Sevgilimin cok cok yakin kiz arkadasi... Kizlar yardim edin...

He hakkini yemiyim sayesinde 2 yil sonra tekrar 36 bedenim:78:
Kilo vermek isteyen varsa burdan soyluyorum sirri
6 7 ay burdaki spor konularini takip ettim gobek eritme hersey bana misin demedi 2 hafta da 6 kilo verdim...

Ask acisi birebir

konuyu okudum uzuldum senin adina .. suan pek zamanim yok tekrar girdigimde butun sayfalari okumak istiyorum
bu arada luxembourg'da nerde kaliyorsun '??

tatlım ya yıpratma kendini hiç. mutluluk vermiyorsa bir ilişki işkenceye dönmüşse insanı paranoyaklaştırdıysa devam etmen seni yaralayacaktır. güven yok görüşme imkanı yok saygı yok senin bağlılığın var sadece. bu seni yıpratmaktan kendini yiyip bitirmekten başka bir şey değil. mutsuz ola ola sürdürme yapma kendine bunu be canım

gözden uzak olan gönüldende ırak olur derler ya ben buna çok inanmışımdır..
neden dersen heranını onunla paylaşmak istersin,birşeyleri beraber yapmak istersin ancak yanında yoktur..
hele okuduğum kadarıyla senin hiçbirşey yapmana izin vermiyor,ancak kendisi 4 5 kızla devamlı beraber geziyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu..Erkekler ne kadar birşeylerden fedakarlık yaparsan hep dahada fazlasını isterler,senin hatan tamamen onu dinleyip kendini ona adaman olmuş, o ise istediklerini yapmış..o yüzden artık birşeyler için çok geç çünkü ipleri çoktan eline vermişsin zaten, eğer bu sorunları yaşamadan önce olsaydı empati kurması açısından sende 3 4 erkekle gez kızlar kafa dengim değil diyerekten derdim ama boşver,bazıları face ekle demişler,gerek yok böyle şeylere yapma hiçbirşey yapma tut kendini biliyorum zor olacak ama tut...
sesin hiç çıkmasın hatta heryerden sil onu haber alamadığında eğer sana gerçekten değer veriyorsa çok merak edecektir,kendine yeni uğraşlar bul.anladığım kadarıyla daha çok gençsin,karşına kimler kimler çıkacaktır.ben mükemmelim,beni kaybetti de öyle düşün kendine biraz zaman alıcak,üzüleceksin ama neler unutulmuyoki,unutacaksın

Evet biliyorum. 2 3 ay sonraya biseyim kalmaz dimi:) bu kadar canimi yakti bi sure sonra ben bile anlayamadan ondan sogumus olurum ins. Kimse vazgecilmez degil beni bu hale getirip sonra da sen bunalimdasin seninle konusmak istemiyorum diyen bi insana ne denir ki... Mutlu gunumde yanimda olacaksa zaten gerek yok oyle insan dolu dunyada:)

Canim cok tesekkur ederim.. Soylediklerini aklimdan cikarmamaya calisicam

Erkek arkadaşınız sizinle diğer sosyal paylaşımları arasında denge kuramayan ne yardan ne serden geçebilen ilginç bir yaşam formuydu hatırladığım kadarıyla...

Doğal olarak ilişkinizin devamı halinde şu anda yaşadıklarınızdan daha beterini gün be gün yaşayacaktınız... Haliyle şu an kendinizi kötü hissetmenizin sebebi büyük bir aşkın kaybı değil alışkanlığın yarattığı boşluk... Her gün iletişim kurma ve onun etrafınızdaki insanlar ve arkadaşlarınızdan çaldığı vakti telafi etmek için geç kalmış hissi...

Siz uzun süredir beraberliğinizi yalnız sürdürmüştünüz şimdi fiilen de yalnızsınız... Elbette kötü hissediyorsunuz ama her şeye rağmen şanslısınız: Bazı erkekler ilişki sallantıdayken yahut bitme noktasına gelindiğinde "seviyor gibi" yapar ki egosunu tatmin etmeye devam etsin... Bu durumda hatayı kendinizde arasınız: "Daha anlayışlı olsam, alttan alsam acaba devam eder miydik?" diye düşünür durursunuz... Oysa siz unutmak ve ondan soğumak için sebepler araken erkek arkadaşınız bunu kolaylaştırıyor: "Bunalımdasın, seninle konuştukça bunalıma giriyorum..." demesi sizden sıkıldığının, sizinle iletişim kurmak istemediğinin en açık ifadesi... Sadece bunları söylemesi, kendi sebep olduğu durumu sanki sizin kabahatiniz, sıkıcılığınızmış gibi gündeme getirmesi bile sizin duygu ve düşüncelerinizi önemsemediğini gösteriyor... O sizi sevmemeyi, sizden vazgeçmeyi başardıysa üstelik bunu "abarttıysa" siz de yapabilirsiniz...

Siz uzakta olmasına rağmen onu devleştirirken o bu özverinizi sıkıcı bulup başkalarıyla eğleniyor... Bunu düşünmek, sizi bunalttıktan sonra "bunalımlı" bulmasını ifade etmesi onun üstüne koca bir çizgi çekmenizi zorunlu kılıyor... Hiç de fena olmaz bunu başarmanız, mesafelere rağmen ilişki yürütmek zordur, bakın sevdiğiniz insan bu zahmete katlanamamış... Siz de uygun zamanda bu kez aranızda uzun yolların olmadığı kalben de yakın hissettiğiniz biriyle karşılaşacaksınız... O zamana kadar unutmak için özel bir çaba sarf edip her şeyi daha da güçleştirmeyin, artık unutmaya uğraşmak zorunda olduğunuz bir beraberliğiniz olmadığına odaklanın, bu saatten sonra iletişiminiz "bunalımdan" öteye gitmez... Öyle ki "Bunalımlı gibisin" denmesinin üzerine "Evet, beni bunaltıyorsun, sıkıldım senden" diyerek sonlandırmanız gereken bir sohbetmiş ve bitmiş... Sevildiği kadar sevip umursandığı kadar umursamalı insan, gerisi karşınızdakine bahşiş olur, üstü kalır, israftır...

Alkıss özetlemiş iste ...

YARIN DOGUM GUNU!... Kimbilir kimlerle kutlayacak... takmiyorum diyorum ama kendime... Takmicam aramicam mesaj atmicam face ine bakmicam msn e saatlerce bos bos bakmicam... Beni cikarip atti hayatindan..

Daha guzel ozetlenemezdi heralde... Cok tesekkur ederim dunku konusmadan sonra unutabilecegime inaniyorum bende ins gecici bi durum degildir... Sanmiyorum ama 2 haftadir gece gunduz agliyodum belki de acim azalmistir

canim neden hala onunla muhattap oluyosun?
maden onu hayatindan tamamen cikarma karari aldin,
bunu birden yapmalisin, yavas yavas yapmak sadece senin canini daha cok yakar,
kafani karistirir...

msnde onunla gorusme, o artik senin sevgilin degil, bilmiyorum sen ne dusunuyosun
ama bence eski sevgiliden arkadas olmaz bu yuzden o artik senin arkadasinda degil..

peki ne sifatla konusacaksin ki onunla, ne konusacaksin?

Sehire yakin sayilir cok kucuk bi ulke zaten canim:) bi ucundan diger ucuna 2 saatte gidersin :)

kizzzzzzzzzzzzzz biliyom bende luxembourg da oturuyom hergun lux.deyim.. :)) tesadufun bu kadari diyorum ne diyimmm .. bende Esch-Alzette oturuyom ya :)

cok sevindim simdi bakkkk ...

Canim donsun diye yalvariyodum iste salak gibi... ondan artik bana degil arkadas hicbisey olmaz...

Son düzenleme:
Sen inat yapmışsın biraz da,kaçan kovalanır durumu olmuş.
Gözünde büyütmüşsün,hele o gidince onu ulaşılmaz bişey yapmışsın.
Halbuki bi kere karşıdan bak yaşadıklarına,başka biri gibi bak.
Arkasında her ne sebeple olursa olsun gözü yaşlı bir insan bırakanın vicdanı ne kadardır,o vicdanı taşımayan insanı kim ilerde adam yerine koyar?
Olgun düşün,sakin düşün,bu sabrın cevabını hayat sana verir elbet.Merak etme onun da günün birinde aklına gelir,seni kaybettiği için üzülür,çünkü her birey zaman zaman hayatını geçmişini sorgular.
Başka bir gerçek sevgi gördüğünde o zaman anlayabilirsin hayatın aslında ne denli kısa olduğunu ve güzel şeylerle doldurmamız gerektiğini
Sen kendine söz ver,yeni bir sayfa aç kendine.Eskileri koy kenara,kendine iyiliğine güzelliğine bak,bunlarla ilgilen.Eski sevgiliden arkadaş falan olmaz,hele seninki gibi kendinden kalanı düşünmeyen birinden hiç kimseye gerçek bir arkadaş olmaz canım.

konuyu bastan sona okudum..
öncelıkle bitmiş bi ilişkiye tekrar baslanılmıs hemde sizin tarafınızdan hata bir ; sevgılınızın bu huyunu kabullenmıs oldunuz yani.
II.hata;ablası sevgılınızı saf demıs ona inanmakta yanlıs ne yani sevgılınız sutten çıkmıs ak kaşık ama suc kızlarda öylemi.. aslında saf değil sorumluluk sahıbı bı ınsan değil anlasılan cunku eger sorumluluk sahıbı mantıklı bi kişi olsaydı ilişkiniz hangı boyutta olursa olsun bunu sonuna kadar adam gibi bitirmeyide becerebilirdi..ayrıca sevgılınızın okudugu unıvde tek onların sınıf mı var??? baska bölümler fakulteler sınıflar yokmu yanii ne kadarda sacmalık yahuu... bence saf iyi niyetli olan sizsiniz sevgılınız değil.. kızlarla ders saatı gorursur illakı butun aktivitelerını birlikte yapmaları sartta değil..unıvdekı baska bolum ve fakultelerın ortak kullanacagı kütüphane,kantin,humburgerci vs yerler vardır illaki.. bu arkadasın yurttamı kalıyor evde olsa dahi emınım erkek arkadasıda vardır yani..kızlar işin bahanesi yani canım..
III.hata:neden bu kadar üzerine dusuyorsunuz kı inanın ben okurken kızdan cok size sinir oldum :) lütfen gururunuzu bu kadar ayaklar altına almayın dıyecegım 45 defa aramak ne demek yaa... siz sevgılınızı TARKAN yapmıssınız resmen.. bitaraflarını havalara kaldırmıssınız..bu saatten sonra inmezde zaten..sagında solunda kım varsa onlarada hava atıyordur sen her aradıgında.. !! kendinizi bu kadar basitleştirmeyin hele ki bi erkek karsısında.. bu aşk acısı değil alışkanlık acısı arkadasım.. 3yıl diyorsun dile kolay ama daha kötü olacagına daha çok üzüleceğine böyle bitmesi senın için daha hayırlı olmus..kafanı baska seylerle mesgul etmenı onerırım.. telınıde değiş,facedende sil mumkunse..

sen güçlü kararlı idareli ol bak bakalım peşinden tek eskı sevgılın halt etsın kimler kimler kosacak

Cnm bence sende hata yok sevgilin çok geniş =))) anlamamakta ısrar ediyor sanırım kıskanıldıgını hem ne iş kardeşim bende izin vermem böyle şeye ne o yaa ikinizin resmı yokta elın zillisinin fotosu var madem çok foto koymak istiyor ikinizin resmını koysun profiline bu işte bir iş var bence bıraz dibini eşelemende fayda var ERKEKLER DURURKEN KIZLARLA TAKILIYOR BİRDE ALLAHIMYA ... KIZ ARKADAŞI BİRDE ARTİSLİK YAPIYOR BEN OLSAYDIM ORDA ÇOKTAN ALIRDIM O KIZIN FAÇASINI AŞAGIYA AYYY ÇOK SİNİRLENDİM

Son düzenleme:
Ben hep diyorum teknoloji icat oldu mertlik bozuldu.Her neyse canım uzaktan hiç bir şey yürümüyor maaalesef.Bence kendine daha fazla eziyet etme.İnsanı sevmeyen,değer vermeyen eşle bir ömür zor geçiyor canım.Bubu unutma.

civciv89 ; o kız arkadası sevgılısınden yuz buldugu için boyle afra tafra yapabiliyor..
basımdan benımde gectı boyle bişey.. ama eşim benı sectıgı için suan evliyiz! haa secmeseydı ben tekrardan ne arar ne sorardım neden kurcalayıpta kendımı kucuk dusureyımkı?! insan biraz olsun kendini fenleyebilmeli bu tür durumlarda her ne kadar sinirinden ölsede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…