Erkek arkadaşımın bir grubu vardı. Bir tanesini bile sevmem. Hani suya ihtiyaçları olsa ve elimde su olsa ne diye onlara vereyim, ağaç sularım. Öyle bi sevmemek...
4 senedir birliktelerdi. Kızlardan birisi buna bi iltifatlar bi iltifatlar... Üstelik beni koreli sanmıstı kız tüm fotoğraflarımızı beğendiği halde. (Kocaman yuvarlak gözlerim var hahaha) düşün benden tarafa bakmıyormuş bile
O kızla mesafeli ama kız erkek bi grup olduklarından elbet muhattap oluyorlar. Sabaha kadar oturmalar, birlikte oyun oynamalar...
Ama hicbir sey demedim Sadece kızı günahım kadar sevmediğimi söyledim Cünkü beni seviyorsa zaten kız hoslansa bile seviyesini korur, gerekirse tersler dedim. Sevmiyorsa da zaten iliskimiz elbet bir yerde patlak verir diye düsündüm.
Sonuc olarak okulu bitti, o insanlarla da bulusmalar falan kesildi.
Onlar mı ben mi deyip dursam bunalırdı, ya da o insanlar gözünde kıymete binerdi belki yasak elma misali.
Birde o arkadaş grubu çok abartıyorlardı, 7/24 birliktelerdi.
Rahatsız olduğum anlarda kendime değerli olduğumu, öncelikleri belirlemenin onun seçimi olduğunu hatırlatıp durdum
Seni anlıyorum ama sevgisinden eminsen o iki kızı da fazla takma Erkek arkadasın mesafesini ayarladığı sürece bir sıkıntı olmaz
Ha diyorsan ben kıskanıp içime atarım, çok yıpranırım O zaman ayrılığı tabii ki düsünebilirsin ama bence değmez ^^