- 15 Şubat 2023
- 18
- 17
- 30
-
- Konu Sahibi feylosof34
Nasıl bu kadar emin oldunuzEvet,kesinlikle.
Hislerim ve tecrübe diyelimNasıl bu kadar emin oldunuz
Bence kendisinden kaçıyor direkt homo. Biseksuel olsa red etmez beğendiği kadına her erkek cinsel istek duyar. Boş yapmış çirkin şey affedersin de.cinsel bir hayatımız vardı ancak kendisi çok istekli değildi. Hatta bir gün ben onu istediğimi söyledim o türlü bahaneler uydurdu
Konudan bağımsız, bu tür yorumları hiç anlayamıyorum, kadın estetik, vay efendim doğa harikası ise biz neden/nasıl erkeklere ilgi duyuyoruz?Yanlış anlaşılıcam ama cidden ben anlamıyorum ya kadın gibi estetik görünümlü doğa harikası varlıklar varken nasıl kendi cinsine ilgi duyabilir bu insanlar hiç anlamıyorum anlamıcam dürtü hormon ne derseniz deyin. Cok üzücü ya yıkılırım galiba. Başta söylemeyerek büyük haksızlık etmiş Allah'a havale ediyorum kendisini ve kınıyorum. Bir insanı umudu bağlamak buyuk haksızlık.
Kendinizle çelişiyorsunuz. Erkekler estetik değilse siz niye onlari çekici buluyorsunuz?Yanlış anlaşılıcam ama cidden ben anlamıyorum ya kadın gibi estetik görünümlü doğa harikası varlıklar varken nasıl kendi cinsine ilgi duyabilir bu insanlar hiç anlamıyorum anlamıcam dürtü hormon ne derseniz deyin. Cok üzücü ya yıkılırım galiba. Başta söylemeyerek büyük haksızlık etmiş Allah'a havale ediyorum kendisini ve kınıyorum. Bir insanı umudu bağlamak buyuk haksızlık.
Valla erkek gözüyle bir yorum yaptım empati yaparak. Ben erkeklerden hoşlanıyorum kendi cinsim kadın olduğundan doğal olanın bu olduğu kanaatinde bir yorum yapmak istedim. Kınamadım farkında iseniz algımın dışın da olduğunu belirttim.Konudan bağımsız, bu tür yorumları hiç anlayamıyorum, kadın estetik, vay efendim doğa harikası ise biz neden/nasıl erkeklere ilgi duyuyoruz?
Hanımefendi erkeklerin de kendine has bir karizması erkeksiligi vs var ayrıca biz daha çok ilgi ve bize gösterilen sevgiye bağlanır ve hoşlanırız. Ne alaka çelişmekle. Erkekler göze güzel gelenden biz ise sözellikten ve davranışlardan etkileniriz daha ağırlıklı Nerelere getirdiniz lafımı varya.Kendinizle çelişiyorsunuz. Erkekler estetik değilse siz niye onlari çekici buluyorsunuz?
Ben ancak heteroseksüel bir kadın gözüyle bakabiliyorum, kadın gözüyle diye bir genelleme bile yapamam, kimbilir biseksüel ya da homoseksüel bir kadın erkek bedenini nasıl değerlendiriyordur. Bunun gibi erkek gözü diye de bir genelleme olabileceğini düşünmüyorum, bence burada yapmadığınız şey empati.Valla erkek gözüyle bir yorum yaptım empati yaparak. Ben erkeklerden hoşlanıyorum kendi cinsim kadın olduğundan doğal olanın bu olduğu kanaatinde bir yorum yapmak istedim. Kınamadım farkında iseniz algımın dışın da olduğunu belirttim.
Tamam hanımefendi siz en iyisini bilirsiniz :)Ben ancak heteroseksüel bir kadın gözüyle bakabiliyorum, kadın gözüyle diye bir genelleme bile yapamam, kimbilir biseksüel ya da homoseksüel bir kadın erkek bedenini nasıl değerlendiriyordur. Bunun gibi erkek gözü diye de bir genelleme olabileceğini düşünmüyorum, bence burada yapmadığınız şey empati.
Ay ne alakası var? Kendi fikrinizi tüm kadınların fikriymiş gibi savunamazsınız. Fiziksel görüntü bu kadar mühim olmasa spor salonlarinda ter dökmez hiçbiri. Çelişiyorsunuz çünkü heteroseksuelim demenize rağmen, erkekler nasil oluyor da çekici kadinlar varken kendi cinslerine bakiyor diyorsunuz.Hanımefendi erkeklerin de kendine has bir karizması erkeksiligi vs var ayrıca biz daha çok ilgi ve bize gösterilen sevgiye bağlanır ve hoşlanırız. Ne alaka çelişmekle. Erkekler göze güzel gelenden biz ise sözellikten ve davranışlardan etkileniriz daha ağırlıklı Nerelere getirdiniz lafımı varya.
Ozaman gay oluyor.Kızdığım nokta da o ya zaten. Beni sevdiğini ancak cinsel olarak arzulamadığını söyledi erkekler daha çok dikkatini çekiyormuş
He he tabi ondan çirkin göbekli kısa erkeklerin yanında dünya güzeli kadınlar var aşığım diye ağlıyorlar ayrılınca falan desenize demek ki sizin düşünceniz de herkesin düşüncesi değil o halde. Dediğimin arkasındayım ben erkekler çirkin demedim ki kendine has güzelliği olsa da kadınlar çok daha üstün eğer kendine de bakarsaAy ne alakası var? Kendi fikrinizi tüm kadınların fikriymiş gibi savunamazsınız. Fiziksel görüntü bu kadar mühim olmasa spor salonlarinda ter dökmez hiçbiri. Çelişiyorsunuz çünkü heteroseksuelim demenize rağmen, erkekler nasil oluyor da çekici kadinlar varken kendi cinslerine bakiyor diyorsunuz.