Sevgilimin davranışlarına anlam veremiyorum ! Deliricem !

Bu ne yahu, bu adam kendini birsey zannetmis vazgecilmez sanmiş.. Buna afedersiniz ama bir tekme atip gondereceksiniz vazgecilebilir siradan biri oldugunu anlayacak.. Cok saygisizca evlilikte bile bu konusma olamaz sevgiliyken yapiyorsa eş oldugunda neler der size..

Şaka mısınız siz yaaa...

Yaşlar kaç ?

Evlenmeden size kaynanalık yapmasına nasıl izin veriyorsunuz Allah aşkınıza?

Ola ki kazara evlenirseniz bu ilişkinin akıbetini düşünemedim bile..

Kendinize değer veren, kültürlü bir adamla birlikte olmanızı öneririm. Herşeyi ben bilirim kafasında, görgüsüz, kusura bakmayın ama hödük bir insanla olacağınıza... Ayrıca nimete de o şekilde söylenmez ! Çok terbiyesizce.

Sevgiliniz tam bir hödük.
Siz de kendinize eziyet etmekten hoşlanıyorsunuz sanırım.
Böyle adamlara zerre değer vermeye değmez. Güzelim günlerinizi bu adamla ziyan etmeyin.

BİR ''Nimetten'' bahsederken b..ka benzetiyor ise ardıma bakmadan kaçarım.
O benzettiği şey ile ayakta yiyor ve içiyor ayıp be ayıp !
Sizde böyle adamlara aşık olup kul köle oluyorsunuz!!!
Yaş kaçtı ya sanırım sizin bir konunuz daha mı var dı deli gibi aşık olan kaybetmekten korkan siz miydiniz ?

bu ne laaa???? bu hayvanı nereden aldın kurbanda bile kesilmez

Niye çekiyorsun ki ayrıl kurtul hem saygısız Hemde terbiyesiz nimete b.ka benzemiş diyecek kadar

Canım benim sen ki kendini ne güzel ifade edebilen bir yapıya sahipsin baksana şu mesajını yazarken bile ne kadar özen göstermişsin.

Ne kadardık birliktesiniz yaşlarınız kaç bilmiyorum ama ondan daha iyisine layık olduğunu aklından çıkarma
iletişimini sıfıra indir ve başkalarıyla iletişim halinde ol meşgul görün demem o yani.

Bu çocuk ya da adam her neyse beyin yaşı gelişmemiş .

Hayır,benim anlamadığım sen bu adama neden bu kadar taviz veriyorsun. Belli ki daha sevgilisin evli değilsin. Eğer ciddiyseniz ki eminim ciddi olduğunuzu düşünüyorum. Yerinde olsam yolun başındayken çekmezdim onu. Çünkü evlilik sevgililik gibi değil. Sen daha bunun bu hareketlerine, sözlerine şimdiden katlanamıyorsun. Peki aynı evinde içine girince ne olacak? Emin ol daha çok üzüleceksin. Senin ailenin yanında, arkadaşlarının yanında hep böyle sözlerle rezil edecek. Peki sen bunlara katlanabilecek misin? Yerinde olsam karşılıklı konuşur, daha doğrusu bu hareketleri yaptığı anda terk ederdim onu. Hayır kim ki o? Ailen seni el bebek, gül bebek büyütmüşken, o kim oluyor da sana bu sözleri kullanabiliyor? Benden sana tavsiye, bir an önce kendine çeki düzen ver ve al karşına içindekileri dök ve bırak onu. Yazarken bile sinirlendim.. Kimsenin senin böyle aşağılamasına, hor görmesine izin verme..

Ayrılınca bizi de haberdar edin. Gercekten sevinicem. Bi öküze daha kurban verilisini izlemeyelim. Nimete b..k diyen adam (!) Dan hayir mi gelir? Bi gozuyle asik edip bi gozuyle kole ediyormus gerizekaliya bak.sizi kole olarak goruyor net. Bir de kizkardesiyle kiyasliyormus. Kaynanaya gerek yok kendisi kaynanalik yapmaya baslamis. Lütfen kendinize deger verin lütfenn!!!

Acaba seni kendisine fazla görmeye başladı da kendince aşağılayarak ,özgüvenini kırmaya, seni sindirmeye mı çalışıyor ki

Yok öyle bir konu acmadim kaybetme korkum pek yok aslinda tamam seviyorum ama karsimda beni kirmaktan cekinmeyen bir insan varsa varsin olmasin askimdan ölsem de gerek yok. Cok dengesiz davrandigi icin kafami karistiriyor ama bundan sonra kararli duracagim dedigi gibi gercekten seviyorsa bana özen gösterir yapmaz sakasida kendine kalsin. Yaşlar ben 21 i yeni doldurdum o 30

G...tü tavan yaptırılmış erkek sendromu diyoruz biz buna. Hatta beynini kuşa taksanız ters uçar cinsinden.
Bu kadar terbiyesiz seviyesiz biri sizi dibe çeker. Saygı yoksunu bi hali var. Bence emek vermeye değmez, psikolojinizi alt üst eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…