Sevgilimin cok cok yakin kiz arkadasi... Kizlar yardim edin...

Barışın işte nolcakki adm atsan ?

Tatlim adim atiyorum 3 gundur gece gunduz ariyorum sesini duymadan duramam ki ben.. Havuza gittim 2 kiz arkadasimla onu duydu kiskandi telefonda konusuyoduk acik giyindin deme tenis oynarken dedi sonra pisman oldu soyledigine hala kiskaniyo cunku hala akli bende...

Ama yok iste yokk ozlemedin mi diyorum ozledim cok ozledim o yuzden yarim saattir seninle konusuyorum diyo ama yapamiyoruz cok uzuluyoruz diyoo... Biktim artikkkkk

bence kızın böyle ters ters cevaplar vermesindeki en büyük etken sevgilin. bu yüzü sevgilinden almış belliki. hatta sevgilin seninle ilgili o kadar çok ters şey söylemiş ki ona, kız böyle seni suçlar tavırda konuşuyo. ben olsam sevgilime "sırf yakın arkadaşsınız diye ben problem yaratmayım diye kızla tanışmak için mesaj attım ama o kız beni tersleyip durdu. sevgilimin kız arkadaşları bana böyle davranmaya nerden cesaret buluyo diye düşündüm de demek bu cesareti sen verdin onlara. yakın arkadaşım dediğin değer verdiğin kız bana böyle davranıyo ve senin umrunda olmuyo. evleneceğim dediğim adam beni bu durumlara düşürüyorsa demek ki bana yeterince değer vermiyo demektir. ben bu duruma çok üzülüyorum ve bu duruma artık dayanamıyorum. ya bir şeyler yap beni daha fazla üzme ya da benden vazgeç. bunu hiç istemiyo olsam da söylemek zorunda kaldım artık" diye bir mesaj çekerdim. zaten beni seviyor ve değer veriyorsa o kıza ağzının payını verir ve benimle nasıl böyle konuşabildiğinin hesabını sorar. ama yeterince değer vermiyorsa ve o kıza karşı bi şeyler hissediyorsa beni terkeder. bende gerçekleri görmüş olurum

Cikardin mi beni gozden bitti mi son kesin son mu dediim 45. kez aradim cunku aglamaktan yorulduummm... Baskasiyla oliyim mi umrunda olmaz mi bu durumda miyiz dedim... bunu dedin ya artik beni arama dedi kapatti... Ya kul kole olmami istiyo yaa ya da surundurmeye calisiyo anlamadim bennn

acılar insanlar içindir ve bizim bir sınavımızdır bunu unutma hiç bir zaman yapman gereken tek sey kendini ondan uzaklastırmaya calısmak adam barız seni umursamıyo bence ve o kızlada ilşikisi olabilme ihtimalı yüksek senin zarar görmemen için ondan ayrılaman gerekli ve sana değer veren seni gercekten seven insanlara sans vermelisin.Sevgilin sana ne yaparsa ondan tamamen ayrılırsın (aldatma siddete yonelme vs.)bunları yapmıs gibi düşün ve onu hayatından cıkarmalısın tatlım o adamdan sana hayır olmaz bu saatten sonra biz bayanları uzen hep erkekler zaten seni üzeni seninde üzme vaktın gelmiş geciyo.Biraz acımasız davrandım sanırım unutmak cok zor yasanılanlar unutulmuyo ama sevgilin yanında değil kızlarla fınk atıyo resimlerini görüyosun utanmadan yayınlıyo bıde sende bi erkek arkadasınla samımı poz veren yayınla bakalım nolcak?allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı olur ins.

canm belkı özel olcak ama nekadr zamndır ayrısınız yanı uzaktasınız nasıl başladınız birlikte olmaya ve ne zamn görüşebiiliyorsunuz yüzyüze?

canm belkı özel olcak ama nekadr zamndır ayrısınız yanı uzaktasınız nasıl başladınız birlikte olmaya ve ne zamn görüşebiiliyorsunuz yüzyüze?

3 yildir beraberiz bi kac haftadir ayriyiz ama aramiz 14 subattan sonra bozuldu iyice... Mesafe olarak da 8 aydir birbirimizi gormuyoruz. Yaz tatilinde turkiyeye gitmistim nasil oldugunu anlamadim asik oldum o gun bugundur de ayni iste... Yuzyuze 1 ay gorusebiliyoruz

Yoruldum yeter artik onu dusnmemeye calisicam ne hali varsa gorsun ya... 2 3 ay sonra ben ne kadar salaklik yapmisim pesinden kosmusum diceksin dedi..

Bende hayir 2 3 ay sonra sevgim icin elimden geleni yaptim degerimi bilmedi diye sana uzulucem dedim... Bundan sonra da sesimi duymucaksin dedim...

Tmm sen bilirsin dedi kendine iyi bak hoscakal...

Bitti iste tamam aramicam artik... Umarim bu kararimdan vazgecmem! umarim ona neyi kaybettigini gosteririm

Yeter kopekten farkim kalmadi yeter!

cnm ben gerçekten ne düşünüyosam onu söylemek istyorum. belliki aralarında bişe var ama adı konmamış sadece içten içe.. özellikle kızda bu durum ağır basıo. cunku ne olursa olsun onu arkadası olarak görse siz sorun yaşamayın artık dye senin için rahat olsun dye sen faceten msj attıgında sana sendende olumlu ve hoş bi msj atardı tatlı dille durumu anlatır, aklının kalcagı bı durum olmadığını belirtirdi. bnce artık bu işi bitirmenin zamnı gelmiş. tabi söyleyene koaly gelır boyle şeyler ama zaten uzaktasınız sağlıklı bi ilişkiniz yok ve sevgılının aklı yavaş yavaş kaymaya başlamış bile ..

Haklisin cok haklisin.....

Kizlar gercekten aynaya baktigim zaman goz altlarim berbat bi durumda... Kendimden nefret ediyorum bu hale geldigim icin... Unutmak istiyorum onu unutmak istiyorum nasil yapacagimi bilmiyorum sadece bitsin istiyorumm...

Ah canım ah seni çok iyi anlıyorum bi ara benimde buna benzer bir durumum vardı konunun tamamını okuyamadım ama okuduğum kadarıyla bu çocuktan sana hayır yok seven insan böyle mi yapar ki ortaokul lise olsa bi yere kadar anlarım ama üniversitedeymiş belli bir olgunluğa gelmiş olması lazım sen kendini kandırma yol yakınken dön unutmaya çalış bu çocuğu aslında sana yazarken kendimede tekrarlıyorum bunları ya uygulayabilirsem tabii.
Ayrıca luxemburgta sana erkek mi yok ?
Valla kıskançlıktan ölür diyorum ben ve en kısa zamanda onu bırakmanı diliyorum

Kizlar burda oyle ask mask yok ya cok az vardir... 6 7 aydir birlikte olan arkadaslarimi goruyorum partilerde iyice bozuyolar her biri baska kizlarla baska erkeklerle kucak kucaga... Birde diger taraf kiskaninca sorun oluyo yapamam ben kabullenemem... Turkiye de de rastlarsiniz boyle genclere ama Turkiye de su an azinlik giderek avrupa kulturunu almaya basliyoruz bizim ahlak degerlerimizin nesi var bilmiyorum! Neyse konunun disina ciktim bu yuzden ben burdan kimseyle cikmam Turk de cok az var zaten parmakla sayilcak kadar insan var Luxembourg kucuk bi yer...

Sevgilim de hala sevgilim diyorum ama bunu cok iyi bilir... Onun midesini bulandiran benim okul gezilerine gitmem oldu tabiki egitim amacli gidiyorum ama gittigim okul oyle bir okuldu ki bende anlattim bunu cok bozuk bi okuldu saskin oldugum icin anlattim kondom makinalari fln vardi okulda direk yapin buyrun dercesine... Aksamlari parti vardi okulda fln.. Senin oyle yerde ne isin var diye koptu zaten olay... Ben nerden bilebilirdim ki? Ben oraya konferans icin gittim... O kizla da bu yuzden arkadas olmaktan kacinmiyo biraz inat biraz isine boyle geliyo biraz hosuna gidiyo oyle iste...

Koptu ipler coktan anlayacaginiz.

Gecmiyo bu aci gecmiyo... uyumak istemiyorum uyandigimda yuzu gelmesin gozumun onune istemiyorum... Yok mu bi caresi bunun bitmez mi hic... Hem nefret edip hem sarilmak mi ister insan niye bu kadar canim yanmisken niye...

bak canım suanda seni heralde en iyi anlayacak insanlardan biri benimdir..
ben eşimle evlenmeden once hayatımda biri vardı,onu kimseyi sevmediğim kadar çok sevmiştim,hemde koru korune..neyse ilişkinin ilerleyen safhalarında ben evlilik hayalleri kurarken hemde,bu benim haklı oldugum bir konuda haklı çıkmak için bana bir tokat attı..inan o anda hayatım başıma yıkıldı gibi hissettim,incindim kırıldım,utandım o anda resmen şok olmuştum..onu o kadar çok seviyodum ki affettim daha sonra ilişkimiz 1 ay kadar güzel gitti fakat o yine bir tartışmada bana vurdu ve ipler o saatten sonra koptu ilişkide ne saygı kaldııı ne de seviye..birbirimize girmelere başladık, o çok ayıpladıgım nasıl buna tahammul ediyolar dediğim kız grubunun içinde buldum kendimi..ayrıldık ve çok olaylı şekilde ayrıldık onun ailesi benim ailem herkes girdi işin işine ve çok çirkin seyler yaşandı malesef..daha sonra uzuuun bi sure kimseyle olamam kimseyi sevemem gibi hissederken eşim çıktı karşıma,ilk başta evet aşkımdan olup bitmedim,bi onceki ilişkimdeki gibi de korkutuk dalmadım ilişkiye ama zamanla onu tanıdıkça bana verdiği değeri beni ne kadar önemsediğini gordukçe ona aşkımda sevgimde her geçen gun arttı..biraz annevari bi yaklaşım olucak ama her zaman sana değer vereni kıymetini bileni yanında tut..inan bana huzur hayattaki en önemli şey..

buarada bende new yorkta master yaptım diye kompleks yapmıştı kendi kendine,bende ona o zaman kendi kulvarında biriyle ol hazmedemiyosn demiştim,ve sonuç o şuanda ağdacıda çalışan ,yanındayken başka erkekleri kesen bir kızla beraber..insan aşağılamak için demiyorum bunu,kimsenin mesleğini veya ekonomik durumunuda eleştirmiyorum sadece aradaki ucurumu ve benim gozlemimin ne kadar doğru oldugu belirtmek istedim ...

Gecmiyo bu aci gecmiyo... uyumak istemiyorum uyandigimda yuzu gelmesin gozumun onune istemiyorum... Yok mu bi caresi bunun bitmez mi hic... Hem nefret edip hem sarilmak mi ister insan niye bu kadar canim yanmisken niye...

Değmez tatlm o kim ki seni bu kadar üzüyor senin canını nasıl bu kadar yakabiliyor o hakkı nasıl kendinde bulabiliyor unut onu ve hayatına tekrar dön ilk 6 ay senin için berbat olabilir ama sonra acıdan tamamen kurtulcan bir erkek parçasına değmez elif kbb :)

Kizlar dun yine berbat durumdaydim... Msn den konustuk bunalimda gibisin seninle konustukca bunalima giriyorum dedi... (acaba kimin yuzunden!) Arama beni dedi yine iste... Dun yine cok agladim ama bunalimli gibisin diyince iyice sinirim bozuldu... Boyle soylemek hic hosuma gitmiyo ama hayatimi o kadar cok degistirdi ki disari cikma erkeklerle konusma.. 1 tane arkadasim kalmadi onun yuzunden insanlar birlikte vakit gecirmedigi kisilerle niye arkadas olsun ki.. Hayatimin odak noktasi oldu herseyimi aldi... Simdi niye bunalimdasin... Ben istedim dimi bu hale gelmeyi.
Aramicam cok kendimi tutamicak gibi olursam kardesime vericem telefonu kapatip
Her gece ruyama girmese sabah icimdeki garip duyguyla kalkmam en azindan...

Surekli biseyler okumaya calisiyorum kendimi oyalama calisiyorum dersler de var zaten... Cok sikiliyorum ama kizlar hafta ici surekli evdeyim zaten... eger fikirleriniz varsa ya da sizde ise yarayan yontemler lutfen bana da soyleyin bende yapcam.. Baskasiyla cikmayi hic dusunmuyorum once bi kendime gelmem lazim gercekten cok cok hirpalandim..

Belkide cabuk gecer acim. bugun iyiyim mutlu degilim ama iyiyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…