-
- Konu Sahibi feylosof34
Yıllar yılı bu konuları okurum, anlamaya çalışırım ama bu gaylik meselesini bir türlü çözemiyorum.eee adamlarda sperm üretimi normal, hatta maşallah en kalitelisinden, her tarafndan saç, sakal fışkırıyor, yani erkeklik hormonları tavan. Ama kişi gay. Eee bu işi hormonlar yönetmiyor mu.ee nasıl bu kişiler gay oluyor o zaman? Bedenle ruh tamamen bağımsız mı oluyor yani? Çok ilginç gerçekten.beyin bedene üstünlük mü kuruyor.asıl iş beyinde mi sadece?.cinsel organlar bile kişinin cinsiyetini belirleyemiyor.hiç kızmayın dua edin kurtulmuş olduğunuza. hatta şükredin. bir yakınım gay bir erkekle evlenmiş tabi zavallı kızcağızin haberi yok zaten kırsalda yaşarken görücü usulü vermişlerdi kızı. 7 yil boyunca anlamıyor kiz ya da konduramiyor. bu7 yıl süresinde erkek bir kez acaba yapabiliyor muyum diye deniyor ve Bingo kiz hamile7yillik evlilikte 1 beraberlik ve cocukla bosandi kiz. çünkü kızı memlekete yollayıp erkek arkadaşları ile alem yapan adamı kızın abisine şikayet etti komşular da olay öyle anlaşıldı. demem o ki yolunuza bakın o pisliği de unutun gitsin.
Hayatımı böyle ne istediğini bilmeyenler mahvetti, psikoloğuna dua edin ucuz kurtulmuşsunuz, paravan evlilik için bile sizi kullanabilirdi.Selam ablalarım kardeşlerim
kafam o kadaaaar bulanık ki anlatamam. 9 aydır devam eden bir ilişkim var nazikliğine, düşünceliliğine tav olmuştum kendisi azerbaycanlı. İlk 3 ay sonrası ayrılmıştık çünkü o eğitimin ardından yurtdışında çalışmayı istemişti e ben de burda memurum ailem var yapamam diye düşündüm neyse sonra tekrardan denedik güzelde gidiyordu gezdik eğlendik konserlere gittik vs.
Sonra konu evliliğe geldi planlar yaptık vs derken beni aldı karşısına iki gün önce ağlayarak ben biseksüelim hem kadına hem erkeğe ilgi duyuyorum bu yüzden evlenmemiz imkansız senin önünü kapatmak istemiyorum dedi kesinlikle ayrılmak istemiyrum seni çok seviyorum ama cinsel yönelimim bunun önüne geçiyor dedi. Ben şok... Elbette saygım var ancak tercihim değil. Çok seviyorum çok değer veriyorum ama benim de anne olmak gibi bir hayalim var bir de sevgilimin erkek birliktelikleri olmuş aman tanrım ne? nasıl?
Bir yıldır psikoterapi görüyormuş 8 yıldır bunun farkındaymış yurtdışına da bunu özgürce yaşamak için gitmek istiyormuş. Psikoloğu kız arkadaşında bilmeli diyince gelip benimle paylaşmış yoksa devam ediyordu! Bir kadınla yapabileceğini görmek istemiş. Sonra tartıştık kızdığım nokta şuydu neden bana en başta söylemedin? Ben deneme tahtası mıyım? Koca 9 ay... Sonra ara verdik. Kendini kötü hissetmesinden korkup dün mesaj attım konuşmak istemediğini canı çok acıdığını ama böylesinin daha doğru olduğunu söyledi sonra baktım her yerden beni silmiş. Ayrılık için bahane diyede aklıma geldi ama gerek var mıydı? Ya da harika bir oyuncu mu... Velhasıl canım çok sıkkın ne yapayım önerirsiniz bu durumda.
Hmm.herşeye süpheyle yaklaşacağım bu konudan sonra.bize de ders veriuor aslında konunuzEvet vardı çok istekli olduğunu hiç görmedim ama. Cinsel ne bir konuşma ne başka birşey sadece birlikte kaldığımızda oluyordu
Bir erkek ayrılık bahanesi için ben ib..yim demez en fazla annem seni istemiyor başka kız bulmuş derSelam ablalarım kardeşlerim
kafam o kadaaaar bulanık ki anlatamam. 9 aydır devam eden bir ilişkim var nazikliğine, düşünceliliğine tav olmuştum kendisi azerbaycanlı. İlk 3 ay sonrası ayrılmıştık çünkü o eğitimin ardından yurtdışında çalışmayı istemişti e ben de burda memurum ailem var yapamam diye düşündüm neyse sonra tekrardan denedik güzelde gidiyordu gezdik eğlendik konserlere gittik vs.
Sonra konu evliliğe geldi planlar yaptık vs derken beni aldı karşısına iki gün önce ağlayarak ben biseksüelim hem kadına hem erkeğe ilgi duyuyorum bu yüzden evlenmemiz imkansız senin önünü kapatmak istemiyorum dedi kesinlikle ayrılmak istemiyrum seni çok seviyorum ama cinsel yönelimim bunun önüne geçiyor dedi. Ben şok... Elbette saygım var ancak tercihim değil. Çok seviyorum çok değer veriyorum ama benim de anne olmak gibi bir hayalim var bir de sevgilimin erkek birliktelikleri olmuş aman tanrım ne? nasıl?
Bir yıldır psikoterapi görüyormuş 8 yıldır bunun farkındaymış yurtdışına da bunu özgürce yaşamak için gitmek istiyormuş. Psikoloğu kız arkadaşında bilmeli diyince gelip benimle paylaşmış yoksa devam ediyordu! Bir kadınla yapabileceğini görmek istemiş. Sonra tartıştık kızdığım nokta şuydu neden bana en başta söylemedin? Ben deneme tahtası mıyım? Koca 9 ay... Sonra ara verdik. Kendini kötü hissetmesinden korkup dün mesaj attım konuşmak istemediğini canı çok acıdığını ama böylesinin daha doğru olduğunu söyledi sonra baktım her yerden beni silmiş. Ayrılık için bahane diyede aklıma geldi ama gerek var mıydı? Ya da harika bir oyuncu mu... Velhasıl canım çok sıkkın ne yapayım önerirsiniz bu durumda.
iyi bari.olsaydı o herifi düşünüp, başlık açacağına kendi derrdinde olurdunYok olmadı
Verilmiş sadakanız varmış. Bunu itiraf etmeyip sizinle evlenseydi o zaman her şey çok daha kötü olurdu. Buraya açılan konuları gördüyseniz ne demek istediğimi anlamışsınızdır.Selam ablalarım kardeşlerim
Evet adamlar şakasını bile kaldıramaz böyle bir şeyin kaldı ki bahane olarak kullanacak.üstelik cinsellik de yokmuş gibi birşeyBir erkek ayrılık bahanesi için ben ib..yim demez en fazla annem seni istemiyor başka kız bulmuş der
Nedeni konusu tam bir aciklama bulunamıyor, şöyle düşün Ferhan sen hetero olmayı seçtini AA çok iyi bir kadınım kesin erkeklerden hoşlanmam lazım dedin mi hayır onlar da aynı şekilde secim değil his . Cinsel organ sadece atanmış cinsel kimliği belirliyor . Yönelim konusunda net bir şey sağlamaz. Yonelimlerin daha akışkan olacağını düşünüyorum ben ielrleyen zamanlardaYıllar yılı bu konuları okurum, anlamaya çalışırım ama bu gaylik meselesini bir türlü çözemiyorum.eee adamlarda sperm üretimi normal, hatta maşallah en kalitelisinden, her tarafndan saç, sakal fışkırıyor, yani erkeklik hormonları tavan. Ama kişi gay. Eee bu işi hormonlar yönetmiyor mu.ee nasıl bu kişiler gay oluyor o zaman? Bedenle ruh tamamen bağımsız mı oluyor yani? Çok ilginç gerçekten.beyin bedene üstünlük mü kuruyor.asıl iş beyinde mi sadece?.cinsel organlar bile kişinin cinsiyetini belirleyemiyor.
Bildiğim şeyler de yine de yüzde yüz, tam tekmil erkek bedeninde olan birinin erkek olmaması yine de garip.bize o kadar okullarda cinsiyet hormonlarını falan öğrettiler.nasıl bedenle ruh bu kadar bağımsız olabilir ?Nedeni konusu tam bir aciklama bulunamıyor, şöyle düşün Ferhan sen hetero olmayı seçtini AA çok iyi bir kadınım kesin erkeklerden hoşlanmam lazım dedin mi hayır onlar da aynı şekilde secim değil his . Cinsel organ sadece atanmış cinsel kimliği belirliyor . Yönelim konusunda net bir şey sağlamaz. Yonelimlerin daha akışkan olacağını düşünüyorum ben ielrleyen zamanlarda
Net cvp bu biseksüel değil eşcinsel..kesinlikle size karşı cinsel isteksizlik varmış.Paravan ilişkiye sizi önceden söyledim diye aseksüel bir hayata mahkum etmeye çalışıyor daha da kötüsü diğer partnerini de katmak isteyebilir.Kendisi biseksüel degil escinsel. Zira biseksüellik her iki cinsiyete duygusal ve cinsel olarak çekim duymak demektir. Yani ne sizinle birlikte olmasına, ne de sizinle evlenmesine engel bir durumdur. Aynı anda iki cinsiyetle birlikte olmak demek de değildir. Söyle düşünün: siz heteroseksuel bir kadınsınız ve erkeklerden hoşlanıyorsunuz haliyle. Her önünüze gelen erkekle birlikte oluyor musunuz? Olmadığınızı düşünerek aynı şey diyorum.
Eski sevgiliniz de cinsel yöneliminden utandığı için sizinle olmayı ve kendisini "düzeltmeyi" denemiş ama kendisi escinsel olduğu için ve cinsel yönelimler değiştirilemeyeceğinden yapamamış. Ben eşcinselim demek yarı yarıya heteroseksüelim demekten zor olduğu için de kavramlarla alakası olmayan drama bir açıklama yaparak gitmiş. Salın bence.
Eşcinsel kişiler atanmış cinsel kimlikleri ile aynı ki erkek bedeninde yine erkek sadece kadınlar yerine erkeklerden hoşlanıyor bu kişinin erkekliği veya kadınlığı hakkında bir durum değil ki . Aynı örneği kadın olarak verin yüzde yüz kadın bedeninde kadinlardan hoşlanıyor bu kişiye kadın değil diyor musunuz ? Cinsiyet hormanlari var ama bu cinsel yönelimi belirlemedeki tek etken değil . Eşcinsel kişilerin çoğunda hormanal bir değişim yok . Bedenle ruh bağımsız demek olmuyor ki . Kim karar veriyor kadın bedeninde doğmuş birinin illa erkekten hoslanmasi gerektiğini. Ruhu ile gayet uyumlu. Trans kişilerde uyumsuzluk oluyor onlar da isterlerse horman tedavileri, ameliyatlar vs oluyorlar veya hissettikleri cinsel kimlik şeklinde giyiniyolar vs vsBildiğim şeyler de yine de yüzde yüz, tam tekmil erkek bedeninde olan birinin erkek olmaması yine de garip.bize o kadar okullarda cinsiyet hormonlarını falan öğrettiler.nasıl bedenle ruh bu kadar bağımsız olabilir ?
Ben tamamen travmatik sebepler ve de psikolojik olduğunu düşünüyorum bu tarz yönelimlerin...Yıllar yılı bu konuları okurum, anlamaya çalışırım ama bu gaylik meselesini bir türlü çözemiyorum.eee adamlarda sperm üretimi normal, hatta maşallah en kalitelisinden, her tarafndan saç, sakal fışkırıyor, yani erkeklik hormonları tavan. Ama kişi gay. Eee bu işi hormonlar yönetmiyor mu.ee nasıl bu kişiler gay oluyor o zaman? Bedenle ruh tamamen bağımsız mı oluyor yani? Çok ilginç gerçekten.beyin bedene üstünlük mü kuruyor.asıl iş beyinde mi sadece?.cinsel organlar bile kişinin cinsiyetini belirleyemiyor.
Aynı düşüncedeyim...Ben tamamen travmatik sebepler ve de psikolojik olduğunu düşünüyorum bu tarz yönelimlerin...
Bedenle ruh uyumsuz diyorum çünkü doğamız üremek üzerine kurulu.yani herkes bu şekilde olsa nüfus sorunu yaşanırdı.bir de neden üremeyecek birinde sperm üretilsin ki. işlevsiz olduğu için hata hissi doğuruyor.tamam bu olabilir.sonuçta üreyen birileri illaki bulunur ama o kişilerin birbirleriyle sağlıklı bir cinsel hayat kurabilecekleei bir yol da yok.anal ilişki hem mekanık açıdan çok zararlı, hem de hastalıklar açısından çok riskli.hem de bazıları ölümcül ya da çok ciddi rahatsızlıklar.çoğu kişiyi de ikilemde bırakan bu durum oluyor zaten.yani herkes toplumsal cinsiyet rollerine takılıp kaldığı için değil.Eşcinsel kişiler atanmış cinsel kimlikleri ile aynı ki erkek bedeninde yine erkek sadece kadınlar yerine erkeklerden hoşlanıyor bu kişinin erkekliği veya kadınlığı hakkında bir durum değil ki . Aynı örneği kadın olarak verin yüzde yüz kadın bedeninde kadinlardan hoşlanıyor bu kişiye kadın değil diyor musunuz ? Cinsiyet hormanlari var ama bu cinsel yönelimi belirlemedeki tek etken değil . Eşcinsel kişilerin çoğunda hormanal bir değişim yok . Bedenle ruh bağımsız demek olmuyor ki . Kim karar veriyor kadın bedeninde doğmuş birinin illa erkekten hoslanmasi gerektiğini. Ruhu ile gayet uyumlu. Trans kişilerde uyumsuzluk oluyor onlar da isterlerse horman tedavileri, ameliyatlar vs oluyorlar veya hissettikleri cinsel kimlik şeklinde giyiniyolar vs vs
Toplumsal cinsiyet rolü ile cinsel yönelim çok ayrı iki konu. Neden hep erkek eşcinselliği üzerine duruyoruz lezbiyenlerin sevişmesi de hiç bir sıkıntı yok . Gaylerde uygun önlemler aldığında sıkıntı yaşamıyorlar. Dogamiz üremek üzerine olabilir eşcinsel kişiler de üreyebiliyor. Tasiyi anne , sperm bağışı , yumurta bağışı gibi gibi bir sürü farklı yöntem var . Spermin tek nedeni ureme mi bilmiyorum, yumurta regl konusuna daha hakimim ama sperm sadece üremek için var değildir diye düşünüyorum. Anal ilişkide de korunursun bir de cinsel hastalıklar konusunda mit olduğunu daha çok düşünüyorum eşcinselleri ayrıştırmak için , mesela dizinde aşırı yoğun cinsel hayatınız var hastalik kapma oranınız aynı. Eşcinsel kişiler de sürekli partner değiştirmiyor ki .Bedenle ruh uyumsuz diyorum çünkü doğamız üremek üzerine kurulu.yani herkes bu şekilde olsa nüfus sorunu yaşanırdı.bir de neden üremeyecek birinde sperm üretilsin ki. işlevsiz olduğu için hata hissi doğuruyor.tamam bu olabilir.sonuçta üreyen birileri illaki bulunur ama o kişilerin birbirleriyle sağlıklı bir cinsel hayat kurabilecekleei bir yol da yok.anal ilişki hem mekanık açıdan çok zararlı, hem de hastalıklar açısından çok riskli.hem de bazıları ölümcül ya da çok ciddi rahatsızlıklar.çoğu kişiyi de ikilemde bırakan bu durum oluyor zaten.yani herkes toplumsal cinsiyet rollerine takılıp kaldığı için değil.
Katılmıyorum valla.doğa kendi kendine işleyen bir süreçtir.yok taşıyıcı anneymiş, yok çeşit çeşit yönetemmiş, doğa bunlarla ilgilenmez ki.doğa kendi kendine herşeyi halleder.korunursun ama o bölgeye zarar vermemek için kırk takla atman gerekiyor ilişkiye girerken, üstelik çok acı verici.işlevi olmayan bir organı, farklı şekilde kullanmaya çalışıyorsun buna kim normal diyebilir ki.haa bu kişiler varlar, ben de hastalık olduğunu falan düşünmüyorum.inkar etmenin alemi yok ama kafa karıştıricı.anal ilişkiyle vajinal ilişki aynı riski taşıyor da deme şimdi.aidsin kimlerde fazla olduğu verilerle ortada.Toplumsal cinsiyet rolü ile cinsel yönelim çok ayrı iki konu. Neden hep erkek eşcinselliği üzerine duruyoruz lezbiyenlerin sevişmesi de hiç bir sıkıntı yok . Gaylerde uygun önlemler aldığında sıkıntı yaşamıyorlar. Dogamiz üremek üzerine olabilir eşcinsel kişiler de üreyebiliyor. Tasiyi anne , sperm bağışı , yumurta bağışı gibi gibi bir sürü farklı yöntem var . Spermin tek nedeni ureme mi bilmiyorum, yumurta regl konusuna daha hakimim ama sperm sadece üremek için var değildir diye düşünüyorum. Anal ilişkide de korunursun bir de cinsel hastalıklar konusunda mit olduğunu daha çok düşünüyorum eşcinselleri ayrıştırmak için , mesela dizinde aşırı yoğun cinsel hayatınız var hastalik kapma oranınız aynı. Eşcinsel kişiler de sürekli partner değiştirmiyor ki .