Sevgilimin cinsel yönelimi

Yanlış anlaşılıcam ama cidden ben anlamıyorum ya kadın gibi estetik görünümlü doğa harikası varlıklar varken nasıl kendi cinsine ilgi duyabilir bu insanlar hiç anlamıyorum anlamıcam dürtü hormon ne derseniz deyin. Cok üzücü ya yıkılırım galiba. Başta söylemeyerek büyük haksızlık etmiş Allah'a havale ediyorum kendisini ve kınıyorum. Bir insanı umudu bağlamak buyuk haksızlık.

cinsel bir hayatımız vardı ancak kendisi çok istekli değildi. Hatta bir gün ben onu istediğimi söyledim o türlü bahaneler uydurdu
Bence kendisinden kaçıyor direkt homo. Biseksuel olsa red etmez beğendiği kadına her erkek cinsel istek duyar. Boş yapmış çirkin şey affedersin de.

Benim bir sevgilim de ayrılmak için bana gay oldugunu dolaylı yoldan anlatmıştı.

Sonra hetero bir evlilik yaptı.😄

O zaman başıma gelen bu şeyi ilginç bir deneyim olarak anlatıyordum.

Ama şimdi farkındayım, ayrılma bahanesi oydu.

Bence sizinkinin de bahanesi olmuş.

Yanlış anlaşılıcam ama cidden ben anlamıyorum ya kadın gibi estetik görünümlü doğa harikası varlıklar varken nasıl kendi cinsine ilgi duyabilir bu insanlar hiç anlamıyorum anlamıcam dürtü hormon ne derseniz deyin. Cok üzücü ya yıkılırım galiba. Başta söylemeyerek büyük haksızlık etmiş Allah'a havale ediyorum kendisini ve kınıyorum. Bir insanı umudu bağlamak buyuk haksızlık.
Konudan bağımsız, bu tür yorumları hiç anlayamıyorum, kadın estetik, vay efendim doğa harikası ise biz neden/nasıl erkeklere ilgi duyuyoruz?

Kendinizle çelişiyorsunuz. Erkekler estetik değilse siz niye onlari çekici buluyorsunuz?

Konudan bağımsız, bu tür yorumları hiç anlayamıyorum, kadın estetik, vay efendim doğa harikası ise biz neden/nasıl erkeklere ilgi duyuyoruz?
Valla erkek gözüyle bir yorum yaptım empati yaparak. Ben erkeklerden hoşlanıyorum kendi cinsim kadın olduğundan doğal olanın bu olduğu kanaatinde bir yorum yapmak istedim. Kınamadım farkında iseniz algımın dışın da olduğunu belirttim.

Kendinizle çelişiyorsunuz. Erkekler estetik değilse siz niye onlari çekici buluyorsunuz?
Hanımefendi erkeklerin de kendine has bir karizması erkeksiligi vs var ayrıca biz daha çok ilgi ve bize gösterilen sevgiye bağlanır ve hoşlanırız. Ne alaka çelişmekle. Erkekler göze güzel gelenden biz ise sözellikten ve davranışlardan etkileniriz daha ağırlıklı Nerelere getirdiniz lafımı varya.

Seni paravan olarak kullanacakmış. Artık psikoloğundan mı etkilendi vicdan mı yaptı yoksa verilmiş sadakan mı varmış itiraf etmiş. Biseksüel olduğunu da sanmıyorum çünkü kadınla olabileceğini deneyeyim demiş böyle Bi duygusu yok biseksüel olsa daha önce bi kadından da etkilenmiş olurdu. Ben bahane olduğunu da düşünmüyorum kolay kolay hiç Bi hetero erkek kendisinin eşcinsel olduğunu söylemez yalan da olsa. Şakasını bile kaldırmıyor çoğu.

Valla erkek gözüyle bir yorum yaptım empati yaparak. Ben erkeklerden hoşlanıyorum kendi cinsim kadın olduğundan doğal olanın bu olduğu kanaatinde bir yorum yapmak istedim. Kınamadım farkında iseniz algımın dışın da olduğunu belirttim.
Ben ancak heteroseksüel bir kadın gözüyle bakabiliyorum, kadın gözüyle diye bir genelleme bile yapamam, kimbilir biseksüel ya da homoseksüel bir kadın erkek bedenini nasıl değerlendiriyordur. Bunun gibi erkek gözü diye de bir genelleme olabileceğini düşünmüyorum, bence burada yapmadığınız şey empati.

Ben ancak heteroseksüel bir kadın gözüyle bakabiliyorum, kadın gözüyle diye bir genelleme bile yapamam, kimbilir biseksüel ya da homoseksüel bir kadın erkek bedenini nasıl değerlendiriyordur. Bunun gibi erkek gözü diye de bir genelleme olabileceğini düşünmüyorum, bence burada yapmadığınız şey empati.
Tamam hanımefendi siz en iyisini bilirsiniz :)

Bence biseksuel olsa evlenirdi adam dümdüz gay ama kendine de yediremiyor biseksuelim diye çıkıyor içinden kurtulmussunuz zamanla unutursunuz

işte bırakmazsak kim nasıl isterse öyle özgürce yaşasın, kandırılan kullanılan paravan yapılan hep biz olacağız

Hanımefendi erkeklerin de kendine has bir karizması erkeksiligi vs var ayrıca biz daha çok ilgi ve bize gösterilen sevgiye bağlanır ve hoşlanırız. Ne alaka çelişmekle. Erkekler göze güzel gelenden biz ise sözellikten ve davranışlardan etkileniriz daha ağırlıklı Nerelere getirdiniz lafımı varya.
Ay ne alakası var? Kendi fikrinizi tüm kadınların fikriymiş gibi savunamazsınız. Fiziksel görüntü bu kadar mühim olmasa spor salonlarinda ter dökmez hiçbiri. Çelişiyorsunuz çünkü heteroseksuelim demenize rağmen, erkekler nasil oluyor da çekici kadinlar varken kendi cinslerine bakiyor diyorsunuz.

Kızdığım nokta da o ya zaten. Beni sevdiğini ancak cinsel olarak arzulamadığını söyledi erkekler daha çok dikkatini çekiyormuş :KK43:
Ozaman gay oluyor.
Çünkü biseksuel olsa sizide gerçekten sevse ayrılmazdı.

Bir ünlü var erkek. Biseksuel evlendi. Çocuğu oldu boşandı sonra başka bir kadınla evlendi. Yani biseksuellerde evlenebiliyor.

Ay ne alakası var? Kendi fikrinizi tüm kadınların fikriymiş gibi savunamazsınız. Fiziksel görüntü bu kadar mühim olmasa spor salonlarinda ter dökmez hiçbiri. Çelişiyorsunuz çünkü heteroseksuelim demenize rağmen, erkekler nasil oluyor da çekici kadinlar varken kendi cinslerine bakiyor diyorsunuz.
He he tabi ondan çirkin göbekli kısa erkeklerin yanında dünya güzeli kadınlar var aşığım diye ağlıyorlar ayrılınca falan desenize demek ki sizin düşünceniz de herkesin düşüncesi değil o halde. Dediğimin arkasındayım ben erkekler çirkin demedim ki kendine has güzelliği olsa da kadınlar çok daha üstün eğer kendine de bakarsa 🤣 o tarz erkekler ciddi olarak bana anormal geliyor erkek gibi düşününce karşı cinsi diye dememe rağmen hala kadın olarak düşündüğümü ima ediyorsunuz heralde falan amannn uzatmayacağım.

Nasıl bahane mi diyorsunuz hala adam cinsel yönelimini açık açık ifade ettiği halde ki böyle bir ülkede. Bazen biz kadınlar kendimizi öyle bir kandırmak istiyoruz ki sırf düzen bozulmasın diye. Size biseksüellik garip geliyorsa devamını getirmeyin.
Bir erkek arkadaşım ilişkinin başında bana biseksüel misin diye sormuştu ne alaka dedim ve büyük tepki verdim. Şaka yaptımla vs geçiştirdi. İlişki ilerledikçe en yakın iki arkadaşının gay olduğunu öğrendim. Kendisi asla itiraf etmedi ama biseksüel olduğuna eminim. Biseksüel insanlar evlenebilir ama ben evlenmezdim ve ayrıldım. Siz de önünüze bakın neden neden diye düşünmeyin.

Adam gay. Ben olsam büyük tepki gösterirdim , kandırmış resmen .
Düşünsene birine aşık oluyorsun ve gay olduğunu öğreniyorsun .aman Allah korusun .

X