- Konu Sahibi AdrianaLimaa
sevgilinle barışmısın Şuan yoksa küsmü ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Barışın işte nolcakki adm atsan ?
sevgilinle barışmısın Şuan yoksa küsmü ?
canm belkı özel olcak ama nekadr zamndır ayrısınız yanı uzaktasınız nasıl başladınız birlikte olmaya ve ne zamn görüşebiiliyorsunuz yüzyüze?
cnm ben gerçekten ne düşünüyosam onu söylemek istyorum. belliki aralarında bişe var ama adı konmamış sadece içten içe.. özellikle kızda bu durum ağır basıo. cunku ne olursa olsun onu arkadası olarak görse siz sorun yaşamayın artık dye senin için rahat olsun dye sen faceten msj attıgında sana sendende olumlu ve hoş bi msj atardı tatlı dille durumu anlatır, aklının kalcagı bı durum olmadığını belirtirdi. bnce artık bu işi bitirmenin zamnı gelmiş. tabi söyleyene koaly gelır boyle şeyler ama zaten uzaktasınız sağlıklı bi ilişkiniz yok ve sevgılının aklı yavaş yavaş kaymaya başlamış bile ..
Ah canım ah seni çok iyi anlıyorum bi ara benimde buna benzer bir durumum vardı konunun tamamını okuyamadım ama okuduğum kadarıyla bu çocuktan sana hayır yok seven insan böyle mi yapar ki ortaokul lise olsa bi yere kadar anlarım ama üniversitedeymiş belli bir olgunluğa gelmiş olması lazım sen kendini kandırma yol yakınken dön unutmaya çalış bu çocuğu aslında sana yazarken kendimede tekrarlıyorum bunları ya uygulayabilirsem tabii.
Ayrıca luxemburgta sana erkek mi yok ?
Valla kıskançlıktan ölür diyorum ben ve en kısa zamanda onu bırakmanı diliyorum
Gecmiyo bu aci gecmiyo... uyumak istemiyorum uyandigimda yuzu gelmesin gozumun onune istemiyorum... Yok mu bi caresi bunun bitmez mi hic... Hem nefret edip hem sarilmak mi ister insan niye bu kadar canim yanmisken niye...