• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin cok cok yakin kiz arkadasi... Kizlar yardim edin...

erkek arkadasin baska bi kiz icin iliskinizi harcayabiliyo,
sizle bi el kizi icin kavga edip ayrilabiliyo

siz neden yapamiyosunuz..

ben okurken sinirlendim kizin ukala cevaplarina, o kim oluyo ya
bence erkek arkadasin olayin ciddiyetinin farkinda bile degil
e bunu ona gostermenin vakti gelmemismi sencede?

ya ben ya o degip resti cek bence :34:

Tmm simdi resti cekiyorum kizlar yeter... O dicek ya da sen bu soruyu soruosan coktan bitti:) iki turlu de biticek yani.. Bitsin..

canım bitirmek için geç bile kalmışsın. eşimle flört zamanımızda; iş yerinden görüştüğü bir arkadaşı ve eşi vardı. eşimin yani o zamanlar sevgilimin msn sine giriyorum. kadın hemen atlayıp birşeyler yazıyor. kız arkadaşıyım, o burda yok diyorum. bana diyor ki ne işin var ..... msnsinde; bu sizi ilgilendirmez diyorum ama cok sinirlenip eşimi arıyorum. senin msn ne girdim, arkadaşının karısı bana hesap soruyor. evli barklı kadın değil mi!!!!ne alaka, eşinin msn sine girse ben hesap mı sorucam, kimene . benim girmem onun neden bu kadar rahatsız ediyor. diye sinirli bir şekilde anlatıyorum. o kadnı arayıp laf söylüyor. kadında bunun suratına kapatıyor. cok yakınlardı, eşi en yakın arkadaşıydı üstelik. o günden sonra görüşmediler. o zaman kadını savunsaydı, ayrılırdım..

Acti...
Bana asilan cocuklarin ismini saydi hicbirisile arkadas degildim ve de kendisi gorusmemi istemedigi icin konusmadigim insanlar...

Neyse ikinizde degil tabii ki ne sacma bi soru bu dedi... Ben senin icin hicbisi yapamam artik fln.

Bende ikinizi de secmiyorum derken secim yapmis oluyosun farkinda msin benimle ayriliyosun ama kizla arkadasligini devam ettiriyosun dedim.. Napicam eski sevgilim gorusmemizi istemiyo mu dicem dedi kizlar
Bitti yani...

Yapabilcek bisey yok hepinize tesekkur ederim:) midem bulaniyo psikolojik heralde...

cok uzuldum...
Sevgilim dedigin insanin yaptigi konusmalara bak.. Zaten senden ayrilmayi o coktan kabul etmis ki direk "eski sevgilisi" olmussun. O da bekliyormus demekki boyle bir seyi. Bence en dogru karari verdin ve lutfen duygularina yenilip, gururunu ayaklar altina alip ona bir sans daha vermeye calisma. Ve zaten belki artik o sana o sansi vermez. Bunu bir "kaybedis" olarak algilama. Daha gencsin diye tahmin ediyorum; karsindaki insanin bu denli seni uzen tavirlari olmasina ve senden km lerce uzakta olmasina ragmen onu hala sevebiliyorsan, yakinlarinda olan ve seni bu kadar uzmeyen birini de sevebilirsin. Demekki onunla olmayacakmis. Onun yaptiklari ve secimi senin degersiz veya sevilmeyecek bir kiz oldugundan degil; kendi ozveri eksikligi ve gorusme imkansizliklariniz yuzunden.

Yepyeni bir sayfa ac kendine. Baska seylere konsantre ol. Erkek arkadas, iliskiler, bir sure gundeminden eksik olsa bence cok iyi olacak.

Acti...
Bana asilan cocuklarin ismini saydi hicbirisile arkadas degildim ve de kendisi gorusmemi istemedigi icin konusmadigim insanlar...

Neyse ikinizde degil tabii ki ne sacma bi soru bu dedi... Ben senin icin hicbisi yapamam artik fln.

Bende ikinizi de secmiyorum derken secim yapmis oluyosun farkinda msin benimle ayriliyosun ama kizla arkadasligini devam ettiriyosun dedim.. Napicam eski sevgilim gorusmemizi istemiyo mu dicem
dedi kizlar
Bitti yani...

Yapabilcek bisey yok hepinize tesekkur ederim:) midem bulaniyo psikolojik heralde...

ne yuzsuz biri bu insan yaa, biliyorum uzaktan iliski yurutmke zor, cok zor bende yasiyorum cunku, bazen gereksiz kirginliklar, yanlis anlasilmalar olmasi kacinilmaz ama bu cocuk
seni gozden cikarmis zaten..
kizla tencere kapak olmuslar ztn ikiside yuzsuz..
bosver canim sen kararindan donme elbet senin degerini anlayacaktir ama
sen ondan kurtulduguna dua et

ay bence en doğrusunu yapmıssın ayrılarak..
ayrıca sen buraya gelemiyosun maden kızın yerini söyle ben saçını başını yoluveriyim bi:47:
ay nasıl sinirlendim yaahu..
hiiç kendini üzmeye deymez..
yanında güvenebiliceğin seni mutlu edebilicek..hissedebiliceğin birini bulursun zamanı geldiğinde..
hayırlısı olsun tatlım senin için..

"Eski" olmandan önce yapıyordu sanki dediğini. Ki zaten olay sırası da öyle değil yani eski sevgilisi olduğun halde görüşme demedin ki sen. O görüşmeye devam edeceği için eski oldun. Haklıymış gibi konuşuyor saçma sapan. Alınma da bu çocukta ahmaklık da var canım.

"Eski" olmandan önce yapıyordu sanki dediğini. Ki zaten olay sırası da öyle değil yani eski sevgilisi olduğun halde görüşme demedin ki sen. O görüşmeye devam edeceği için eski oldun. Haklıymış gibi konuşuyor saçma sapan. Alınma da bu çocukta ahmaklık da var canım.

Canim ne alinicam omrumden omur caldi o benim...
Ruya da gibiyim su an iyimiyim kotu muyum bilmiyorum denize girdigimiz aklima gelio, ilk opusmemiz, en son vedalasmamiz donup donup dort kere sarildim bidaha sarilamazsam diye.. Gozleri dolmustu sora kacti:) Ayagimi ari sokmustu kucana alip tasimisti revire kadar... sabahtan beri bunlar geliyo gozumun onune..

Hepinize desteginiz icin tesekkur ederim bende aynisini yasamistim demeniz fln oyle guc verdi ki:13:
:kkk:

simdi sen cok uzgunsun tahmin ediyorum ama ne yalan soyliyim senin adina cok sevindim, uzuntun azalmaya baslayip gercekci dusunmeye basladikca sen de en iyi karari verdigini anlicaksin, hem de cok uzaklardan cesurca verdin bu karari, en buyuk kismi atlattin bundan sonra ilgini baska seylere dagit onu dusunme cok fazla ve yavas yavas unut gitsin..

ay bence en doğrusunu yapmıssın ayrılarak..
ayrıca sen buraya gelemiyosun maden kızın yerini söyle ben saçını başını yoluveriyim bi:47:
ay nasıl sinirlendim yaahu..
hiiç kendini üzmeye deymez..
yanında güvenebiliceğin seni mutlu edebilicek..hissedebiliceğin birini bulursun zamanı geldiğinde..
hayırlısı olsun tatlım senin için..

Tatlim cok sekersiin:D:D:D yazin izmire gidicem gittigimde yolda gorurmusum dusunsene:52::52: kac aylik hirsimi cikarirdim ha iyi olurdu:30::30:
Ya cadinin teki ben biraz fazla asiri fazla iyi niyetli ve iyi huylu bi insanim ama bi kere gozum donup bi kizi yolmustum:24::24: ayni sey daha once de basima geldi yani kizi yoldum attim:41: nasi yaptimi bende bilmiyorum ama cok utanmistim kendimden bi kac gun ole sus pus oturmustum.. Kiz ole bi laf etti ki ama herkesin icinde haketti:68:
Nolursa olsun bida yapmam cok uzulmustum. Allahindan bulsunlar

simdi sen cok uzgunsun tahmin ediyorum ama ne yalan soyliyim senin adina cok sevindim, uzuntun azalmaya baslayip gercekci dusunmeye basladikca sen de en iyi karari verdigini anlicaksin, hem de cok uzaklardan cesurca verdin bu karari, en buyuk kismi atlattin bundan sonra ilgini baska seylere dagit onu dusunme cok fazla ve yavas yavas unut gitsin..

Sagol tatlim iyi dileklerin icin ins. gecicek ins. dedigin gibi olacak

Güven olayı kendini baştan belli eder arkadaşım,ben bunu bilir bunu söylerim.
Sinek küçüktür ama mide bulandırır.

Neden sizin onurunuzu gururunuzu kırıyor? Sizin gururunuzu düşünmeyen birinin ne saygısı olur ki, saygı yoksa sevgi bulunur mu?
Ne kadar egosu yüksekmiş, hem o kızın hoşuna bile gidiyordur Kıskanılacak bir kızım! diye.. Ama böyle bilmiş ukala lafları sevdiğiniz çocuktan cesaret almasa söyleyemezdi,bunu unutmayın. Ayrıca kız düzgün biri olsa, aman 2 insanın ayrılma sebebi olacağım diye endişelenir birşeyler yapardı.

Kısacası: yol verin gitsin.. ilerde daha fazla üzüleceksiniz,bu bariz...

eger birini unutmak istiyorsan onunla yasadiklarinizi degil, onun sana yasattiklarini dusun canim,
boylesi daha kolay olacaktir:70:

Kizacak kimse yok bana niye bunlari yasattin diyebilecek kimse yok... Herkes coktan yol almis benim son cirpinislarimmis zaten.

Isin icinden bunlar senin yuzunden oldu diyip cikabilen 3 yildir deli divane asik oldugum insan beni bu hale getirdiginden dolayi kucucuk bi pismanlik duymuyo. Bu nasil bisey? insanlar neden bu kadar kalpsiz...

Hissizleşmiş. O, o boşvermişlikle kim bilir neler yapmıştır. Hattını değiştir canım, etkili bir yöntem.

kendini hafiflemiş hissedeceksin bir süre sonra.. onsuz olmak değil onunla olmak dertmiş diyeceksin..
seni üzdüğü, gereksiz yere kavga çıkarttığı yada seni beş para etmez insanlar için ağlattığı gelecek aklına, kızgınlığın artacak ,..
bazen güzel şeylerde gelecek aklına belki, ama unutma ki hiç kimse tamamen kötü bi aşk yaşatmaz. onunla yaşadığın güzel şeyler ona özel de değil. kim olsa hayatında, mutlu olduğun anlar olacaktı..
yani buna takılmayacaksın.. ;)
sonra zaman geçtikçe, yaran da iyileşecek, üzüntün de hafifleyecek..

Ve sonuç olarak hayatın boyunca sana dert olma potansiyelini fazlasıyla taşıyan o gereksizden kurtulmuş olacaksın.. kendine yük olan erkekleri, her bayan senin kadar cesur olup,uzaklaştırabilmeli atabilmeli bence hayatından.. tekrar tebrik ederim canım..:46:

kendini hafiflemiş hissedeceksin bir süre sonra.. onsuz olmak değil onunla olmak dertmiş diyeceksin..
seni üzdüğü, gereksiz yere kavga çıkarttığı yada seni beş para etmez insanlar için ağlattığı gelecek aklına, kızgınlığın artacak ,..
bazen güzel şeylerde gelecek aklına belki, ama unutma ki hiç kimse tamamen kötü bi aşk yaşatmaz. onunla yaşadığın güzel şeyler ona özel de değil. kim olsa hayatında, mutlu olduğun anlar olacaktı..
yani buna takılmayacaksın.. ;)
sonra zaman geçtikçe, yaran da iyileşecek, üzüntün de hafifleyecek..

Ve sonuç olarak hayatın boyunca sana dert olma potansiyelini fazlasıyla taşıyan o gereksizden kurtulmuş olacaksın.. kendine yük olan erkekleri, her bayan senin kadar cesur olup,uzaklaştırabilmeli atabilmeli bence hayatından.. tekrar tebrik ederim canım..:46:

Tesekkur ederim canim ama dun dayanamayip aradim cok pismanim... Okulda bile tuvalete kacip kacip agladim... Sadece seni aldatmadim demesini beni inandirmasini istiyorum ona geri donmek degil...

O ne derse desin durum degismicekki... O kizin bana soylediklerini bildigi halde tum suclu sensin dedi.. Onda hic suc gormuyoki:) ben hala kendimi neye inandirmaya calisiyorum bilmiyorum...

Ben bu olayla yilbasindan beri ugrasiyorum kizlar derslerime yansittim sanirim hemen kendime gelmeliyim...
Onunla bi gelecegim olmadigi belli en azindan gelecegimi mahvetmesine izin vermicem:47::47::47:

Ben aglarken o orda kizlarla geziyo sinir oluyorum...

Back