Sevgilimin cok cok yakin kiz arkadasi... Kizlar yardim edin...

bak bu kız iyice kaşınmız he adria (nickinle hitap edicem ) sen böyle başkasının üzerine face kur isim felan değişik olsun sonra bu nergisi ekle felan durumunu fotolarını felan karıştır bak bakalım o nergisin koydugu fotoya ( sevgili muhamelesi yapıyorlarmı ) ve bu kız seni sevgilinede kışkırtmış olabilir amacı onu elde etmek baksana kim elalemin çocuğunun resmini koyar faceye düşün sen bile koymamışsın bence bu kız öyle bir sopa istiyorki amacı belli ikinizi birbirinize düşürtücek sonra oğlanı kendisi alıcak baksana şimdiden afralar tafralar çocuğu oluncak yapmış yaa resmen çocukta ya saf saf inanıyor yada o da ondan hoşlanıyor ama sen bir daha asla nergis le kavga etme hatta arkadaş ol içine sıvış ne olup bittiğini anlarsın :) inş. mutlu olursun NERGİSE ÖLÜMMMMMMMM kavga ettikçe aranız bozulcak ve nergis mutlu olucak ve nergis istediğini almış olcak sakın kavga etme sevgilinle o kız yüzünden tmmmı cnm :)

Aman Alllahiimm super bi fikiiir!!!!!!!!!!!!!!!1 bolece eski sevgilimin kiza nasil hitap ettigini de anlamis olurum nasi yeni face alicam ama onun uniden mis gibi yapmam lazimkii eklesin benii!!!!!

Canim yardim ett gercekten bilmek istiyorum aldatilip aldatilmadigimi.....

boyle sahte kimlikler varmis, genelde her okuldan oluyomus, o okuldan birinin feysine sizmak istiyosun, ekletiyosun istedigin kisiyi, tabi o sahte profile de girebiliyosun sifresini falan aliyosun, oyle bi sistem mevcutmus, hic kullanmadim ama arkadaslarimdan duydum

canım çok üzüldüm yaşadıklarına...

bana sorarsan sahte hesapla falan uğraşıp moralini daha fazla bozma,hem bu işi karıştırdıkça sinirin bozulacak hemde haksızlığa uğradığını gördükçe psikolojin... salla ikisinide! tencere kapak birbirini bulmuş o iki karaktersiz.

sen artık kendi hayatına derslerine odaklan. eminim değerini bilecek sana layık birisi biyerlerde seni bekliyor..
kurulduğun için şükret sadece...
güzel günler senin olsun

Aralarında birşey var bariz belli
Sende kendi kendi üzdüğünle kalıyorsun
Ben olsam ayrılmıştım şimdiye kadar
Sevgi bir yere kadardır canım , bu adam (?!) senin gurunu kırıyor
Başkası için seni üzüyor , seni eziyor
Sen bu adamla sevgili olsan kaçar yazar ?
Bırak sevgilin o kızla olsun , gerçekte istediği buysa eğer
Yok eğer seni kaybetmek istemiyorsa
O kız için seni üzmez zaten
Ben olsaydım , şimdiye kadar arkamı dönüp gitmiştim
Sevgilim dediğim şahıs beni başka bir kız üzecek , kıracak bende sap gibi
Hala onu kaybetmemeye çalışacam
Yok hayır ben seviyorum kaybetmek istemiyorum diyorsan
Benden sana tavsiye , sen sevgilini kaybedeli çok olmuş canım..

Örnek bir erkek facesi kur ekle onu örnk adem çakmakçı felan yakışıklı bir erkek resmi bul ama böyle emocu felan olmasın çakar eklediyip kabul ettinmi resimlerini felan kurcala bak bakalım ikisinin resmine ne yazmışlar felan sevgili muhamelesi yapıyorlarsa bir iş var ama yapmıyorsa işte duvarını fotoğraflarını kurcala + sevgilinden daha daha uzak durmasını istiyorsan çıkma teklifi felan yap ama kızın niyeti belli ikinizin arasını bozmak onca resim varken senin sevgilinle fotoyu profil resmi yapmak ne alaka dimi 1 resim bile 2-3 tane felan sen onla kawga ettikçe gidicek sevgiline ispikliycek nolcak aranız bozulcak sevgilinede söyle tamam artık nergis felan umrumda değil o dönem geçti de artık böyle bir şey yapmıycak de tepkisini ölç ttmmm mı :) eğer her şey kızdaysa kızla artık sevgilin hekkında konuşma daha çok sevgilini kendine bağla bu fışırtı nergis aranızı bozmaya çalışıp sevgilini elinden alabilr :)

O Kızın arkadaşlarını ekle yada sevgilinin sonuçta aynı üniversite değillermi sonra ortak arkadaşı görüp eklediğinde bişey demez. yada sevgilinle yedek facenle kanka ol onun kankası değilmisin en yakın arkadaşını heralde ekliyebilirsin dimi :)

ben öyle kolay kolay ayrıl falan demem. ama görünen o ki sevgilin bu kızdan hoşlanmış. kızlarla erkekler çok yakın arkadaş olunca bi saçmalık çıkıyor. bunu deneyimlerime dayanarak söylüyorum.

kız da boş değil gibi.
bence sen kendini taa 3000 km den üzme.
hep aklın onlarda kalacak..
yol yakınken dön,
aldatılan pozisyonuna düşme.

sevgiline söyle ya onla samimiyetini azaltırsın ya da beni kaybedersin de.
eğer seni kaybetmeyi göze alamıyorsa arkadaşlığını normal arkadaşlık düzeyine getiririr.

ama yok sen bana karışamazsın vs. derse
bil ki o işin sonu iyi değil..
sen bir erkek arkadaşını onun rahatsız olmasından dolayı hayatından çıkarırsın. ondan da bu fedakarlığı bekle..

yapmazsa bırak gitsin derim ben...

ya sevgilisinin suçu yoksa he her şeyi kız yapıyorsa hem adriana gördüğüm kadarıyla onu seviyor sevenleri ayırmak günahtır . araştır :)

Telefonda konustum simdi... sakinlemis o da gecmis siniri... Kafama uygun erkek arkadasim yok napabilirim demisti daha once siniflarinda sade 6 erkek varmis bu donem siniflari degisti ama sormadim orda da yok mu diye. Konusunu acmadim. Oyle normal konustuk ozlmesizi havadan sudan konusmayi yarim saat konustuk...

Benim kafam cok karisti... Biraz safligida var aslinda bitane arkadasim uzgundu yazin kizi teselli etcm diye kolundan tutmus bole teselli ediyo fln ki kiz kac yildir arkadasi bende iyi taniyorum.. O zmn kizmistim niye o kadar samimi teselli ediyosun diye... sasirmisti hakkaten dank etti kafasina sonra tamam bida yapmam dedi... Cocukta bi saflik da var yani. Ablasiyla konusmustum dikkat et cok saf bak anlamaz o senin cok ilimli olman lazim anlayisli olman lazim universite bu adriana cok garip bi ortam demisti...

Sevmese ya da o kizi sevse benimle hala ne isi var yazin gorusuruz dedi:) Gercekten ikimizide etkiliyo kavgalarimiz.. O kizi istese zaten bana coktan yol vermisti simdiye ugrasmazdi sanmiyorum...

Ustune basa basa yok bisey dedi ve sanirim sucu bende goruyo ben kiza sert cikistim biraz ya mesajda o kiz cevap vermedi sadece fotoraf koydu boylece suclu durumuna ben dustum. Kiz beni cildirtiyo ama eski sevgilime melek gibi gozukuyo anladigim kadariyla...

Facebooktan da bi adresten eklemeye calistim ama hic ortak arkadasimiz olmadigi icin ekleyemedim goremedim yani...

Bisey daha var biz bu kiz olayi yuzunden tartismadan once yine sacma sapan bi konu yuzunden tartismistik tuzu biberi oldu yani... O barismak istemisti bende sen bu kizla napiyosun diye sert yapinca ipler koptu...

Ne dusunecegimi hic bilmiyorum ama eger aramizda bisey yok diyosa yoktur inanirim bana coktan ben seni sevmiyorum cik hayatimdan derdi. Demedi seni hic aldatmadim diyo surekli.
ama kizin tavirlari kimbilir nasil arkadaslar...

Simdi ne yapmaliyim ben? 100 gun sonra gorucem onu.. Bi gorsem bi sarilsam bitecek sanki bunlar

ya sevgilisinin suçu yoksa he her şeyi kız yapıyorsa hem adriana gördüğüm kadarıyla onu seviyor sevenleri ayırmak günahtır . araştır :)

Bende boyle dusunmeye basladim... Ama yalniz hayvanat bahcelerine gitmeler ne oluyo ya?

O zaman biz ayriydik... Sonra kendisi barismak istedi bende fotograflardan gordum... Kafam cok karisik... bi kac gun bekliycem sanirim hersey olacagina varir. Ben ne desem tersini yapacak cunku... Koc burcu nasi inat nasi inat!!!

kız arkadaştan kanka falan olmaz, böyle bi duruma müsade eden bi erkekten de hayır falan beklemem, masumiyetine de inanmam şahsen. malesef ilişkilerimizde görmek istediklerimizi görüyoruz sadece.

Aşkın gözü kör , kulağı sağırdır diye boşuna boşuna demiyorlar canım..

Vala ben mi çok gurur yapan biriyim bilemiyorum ama ben olsam bunların 10 da 1 ine bile müsamma gösteremezdim.Yol veririm giderdi,gerçekten seviyorsa beni incitmez deil mi

Vala ben mi çok gurur yapan biriyim bilemiyorum ama ben olsam bunların 10 da 1 ine bile müsamma gösteremezdim.Yol veririm giderdi,gerçekten seviyorsa beni incitmez deil mi

Yok dedim ya bende gurur fln kalmadi insan bi kaptirdi mi kurtulamiyomus.. Ya da kisilik meselesi bilmiyorum.. Bi gun bu hale gelecegimi soyleselerdi onceden inanmazdim

Saf yani iyi niyetli demek istemiş ablası yani iyi niyetliliğinden yapıyor o kızla arkadaşlık yapıyor ama o kız kötü kız sevgilini iyi niyetliliğinden etkilenmiş olcakki onu elde etmek için ikisinin fotosunu koyuyor

Yok dedim ya bende gurur fln kalmadi insan bi kaptirdi mi kurtulamiyomus.. Ya da kisilik meselesi bilmiyorum.. Bi gun bu hale gelecegimi soyleselerdi onceden inanmazdim

Tatlım aşkta guruR YOKtur seven engel tanımaz mücadele eder o fışırtı nergis istediğini eldemi edicek sevgilini hemen o kıza mı vericen yoksa elindemi tutucaksın ben olsam bu kadar çabuk vazgeçmem sevgilimi bir fışırtıya kaptırmam
Nergisin istediği olmasın sevgilinle barş bence oda kıskana kıskana yarılsın sonuçta sevgilin seni seçti onu seçmedi ya sevmese seni daha başka bir ülkeden sevgili edinmez dimi? o fışırtıda var bişiler dikkatli ol :)

Canim olmuyo cok yiprandik diyo sevsemde bisey degismiyo diyo biliyorum hakli... Ama ben onsuz yapamiyorum 6 kilo verdim istahim kesildi goz altlarim igrenc oldu aglamaktan... geceleri agliyorum sabah kalkip okulda tekrar agliyorum gecmiyo... Benim canim cok aciyo.. Aglamak istemiyorum artik yoruldum kendimi uzgun gormekten mutsuz hissetmekten nefret ediyorum.. Onun kokusunu istiyorum bitek.. bitek onu istiyorum

Bu arada kiz yine sevglimle fotografini koydu yanlarinda da bi arkadaslari daha var taniyorum iyi kiz... sabah biraz once kaldirdi ama fotografi profil resmini degistirdi kendi fotografini koydu.. Beni cildirtmak icin yapiyo... Sevgilimin face inde o kiza dair hicbirsey yok ama... Tek icimi rahatlatan sey de bu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…