- 6 Nisan 2015
- 97
- 24
-
- Konu Sahibi deli_bildircin
Palavra işte, akıllı kadın buna inanmaz inanmadığınıda belli eder.. Çok iyi düşünülmesi lazım..
sizin yaşlarınız kaç ben açıkçası ılerde bı problem yaşarmıyız diyede çok korkuyodum..Benimde esimle aramda 11 yas var kafa yapilari uyustuktan sonra problem olmuyor .
Ama sizinki cokta guven verici bir tarafini göremedim anllattiklarinizdan.
sizin yaşlarınız kaç ben açıkçası ılerde bı problem yaşarmıyız diyede çok korkuyodum..
bizde şuan o şekildeyiz 22-33 Canım allah size uzun ömür versin mutlu mesut yaşayın darısıda benim ve ben gibilerin başınaBen 22 o 33
Bizin icib problem olmuo benim herifte yaşını göstermiyor kafa yapılarıda uyusuyor :83:
bizde şuan o şekildeyiz 22-33 Canım allah size uzun ömür versin mutlu mesut yaşayın darısıda benim ve ben gibilerin başına
az çok kafamda bi fikir oluştu ev et bana karşı davranışları iyi ama yollarda güzeldir altından kanalızasyon gecer dıye bır laf var derınlemesıne bakmak gerek..nişanlın bence hiç masum değil. birde kızdan dinlemek lazım.
kız şikayetçi olmasın diye 18 yaşını bekleyip ayrılmış ya, ben o tektaşta ısrar hikayesine inanmıyorum. madem kararlı ayrılacak hayır alamam deseymiş, size nasıl hayır diyor, üstelik evlenmeyi düşünüyor.
ayrılacağını bile bile alması, kız şikayetçi olmasın diyedir. üzgünüm ama aklıma sadece bu geliyor.
koskoca adam cahil değil yaşı büyük, karşısındaki kızın yaşını az çok tahmin eder.
ayrıca ilişkisinde detay anlatanlardan da nefret ederim.
evlenme kararınızı gözden geçirin derim.
söylediği günden beri suskunluğumu korudum sureklı neyın var soguksun bana eskısı gıbı bakmıyosun felan dıyor... tamam aşık değilim ona ayrılırsam kötü duruma düşmiyim diye uğraşıyorum