Sevgilimin davranışlarına anlam veremiyorum ! Deliricem !

Sen neden sana ettiği lafları ona etmiyorsun? Sen sana yaptıklarının aynısını ona yap bence bir süre bakalım ne kadar dayana bilicek yakınımda olsan 2 gün telefonu bana bırak aklını yerinden oynatırayım ona laf sokmak neymiş görsün derdim.
Sana böyle yapana acımıycaksın sana soktuğu lafları tek tek yerini bekleyip ona direk söyleyip haha şaka canım alınma diceksin heryer de her ortamda bakalım böylemi seviyomuş beyefendi öğrenmiş olursun.

BU NE YA BU NEE ?
O sözler söylenir mi,kölen mi bu senin her önüne geleni söyle kendini tatmin et sonra şaka yaptım öff de geç.Ben senin yerinde olsam o laflardan 1 tanesini söylese kesin net ayrılırdım.Bak eğer ayrılırsan daha mutlu olacaksın ben bundan eminim...

Yaptığın yemeğe yaptığı benzetmeye kadar okudum. Gerisinı okumaya tahammül edemedim. Nasıl sabrediyorsun?

Belli ki kimseye saygısı yok ve kendisine de saygısı yok yol ver gitsin. Nimete bu denli yakıştırma yapan adamın sirazesi kaymistir.

Yemeğe b*ka benziyor demek nedir yahu

Bu adam b*ka benzemiyor, bildiğin b*kun kendisi. Bir de hala sevgilim diyorsun. Pesss!

Ağzını yırtmalıydın şimdiye kadar

Merhaba sevgiliniz size psikolojik şiddet uyguluyor,bu tarz durumlarda insan anlamıyor ve kendinden şüphe ediyor manipülasyona açık hale getiriliyor. Benim naçizane tavsiyem uzak durun o adamdan. Kimsenin size böyle davranmaya hakkı yok.

sevgilinizin gerçek karakteri böyle demekki.aslında özün de ne olduğunu gösteriyor size asıl sormanız gereken soru kendinize sizi değersiz hissettiren birisiyle yapabilirmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…