Sevgilimin en yakın kız arkadaşı

Eklentiler

• E09FC3A0-4572-4093-97C8-84F1A30554D1.jpeg
    32,3 KB · Görüntüleme: 76
Kız sen ne anlatıyon allasen shkkfg grup yapıyollar ben sana diyim ayça evlencek olan mı? Nişanlısıyla niye uyumuyoki kafam karıştı dhkgb

Aramasını bekliyorum yazana kadar çok iyiydi. Blöf yapmış suratına kapamissin ayrılırım demiş keyfin bilir deyip kapatmissin engellerim demiş sen engellemişsin. Şimdi yapacağın tek şey asla ama asla sen arama nabız yoklamak için o kızlara da yazma. Alacağın cevap ya biz bitirdik kızım tarzı bisi olur sen yazarsan ararsan. Onlar eninde sonunda yoklayacak. Sen de ya geçti gitti işte bosver de konuyu kapat. Bu arada çocuk aşırı salak abaza sapık ve saygısız ezik biri. Bu çocukla zaten iki ay daha takilsan ayy bu çocukla resmen görüştüm nasıl yaptım bunu diyeceksin. Şimdi onlar geç aradikca kendi kendine bahane bulup ya ilermii gittim acsamiydim çocuk 50 kere aradı tüh keşke konussaydim diyeceksin kendi kendini manipule edeceksin asla öyle düşünme. Çocuk gercekten ezik karaktersiz biri. Haketmis hepsini daha beterinide. Bence yolla hiç uğraşma bu sapikla

Aynen ablacım, kimle düşüp kalktığını falan her şeyi anlatıyor fotoğraflı belgeli şekilde, bu zamanda böyle dürüstü bulunmaz.

Tam bir Z kuşağı konusu. Fake olduğunu düşünmüyorum.

Karşı cins arkadaş için kullanılan "X benim kardeşim gibidir" lafına da asla inanmayın. Yok öyle bir şey.

Kız sen ne anlatıyon allasen shkkfg grup yapıyollar ben sana diyim ayça evlencek olan mı? Nişanlısıyla niye uyumuyoki kafam karıştı dhkgb
Yok. Ayça, bu benim kırığın yanında tatile giden, liseden beri kardeş gibi oldukları yakın kız arkadaşı. Beraber aynı odada kaldıkları. Nişanlı olan, tatildeki diğer arkadaşlar. Birisi erkek, birisi kız, nişanlı bir çiftin yanına tatile gidip gezdiler işte.

Sevgi böyle bisi degil. Etkinlik falan değil. Sevildiğin zaman aradaki farkı goreceksin. Ama bu sapikla görüsmeye devam edersen yeni biri ile tanışma şansın olmayacak
Beni daha bu saatten sonra kimse sevmez zaten. Başıma o kadar iş gelmiş, hayatım kararmış, ben 23 yaşındayım. 6 senedir günde 6 tane antidepresanla ayakta durabiliyorum. Antidepresan olmadığında yemek, boğulacakmış gibi hissediyorum. Senelerdir uykum, ilaçla uyku. Yapay uyku yani. Normal bir insan gibi hiçbir şekilde uyuyamıyorum. Beni kim napsın ablacım bu saatten sonra? Benim hayallerim çalınmış

Valla en son bunu diyen arkadaşım iki sene sonra metroda biri ile tanıştı ve şimdi onunla evli mutlu

Travmanız nedeniyle en kısa sürede uzaklaşmanızı tvsiye ederim.
Cinsellik önemli evet ama böyle azgın teke gibi dolaşan biriyle ilişki olmaz.

Bu nasıl bir şey Allah aşkına siz ne ile besliyorsunuz, nasıl bir hayat bu?

Ütopik olan yaşananlar değil sizin olayları anlatma üslubunuz hiç normal değil o nedenle gerçek olduğunu düşünmüyorum.

Diyelim ki çocuk seni aradı tekrar görüştünüz hatta sevgili oldunuz e başka birisiyle uyuyan bir sevgiliyi mideniz nasıl kaldıracak allah aşkına okuduğum en saçma konulardan biri. Çocuk FB takılıyor bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…