Sevgilimin en yakın kız arkadaşı

Teşekkür ederim, aynen öyle düşünüyorum, çok sağ olun

Korkunç hayatlar.. Allahım hepimizi böyle miğde bulandırıcı şeylerden korusun ve sizde bence bir destek almayı deneyin şu anlatılanlar bana pek doğru gelmedi

O kadar okudum yazacağım sizde peygamber sabrı var gerçekten soyunmadan seviştim diye kendinizi de teselli ediyorsunuz keşke şöyle etseymişsiniz ( allahtan arkadaşlarından biri lezbiyen diğeri normal çok şükür ) gerçekten kafayı yemişssiniz olaya bak kardeşiymişse sarılıp yatmışlar da 3lü yapıyoruz diyemiyorlar

Korkunç hayatlar.. Allahım hepimizi böyle miğde bulandırıcı şeylerden korusun ve sizde bence bir destek almayı deneyin şu anlatılanlar bana pek doğru gelmedi
Ben destek alıyorum zaten, bu çocuğun beni ısrarla sekse zorlaması, bu 15 yaşındaki vahim olayı aklıma getirip durdu ve %100 bi güvensizlik şemam olduğunu farkettim. Bakalım böyle cehennem yaşantısı nereye kadar devam edecek

Cinselliğin herkesle, özellikle böyle konunun müsebbibi gibi insan dışı varlıklarla yaşanmayacağı görüşünde olduğum için, onun elini bile tutmuş olmak bana koyuyo şu anda. O yüzden öyle teselli ediyorum Bende peygamber sabrı var ama ben artık çok yoruldum bu hayatta, sadece bi yerde kıvrılıp 1 hafta boyunca aralıksız uyumak istiyorum. Yoruldum... Çok yoruldum...

Cocugun bu tarz soylemleri asiri yanlış bu tarz ilişkilerde asla olmam eger ciddi bir sey dusunuyorsan ayril takilmaliksa devam et derim

Cocugun bu tarz soylemleri asiri yanlış bu tarz ilişkilerde asla olmam eger ciddi bir sey dusunuyorsan ayril takilmaliksa devam et derim
Ayrıldım, takılmalık bile olsa bi insanda utanma olur, öyle denir mi? Benim gibi şimdiye kadar ayaklarının üstünde durmaya çalışmış bi kıza böyle denir mi? Benim içim çok yanıyor hâlâ.

Olayların bu kadar olduğunu bilmiyordum allah korumuş çok iğrenç olaylar.. bende bir keresinde yani yeni çıkarken prezervatf bulmuştum arabasında torpidoda bunlar ne ne arıyor burda dediğimde de "eskieşimleyken almıştım kaldı öyle "demişti. Boşan.maları 3 yıl sürsede bu kadın evi2018in sonlarında terketmiş. Yani demem o ki kimi götürebilirim diye hazır bulunduruyormuş. Valla allah korumuş seni normal bir durum değil onlarınki. Keşke şu kadar dirayetli olsaydım da kendi kendimi öyle biri değil diye diye hem onun manipülsyonlarına hemde kendi manipülsyonlarıma kurban etmeseydim...

Bazen basireti bağlanabiliyo insanın. Benim zaten dirayetli olunamayacak bir mevzu yoktu, her şey apaçık ortada. Yine sırtıma bıçak yedim. Zararın neresinden dönersen kârdır, şimdi görmüş oldun onun ve de kendinin manipülelerini

Bence daha fazla görüşme bile nasıl ortamları var az çok belli uzak durmalisin bence göz yumulacak bir durum değil çünkü

Bu hangi mezhep tarikat?

kız senle birlikte olamadığı için tam anlamıyla içine dert olmuş çocuğun cinsel sevgi asla yok inanmıyorum
Herkes böyle diyor... Ben de öyle düşünüyorum ve 1 ay oldu, hâlâ unutabilmiş değilim onu, canım çok yanıyor ama direniyorum Allah'ın izniyle, dönmeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…