- Konu Sahibi AdrianaLimaa
-
bak bu kız iyice kaşınmız he adria (nickinle hitap edicem ) sen böyle başkasının üzerine face kur isim felan değişik olsun sonra bu nergisi ekle felan durumunu fotolarını felan karıştır bak bakalım o nergisin koydugu fotoya ( sevgili muhamelesi yapıyorlarmı ) ve bu kız seni sevgilinede kışkırtmış olabilir amacı onu elde etmek baksana kim elalemin çocuğunun resmini koyar faceye düşün sen bile koymamışsın bence bu kız öyle bir sopa istiyorki amacı belli ikinizi birbirinize düşürtücek sonra oğlanı kendisi alıcak baksana şimdiden afralar tafralar çocuğu oluncak yapmış yaa resmen çocukta ya saf saf inanıyor yada o da ondan hoşlanıyor ama sen bir daha asla nergis le kavga etme hatta arkadaş ol içine sıvış ne olup bittiğini anlarsın :) inş. mutlu olursun NERGİSE ÖLÜMMMMMMMM kavga ettikçe aranız bozulcak ve nergis mutlu olucak ve nergis istediğini almış olcak sakın kavga etme sevgilinle o kız yüzünden tmmmı cnm :)
canım çok üzüldüm yaşadıklarına...
bana sorarsan sahte hesapla falan uğraşıp moralini daha fazla bozma,hem bu işi karıştırdıkça sinirin bozulacak hemde haksızlığa uğradığını gördükçe psikolojin... salla ikisinide! tencere kapak birbirini bulmuş o iki karaktersiz.
sen artık kendi hayatına derslerine odaklan. eminim değerini bilecek sana layık birisi biyerlerde seni bekliyor..
kurulduğun için şükret sadece...
güzel günler senin olsun
ya sevgilisinin suçu yoksa he her şeyi kız yapıyorsa hem adriana gördüğüm kadarıyla onu seviyor sevenleri ayırmak günahtır . araştır :)
ya sevgilisinin suçu yoksa he her şeyi kız yapıyorsa hem adriana gördüğüm kadarıyla onu seviyor sevenleri ayırmak günahtır . araştır :)
Telefonda konustum simdi... sakinlemis o da gecmis siniri... Kafama uygun erkek arkadasim yok napabilirim demisti daha once siniflarinda sade 6 erkek varmis bu donem siniflari degisti ama sormadim orda da yok mu diye. Konusunu acmadim. Oyle normal konustuk ozlmesizi havadan sudan konusmayi yarim saat konustuk...
Benim kafam cok karisti... Biraz safligida var aslinda bitane arkadasim uzgundu yazin kizi teselli etcm diye kolundan tutmus bole teselli ediyo fln ki kiz kac yildir arkadasi bende iyi taniyorum.. O zmn kizmistim niye o kadar samimi teselli ediyosun diye... sasirmisti hakkaten dank etti kafasina sonra tamam bida yapmam dedi... Cocukta bi saflik da var yani. Ablasiyla konusmustum dikkat et cok saf bak anlamaz o senin cok ilimli olman lazim anlayisli olman lazim universite bu adriana cok garip bi ortam demisti...
Sevmese ya da o kizi sevse benimle hala ne isi var yazin gorusuruz dedi:) Gercekten ikimizide etkiliyo kavgalarimiz.. O kizi istese zaten bana coktan yol vermisti simdiye ugrasmazdi sanmiyorum...
Ustune basa basa yok bisey dedi ve sanirim sucu bende goruyo ben kiza sert cikistim biraz ya mesajda o kiz cevap vermedi sadece fotoraf koydu boylece suclu durumuna ben dustum. Kiz beni cildirtiyo ama eski sevgilime melek gibi gozukuyo anladigim kadariyla...
Facebooktan da bi adresten eklemeye calistim ama hic ortak arkadasimiz olmadigi icin ekleyemedim goremedim yani...
Bisey daha var biz bu kiz olayi yuzunden tartismadan once yine sacma sapan bi konu yuzunden tartismistik tuzu biberi oldu yani... O barismak istemisti bende sen bu kizla napiyosun diye sert yapinca ipler koptu...
Ne dusunecegimi hic bilmiyorum ama eger aramizda bisey yok diyosa yoktur inanirim bana coktan ben seni sevmiyorum cik hayatimdan derdi. Demedi seni hic aldatmadim diyo surekli.
ama kizin tavirlari kimbilir nasil arkadaslar...
Simdi ne yapmaliyim ben? 100 gun sonra gorucem onu.. Bi gorsem bi sarilsam bitecek sanki bunlar
Vala ben mi çok gurur yapan biriyim bilemiyorum ama ben olsam bunların 10 da 1 ine bile müsamma gösteremezdim.Yol veririm giderdi,gerçekten seviyorsa beni incitmez deil mi
Telefonda konustum simdi... sakinlemis o da gecmis siniri... Kafama uygun erkek arkadasim yok napabilirim demisti daha once siniflarinda sade 6 erkek varmis bu donem siniflari degisti ama sormadim orda da yok mu diye. Konusunu acmadim. Oyle normal konustuk ozlmesizi havadan sudan konusmayi yarim saat konustuk...
Benim kafam cok karisti... Biraz safligida var aslinda bitane arkadasim uzgundu yazin kizi teselli etcm diye kolundan tutmus bole teselli ediyo fln ki kiz kac yildir arkadasi bende iyi taniyorum.. O zmn kizmistim niye o kadar samimi teselli ediyosun diye... sasirmisti hakkaten dank etti kafasina sonra tamam bida yapmam dedi... Cocukta bi saflik da var yani. Ablasiyla konusmustum dikkat et cok saf bak anlamaz o senin cok ilimli olman lazim anlayisli olman lazim universite bu adriana cok garip bi ortam demisti...
Sevmese ya da o kizi sevse benimle hala ne isi var yazin gorusuruz dedi:) Gercekten ikimizide etkiliyo kavgalarimiz.. O kizi istese zaten bana coktan yol vermisti simdiye ugrasmazdi sanmiyorum...
Ustune basa basa yok bisey dedi ve sanirim sucu bende goruyo ben kiza sert cikistim biraz ya mesajda o kiz cevap vermedi sadece fotoraf koydu boylece suclu durumuna ben dustum. Kiz beni cildirtiyo ama eski sevgilime melek gibi gozukuyo anladigim kadariyla...
Facebooktan da bi adresten eklemeye calistim ama hic ortak arkadasimiz olmadigi icin ekleyemedim goremedim yani...
Bisey daha var biz bu kiz olayi yuzunden tartismadan once yine sacma sapan bi konu yuzunden tartismistik tuzu biberi oldu yani... O barismak istemisti bende sen bu kizla napiyosun diye sert yapinca ipler koptu...
Ne dusunecegimi hic bilmiyorum ama eger aramizda bisey yok diyosa yoktur inanirim bana coktan ben seni sevmiyorum cik hayatimdan derdi. Demedi seni hic aldatmadim diyo surekli.
ama kizin tavirlari kimbilir nasil arkadaslar...
Simdi ne yapmaliyim ben? 100 gun sonra gorucem onu.. Bi gorsem bi sarilsam bitecek sanki bunlar
Yok dedim ya bende gurur fln kalmadi insan bi kaptirdi mi kurtulamiyomus.. Ya da kisilik meselesi bilmiyorum.. Bi gun bu hale gelecegimi soyleselerdi onceden inanmazdim
Tatlım aşkta guruR YOKtur seven engel tanımaz mücadele eder o fışırtı nergis istediğini eldemi edicek sevgilini hemen o kıza mı vericen yoksa elindemi tutucaksın ben olsam bu kadar çabuk vazgeçmem sevgilimi bir fışırtıya kaptırmam
Nergisin istediği olmasın sevgilinle barş bence oda kıskana kıskana yarılsın sonuçta sevgilin seni seçti onu seçmedi ya sevmese seni daha başka bir ülkeden sevgili edinmez dimi? o fışırtıda var bişiler dikkatli ol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?