Ben geldim iki gundur internet yoktu kizlar gezdim tozdum keyfim yerinde:)
Gelismeleri anlatiyim hemen...
Dun beni kiskandigi bi erkek vardi aileler tanisiyo o yuzden piknige gittik. o cocukla konusmayi kesmistim ben eski sevgilim yuzunden. her neyse cok guzeldi dun baya eglendim:) gezdik ciftlik fln vardi birsuru fotograflar cekindik daha yeni profil fotosu yaptim:)
Eski sevgilimi en son aramicam dedigimden beri aramadim hic. 5 gun mu ne oldu anca. Dun gece saat 3 te msj atmis msn e yazdm ama sanirim onu kullanmiyosun artik nasisin iyi misin diye. iyiyim cok iyiyim merak etme dedim. Mesaj geldi tekrar ayyy cok sevindim bitanesin sen
balsin iste:)) msj atmaya cekindim bu saate kadar atamadim neyse simdi icim rahat uyuyim bari:) sen benim icin cok degerlisin
muh... ?!!! bu ne simdi? bu cocuk 15 yasinda sanki ben bu salagin neresini sevdim anlamiyorum.. Hareketlerine anlam veremiyorum daha bi hafta gecmedi bunalimlisin konusma benle diyodu simdi mi vicdana geldi... Hadi bee ordan. Iyice sogudum var ya... Ne hali varsa gorsun iste simdi... Yavas yavas ben naptim diye sormaya basladi sanirim kendine...
14 subatta bnden ayrilmadan bigun once yani ailesi hazirladigim videoyu gormus ve siz evlenirsiniz bu gidisle demisti.. Onun arkasindan sacma sapan bi sebeple ayrilmasi birde baska kizla gezmesi cileden cikarmisti beni.. Artik kime nasil guvenirim bilmiyorum. Belki de guvenmemek en iyisi
Bittigine seviniyorum sanirim