Sevgilimin cinsel yönelimi

kim kimle be yapmış kimin cinsel yönelimi ne beni ilgilendirmez ama kişisel olarak erkekle sevişen bir adam yok yani bana göre değil. hala aklınız ordaysa belki sizin yaşanabilir gördüğünüz bir durum bilemiyorum fakat tavsiye etmem açıkçası. yolunuz bakın

Kızdığım nokta da o ya zaten. Beni sevdiğini ancak cinsel olarak arzulamadığını söyledi erkekler daha çok dikkatini çekiyormuş
Sizi insan olarak sevmis uzgunum. Her ne kadar biseksuelimde dese erkeklere daha cok ilgi duyuyor.

9 ay çok kısa bir süre değil mi bir de ayrı geçen döneminiz olmuş. Ee adam ne evlilik ne çocuk ister. Unutmaya bakın, zor olmasa gerek. Hayat devam ediyor.

Herseyi yoneten hormonlar

Bunu söylemesi itiraf etmesi sizin şansınıza olmuş bunun için üzülmeyin ne güzel açık açık söylemiş
Yalan olduğunu düşünmüyorum
Keşke tüm erkekler bu şekilde dürüst olsa

Korunmasiz cinsel birlikteliginiz olduysa bu kisiyle hemen cinsel yolla bulasan hastaliklarla ilgili testlerinizi yaptirin, ozellikle de hiv icin.

Ayrilik bahanesi oldugunu sanmiyorum, bu toplumun icinden cikmis (ki sanirim azerbaycan bizden daha kapali bir topluluk, emin degilim) bir erkek kendine bu yakistirmayi yapmaz cekinir.

Ne yapacaksın. Yasanmamış say

Sen korunmuyor musun? Doğa kendi kendine işleyen süreç ya

Güzel senaryo,yolunuza bakın derim.

Biseksüel olduğunu öğrendiğim an kapanır konu benim için çünkü biseksüel biri gözümde erkek değildir üzgünüm. Linçlenebilirim de ama sorun değil. Bence sizde hiç uzatmayın. Size dokunduğu eliyle bir erkeğede o manada dokunmuş ve dokunuyor olacak. Çok çarpık bir durum. Sindirebilir misiniz?

Geçmiş olsun gerçekten. İlk etapta cinsel yoldan bulaşıcı hastalıklar için bi test yaptırmanızı tavsiye ediyorum. Ondan sonra onu tamamen hayatınızdan çıkarıp destek almanızı. Onla bağları koparmadıkça huzursuz hissedersiniz.

bunları öğrenip halen onunla konuşuyorsan kusura bakma beyin nakli felan yaptır yada hiv testi yaptır

Adam homo. Şükredin paravan evliliğe kurban gitmemissiniz. Ben burdaki bir üyeye paravan evlilik kurbanı olmuşsunuz, homo olabilir deyince hayır aseksuel diye türlü hakaret yemiştim. Bu homo bence yumuşatmak için biseksuelim demiş.

bende bilemiyorum eğilim mi sapkınlık mi nedir bilmiyorum yani. Allah hepsine hidayet versin çoluğumuzu çocuğumuzu korusun bunlardan da bu durumdan da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…