Sevgilimin davranışlarına anlam veremiyorum ! Deliricem !

Canim,benim bildigim iliskiler insana destek olmasi icin kurulur ruhen iyi gelsin diye notr olsa da neyse ama bu kisi seni asagi cekiyor.

Okurken canıma daral geldi.
Bu nasıl konuşma şekli Allah aşkına. Konuyu değiştirmesine fırsat vermeden alın karşınıza ve bir şey konuşmak istediğinizi söyleyin. Bu konuyu açıklığa kavuşturun. Yoksa hayat çekilmez böyle. Sizi mutsuz eden insanları hayatınızda tutmayın.

Seni degersiz hizsettirenin hele de kole yaptim diyenin yaninda niye duruyorsun ki? Yapilacak sey belli.

Bence doğru söylemiş, köprüyü geçene kadar ayıya dayı demiş, hoş kendisi ayı ama... Onu bırakamayacağını hissettiği an gerçek ayı açığa çıkmış. Bence şaşırt onu, bırak git, süründür, hakaret et. Hala peşinde koşacak mı gör... Eğer sana senin ona davrandığın gibi davranırsan ve seni bırakmazsa o zaman gel buraya bir konu daha aç, bu vakayı hepimiz ağzımız açık alkışlayalım...

ve bu yontulmamış oduna hala sevgilim mi diyorsun?

açık açık söylemiş ayıya dayı diyorum diye

tekmeyi bas gitsin geldiği ormana

Neden böyle yapiyor olabilir sizce. Ben kalp kiramiyorum ya öyle :/
Kimi ata biner, kimi satranc oynar, kimi de resim yapar, bu da onun hobisi. Sevgilisini adam yerine koymamak, kendi poposunu arsa kadar cikarmak.. sonra efenim ne soyliyim.. seni dogduguna pisman etmek vs vs. Yani cagatay ulusoy gibi bile olsa adam( ki hiiic sanmiyorum) bu ona boyle davranma hakki verir mi? Sizin kendinize verdiginiz deger neyse adam da size onu gosteriyor. Bu kadar sasacak ne var? Ayrica bu adamlari coook mu ariyorsunuz?

Kusura bakmayin ama sevgiliniz adam olmayi ogrenememis. İnsan sevgilisini ezermi, kucuk dusururmu hic ...

Kendini değersiz hissettiriyorsa sonlandır

Sana deger vermeyen o degil sensin. Boyle bir insanla hala berabersin. Bu sevgi degil. Bu bagimlilik ve her bagimlilik bunyeye zarar. Sigarada icerken guzeldir keyif verir ama zarari milyon tane. Sevgilininguzel sozleribde aynen sigara gibi oste. Degmez bence. Ayril kurtul ya da bu sekilde kendi degerini dusurerek devam et.

Sürec boyle ilerliyorsa sonradan duzelmiyor adamdaki manzeme bu ayril bence sana degersiz hissettiren biri degismiyor degismeyecek

Evet yaşınız küçük .
30 yaşındaki adam daha aklı selim düşünür size göre.

Fakat çok lakayıt buldum.
Olmuyorsa olmuyor hayatının baharında sın niceleri gelir kapını çalar.
B
u yazımız ve yorumumuz burada kalsın bir 30 yaşına geldiğinde gel buradan bak ve nelerin hayatında değiştiğini gör.
Varsa okulunuz bitirin lütfen istikrarlı bir şekilde ayaklarınızın üstünde durun.
Arkası gelir zaten aceleye gerek yok bu aşk meşk işlerinde .

Konuyu kocamın davranışları diye de açabilirdiniz. Yemeğe onu demek ne demek ya. Saygısız.

Kendiyle ilgili sorunları var bunu sizden çıkarıyo bence kendini beğenmiyo falan olabilir o şekilde kendini tatmin ediyo.

Ayrılın yanınıza yakıştırmayın bu ahlaksızı.

Saygısız hadsiz ne dediğini bilmeyen bir sevgiliniz var. Böyle bir insana katlanamazdım. Allah yardımcın olsun.

Bende böyle bir (afedersiniz) hödükle görüştüm. Saçımı boyatınca, beni,saçlarını oksijenle açan cahil insanlara benzetti. Basenlerimle dalga geçti. Aslında güzel kızsın ama spora başla duruşunu düzelt dedi. Okuduğum kitap tarzını küçümseyip onlar da roman mı dedi. Birlikte bi ilçeye gezmeye gittik. Ev sahibi akrabası bu gece kal deyince kaldı beni otobüsle tek gönderdi ve daha nicesi... Sonucu söyliyim: eski nişanlısıyla bi sosyal medya hesabı üzerinden mesajlaştığını fark ettim. Bu kendi duvarında bir şey yazmış kız kendi duvarında cvp vermiş. Ya da kız bi şarkı paylaşmş bu da iki saat sonra aynı şarkıyı paylaşmş. Ben de sanıyorum ki o paylaşımlar benim için... Kızı bulamayacağımı sandı sanırım. Hepsinin ekran görüntüsünü alıp yan yana getirip ona gönderdim. Ne he dedi ne yok dedi. Ne inkar etti ne de kabul etti.adam sustu ve çekti gitti.
Gelelim sana kardeşim. Bir adam severse kırıcı konuşmaz, nazik olmaya çalışır. Hiç arkana bakma iki çift lafını söyle ve bırak onu lütfen. Adam sana verdiği değeri hissettiriyor. Yani hiç değer vermiyor. Namert davranıp, kıvırıyor üstelik. Elle tutulur bir tarafını göremedim. Varsa da bu davranışlarıyla onları siliyor zaten ve unutma bu dünyada hiç kimsenin seni küçük düşürmeye hakkı yok. Ben onun kabalığı karşısında nezaketimi bozmadım ama kendimi ezdirdiğim için de çok pişmanım.

Ne zaman kurtulmayı düşünüyorsun ???
Resmen psikolojik şiddet, seni aşağılıyor sende izin mi veriyorsun ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…