıkarman . Hayatın boyunca mutlu olmanı diliyorum

Beni hiç kimse anlamıyor. Doğru söylüyorsunuz. O zaman böyle kalsın. Ne onlar arasınlar, ne de ben. İnceldiği yerden kopsun, koptu zaten.
Kuzucum, ister abla olarak gor ister arkadas! Burda senin kötülüğüne yorum yapar miyiz?
Yakma kendini diyoruz.
Biz anladik çocuğun ne mal olduğunu.

Neyi düşünüyorsunuz hala anlayamadım. Liseli kafasındasınız hala. Olgunlaşmaya ne dersiniz?

Kullanılmak istiyorsanız kullandırtın kendinizi de ucuz hareketler bunlar. Kendinize değer verin.

Aklınızı başınıza alın. Böyle acaip ilişkiler içinde ne işiniz var sizin. Aşk, sevgi böyle bir şey değil. Sizinki cinsel çekim.

Saçma sapan bisey okudum bu tiplerden uzak dur amacı sex ayrıca tecavüze uğramışsın çok üzüldüm bunuda tam güven oluşmayana ilişki ciddiye binmeyene kadar hiçbir erkeğe söyleme kullanırlar

Kızla fotoğraflarını atmadı sadece, gezdiği yerlerin genel olarak fotoğraf attı, diğer çiftle çekindiği fotoğrafları da atarken onu da attı.
Muğla'ya havuza değil, kaplıca mı ne, oraya girmişler ve çocuk hep geziyor zaten.
Bu prezervatif meselesi olduğunda tanışalı daha 10 gün olmadan İzmir'e gitmişti. O yüzden, güven kazanmak için söyledi sanırım. "Ben sana her şeyi anlatırım" mesajı vermek istedi sanırım.

Konunun fake olmasını diliyorum değilse de sevgili konu sahibi adam üçünüzüde kullanıyor.
Bu arada yaşlarınız kaç. Bu yaptıklarınıza bakılırsa baya saf ve küçüksünüz.

Teşekkür ederim (3 şimdiye kadar oyuncak olmuş muyum peki, anlattıklarıma bakacak olursan

Konunun fake olmasını diliyorum değilse de sevgili konu sahibi adam üçünüzüde kullanıyor.
Bu arada yaşlarınız kaç. Bu yaptıklarınıza bakılırsa baya saf ve küçüksünüz.
23 yaşındayım ben. Onlar da 21 yaşında

Konu sahibi bu iğrenç ilişki yumaginda kendinizi nerde görüyorsunuz?
Adam belli hırs yapmış,sizi yatağa atıp,istediğini alınca,ben özgürüm karişamazsin, prezervatifle gezen adamım senden birşey gizlemedim deyip.Kara batak gibi arada sizi yoklayip ortadan kaybolacak.
Baştan ne mal olduğu belli bu adamların neden etrafında geziyor,en saçma açıklamalarına kendinizce mantıklı sebepler uyduruyor,dünyanın neresinde olursa olsun insana saçma gelen bu tavırlara müsamaha gosteriyorsunuz anlayamıyorum........

Kıyafetle seviştik, yatağa atmış sayılmıyo mu

Böyle adamlarla beraber olmayı nasıl mideniz kaldırıyo anlamıyorum

23 yaşındayım ben. Onlar da 21 yaşında

Anladım.
Bu arada şunu belirtim düzgün olan hiç bir erkek bırakın sevgilisini sıradan konuştuğu bir kadını bile erkek arkadaşlarının olduğu eve asla çağırmaz. tam tersine kız arkadaşını erkeklerle aynı ortama sokmamak için özelikle uğraşır. Kısaca bu sözde sevgili sizi ne seviyor ne de değer veriyor. Sizi sex objesi olarak görüyor. Zaten siz ayrılmasanızda adam sizden hevesini aldığında kendisi size kapıyı gösterecek. Size tavsiyem size değer vermeyen sizi obje olarak gören bu herifi hayatınızdan çıkarmanız. 23 yaşında gencecik bir kadınsınız sizi gerçeten sevecek birini bulun. Adam günün gün ediyor sizinle buna izin vermeyin. Üzülen siz olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…