Telefonda konustum simdi... sakinlemis o da gecmis siniri... Kafama uygun erkek arkadasim yok napabilirim demisti daha once siniflarinda sade 6 erkek varmis bu donem siniflari degisti ama sormadim orda da yok mu diye. Konusunu acmadim. Oyle normal konustuk ozlmesizi havadan sudan konusmayi yarim saat konustuk...
Benim kafam cok karisti... Biraz safligida var aslinda bitane arkadasim uzgundu yazin kizi teselli etcm diye kolundan tutmus bole teselli ediyo fln ki kiz kac yildir arkadasi bende iyi taniyorum.. O zmn kizmistim niye o kadar samimi teselli ediyosun diye... sasirmisti hakkaten dank etti kafasina sonra tamam bida yapmam dedi... Cocukta bi saflik da var yani. Ablasiyla konusmustum dikkat et cok saf bak anlamaz o senin cok ilimli olman lazim anlayisli olman lazim universite bu adriana cok garip bi ortam demisti...
Sevmese ya da o kizi sevse benimle hala ne isi var yazin gorusuruz dedi:) Gercekten ikimizide etkiliyo kavgalarimiz.. O kizi istese zaten bana coktan yol vermisti simdiye ugrasmazdi sanmiyorum...
Ustune basa basa yok bisey dedi ve sanirim sucu bende goruyo ben kiza sert cikistim biraz ya mesajda o kiz cevap vermedi sadece fotoraf koydu boylece suclu durumuna ben dustum. Kiz beni cildirtiyo ama eski sevgilime melek gibi gozukuyo anladigim kadariyla...
Facebooktan da bi adresten eklemeye calistim ama hic ortak arkadasimiz olmadigi icin ekleyemedim goremedim yani...
Bisey daha var biz bu kiz olayi yuzunden tartismadan once yine sacma sapan bi konu yuzunden tartismistik tuzu biberi oldu yani... O barismak istemisti bende sen bu kizla napiyosun diye sert yapinca ipler koptu...
Ne dusunecegimi hic bilmiyorum ama eger aramizda bisey yok diyosa yoktur inanirim bana coktan ben seni sevmiyorum cik hayatimdan derdi. Demedi seni hic aldatmadim diyo surekli.
ama kizin tavirlari kimbilir nasil arkadaslar...
Simdi ne yapmaliyim ben? 100 gun sonra gorucem onu.. Bi gorsem bi sarilsam bitecek sanki bunlar