Bunun bir zamanı yok bazen bir ay sonra da yeni biriyle bir şeyler yaşarsın bu erken gelmez ama bazı durumlarda seneler bile geçse sanki hala bitmemiş de ihanet ediyormuşsun gibi hissedersin. Şu an bunun bir anlamı var sanıyorsun, sanki hayat sana onu unutturmuyor, yerine kimseyi almanı istemiyor sanıyorsun ama hiç öyle değil inan bana. Karşı taraf bu kadar zaman seni aramadan durabiliyorsa -ki askerdeymis üstelik, mutlaka başka biriyle kendini oyaladığı içindir. Bu kadınlar için böyle olmasa da erkekler için kolay kolay şaşmaz.
Ayni şeyleri yaşamıştım 1.5 sene kadar yerine kimseleri koyamadım. Ve o 1.5 sene bana daha dün gibi geliyordu. Çünkü onu düşünmeden geçirdiğim bir gün yoktu o yüzden hiç ayrılmamış gibiydim. Hatta arada birini tanımaya çalıştım 1 ay kadar, o 1 ay da sanki 2 sene gibi uzun gelmişti :) neyse sonra zamanla unuttum. Kendi değerimin farkına vardım, onu unutturacak kıymet veren başka biri girdi hayatıma. Şimdi dönüp o üzüldüğüm günleri animsamakta zorlanıyorum.
O yüzden erken falan değil. Zaman boşa akıp gidiyor. Gelmeyecek birini beklemek gereksiz. Gelecek olsa zaten öyle gitmezdi. Yeni insanlara şans ver