Sevgilimin en yakın kız arkadaşı

Telefonda yanında götürdüğü şeyi gezdrmek için götürmemiştir o adamın amacı sadece cinsellik şuan kimseye bağlanmaz düzgüm ilişki yaşamaz siz bir iki yok dediyseniz belki hırs etmiştir ama amacına ulaşınca hiçbir çekiciliğiniz kalmaz adam başkalarına yönelir maalesef bu tipler böyle sorumsuz akılları şeylerinde. Belli olmaz hastalık falan bulaştırır dikkat edin.
Siz duygusal hissetsenizde kalbinizi kırar

Ay yemin ederim midem bulandı bu arkadaşlık silsilesinden. Kendini kör kuyulara mi atmak istiyorsun? Midem bulanır böyle seylerden ya. Ne lezbiyeni ne sevgilisi. Ar yok edep yok. Tabikide sevismislerdir. Üçüncüsü de seninkidir senide dördüncü olarak yaparlar teklif dahi ederler adım gibide eminim

Bu konuyu görünce üzüldüm dua ettim Rabbim evlatlarimizi boyle sapiklardan uzak etsin. Sen neden sapik insanlarla takiliyorsun kendini yakma ailen bilse ne kadar üzülür. Ne olur bu cevreyi birak normal arkadaslar bul kendine. Yol yakinken dön kardesim ne olur kendine daha fazla zarar verilmesine izin verme

Off ne saçma sapan ilişkiler. Adamın tek derdi uçkuru. Kızların sevgilisi olmasa onlara da kalkar(!) emin ol. Şansını denemiştir de olmamıştır. Seni sadece cinsellik için istediği yetmiyor Bi de aptal yerine koyuyor. Telefonunu ısrarla açmayarak çok iyi yapmışsın bu duruşunu bozma o salağın Bi daha telini bile açma.

Ben anladım olayı. Seni 4. Yapacaklar. Arkadaşız diyorlar ama yalan. Adam haremini kurmuş bir sen eskiksin.
Konu gerçekten gerçekse eğer koşarak uzaklas onlardan

Ya neden diye sormadin mi? Bu ne bicim hikaye. Az uğraşıp yazin bari arada kalalim acaba gerçek mi diye
Sordum tabii ki, her an hazırlıklı olduğunu söyledi, kavga çıkarttım zaten orada ben. İstersen daha da sor, ben anlatayım. Nasıl inandıracağımı bilmiyorum çünkü. İşim gücüm yok da, bu kadar şeyi hem uydurdum, hem de buraya gelip konu açtım, komikmiş cidden.

Prezervatif yanıma aldım mı dedi?

Bu kadar da densiz olunmaz.

Adam sizi sevgilisi olarak görse sizi tanımak ister, size saygı duyar sevişmekten başka konularla ilgili de vakit geçirmeyi arzu eder.

Ki bununla ilgili tramvam var diyorsunuz. Hala neden böyle bir adamı dahil ediyorsunuz hayatınıza.

Zamanı geldiğinde sağlıklı bir cinsel hayatınız olacak elbette ama bu dangozla değil.

Ruhunu hastalıyorsun bu tiple.

Ki eskaza sevişirseniz bu tipten hastalıkta bulaşır. Ayrıl gitsin.

Ruhuna iyi gelecek biriyle karşılaşmanı diliyorum.

Bu çocuk hakkında çok şey söylemek isterim ama ban yemek istemiyorum.
Sana tek tavsiyem barışmamak üzere ayrıl ve kendine uygun düzgün birini bul.
Benim de kardeşim gibi gördüğüm bir erkek arkadaşım var. Başka bir kadına "Bilmem ne yapmıyorsak La Vie den ne farkın kalır" dese yüzüne tükürür, hayatımdan çıkarırım.

İyyykk nasıl böyle çirkin ilişkiler içerisinde olabiliyorsunuz?
Bir de arasam mi diye sormussunuz!

bugün üye olup üye olur olmaz wattpadden hallice bi hikaye bana inandırıcı gelmedi. umarım en çok da parantez içindeki kısım yalandır.
diyelim salağız biz bunu yedik, nerden tutsak elimizde kalıyo. birincisi o zavallı lezbiyen kızın lezbiyen olduğu neden bu kadar vurgulandı ikincisi diycem de bin tane var ya burda 10 yaşında biri şu konuyu açmaz ortada ilişki yok, konu da yok. güzel hayal ürünü.
he bi de bu adamın sarılıp uyuycaz deyip eve sokması beni benden aldı bi de film izliycez vardı eskiden

Wattpadle hiç hayatım boyunca işim olmadı. Normalde üye olmadan bakıyordum bu siteye, sonra başıma bu mesele gelince, kararsız kaldığım için üye olmak istedim. Kimseyi salak yerine koymadım, kimsenin de yemesine ihtiyacım yok. Tavsiye almaya geldim. Lezbiyen olduğunu vurgulamadım, daha rahat tavsiye alabilmek adına belirttim kızın lezbiyen olduğunu. Neticede eski sevgilim, yani bu konunun açılmasının müsebbibi olan kişi erkek cinsiyetinde ve yakın arkadaşının lezbiyen olduğunu, diğerinin de erkeklerden hoşlandığını belirtmeliydim, çünkü o lezbiyen kızın eski sevgilimle arasında bir şey olduğunu, lezbiyen olduğu için düşünmüyorum. Siz de benim gibi mi düşünüyorsunuz diye belirtmek istedim ve olay uzun ve karışıktı, daha rhat kafanızda olayın oluşması için böyle bi yöntem seçtim. 10 yaşında değilim, 23 yaşındayım. Sadece zor günlerden geçiyorum ve geçmekteyim, bu çocuktan hoşlandım, o yüzden kalbimle hareket ettiğim için konu açmak istedim, çünkü mantığım kör olmuş durumdaydı. Sarılıp uyumak için değil, normalde de eve hep davet ediyor zaten ve ben de böyle bir kız değilim, sürekli reddettim, sürekli reddettim hatta ayrıldım bile. Peşimi bırakmadı, evimin önünde bekledi falan. Bu şekilde "biz salağız, yemeyiz" gibisinden demeniz çok fazla kırıcı. Çünkü benim kimseyi kandırdığım falan yok, ne yapmaya çalışacağımı anlamaya çalışıyorum ve tanımadığım, olaya dışarıdan bakacak birilerinin yardımına ihtiyacım vardı. Ben de böyle bi yöntem seçtim

burda çok fazla fake konu var konunuz da o hikayelere çok benziyor. neyse şöyle diyeyim burda kalbin yoğun olduğu bir durum yok, koşarak uzaklaşılması gereken iğrenç arkadaşlıklar ve adam var.

Nasıl bir tarikatın içine düştün ya Kes bunlarla diyaloğu hemen, bunlar sana göre değil belli ki. Ne diye uzatıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…