Sevgilimin Beni Eski sevgilisiyle bir tutması !!!

yazacaklarımın yazılmış zaten.
bu kız okula gidiyor. 25 yaşında liseyemi gidiyor.
çok masum gelmedi herşey..
ayrıca sen onun evleneceği kadınsan öyle düşünüp görüyorsa sana eski sevgiliyle karşılaştırmamalı.
konuşmalar ilginç geldi.
ama size tavsiye.. kendizi ezdırmeyin ve resti çekmesini bilin..

Sizin çok dikkatli olmanızda fayda var.Karşınızdaki adamın güven veren bi tavrı yok.Yaşını alamadığını bile varsaysak bile size karşı bi önceki ilişkisi hakkında böyle sözlerle anlatmış olması bile çok çirkin.. sizin de aranızda 11 yaş var.. ilişkinizi iyice gözden geçirin derin..

Birincisi asık degilim diyosunuz neden boyle bir olayi devam ettirip evlilik teklifi bekliyosunuz. İkincisi sevgilim beni kiskanmiyor demissiniz. Kiskanmayan erkekten fayda gelmez. Bu bazilarina sacma gelebilir ama benim gorusum boyle. Kiskanmiyorsa sahiplenmiyordur. Bir erkek sahiplenmedigi kadinla evlilik dusunmez. Ben de eski sevgilimin beni hic kiskanmamasindan sikayetciydim ve sonunda beni sevmediginin ve gonul eglendirdiginin farkina vardim. Bu adamdan hayir gelmez bir daha dusunun.

'O yediyse bile, ben yemem canım' diyemediniz mi?
Allah aşkına bu ülkede hangi erkek ayrılacağı kıza gidip de tek taş alır?
Aldığı varsa da muhtemelen imitasyondur zaten.
İşin kolayını bulmuş adam, ohh valla iyi düzen bu ha...

Konu fake galiba sahibi banlanmış.

Konu gerçekse birdaha hiiiiiç görüşme o adamla ne mesaj at ne ara ayrıldığını bile söyleme hiç olmamış gibi davran...

Bence hic de zorla almıs gibi görünmüyor ozaman tektası.ayy bu ne ya bence ayrıl direk tavrını koy cok sinir bozucu bir durum ben olsam su konusmanın üzerime bes dakika tahammül edemezdim o adama.Cirkin seyler ya size bunları anlatması cok cirkin:KK43:

Tek kelımeyle soyluyorum ılışkıme noktayı koyardım, kızın resıt olmamasımı sevgılınızı soğutan ne saçma!!Bırlıkte olurken hıc sorun etmemış ama kız küçük olasa belkıde devam ederlerdı ılışkılerıne ayrıca pırlanta almasınıda oyle saçma buldum kı ona buna pırlanta alan adam sızemı alamıyormus üstelik cıddı düşündüğünü söylediği size fıkrım;sevgılınızın karakterının bozuk olduğu aynı zamanda sızıde sevmediği, sadece vakıt zaman gecırmek ıcın kendısıne eylence aradığı yonde ..

Merhaba kızlar sevgilim ile aramda 11 yaş var benim için problem değil huyu huyuma suyu suyuma uygun sonuçta... İlişkimiz yeni ama birbirimizi uzun zamandır tanıyoruz çok samimi olmasakta.. arkadaşkende sever sayardık birbirimizi..

Neyse şimdi efenim sevgilimin benden önceki kız arkadaşı 17 yaşındaymış ama yaşını 25 demiş bizimkine.. küçükte göstermiyomus anlayamamış sevgilim..Bunlar ilk 6 ayda birlikte olmuşlar (kız bakire değilmiş) gezmeler tozmalar neyse benı bağlamıyor benden önceki olay...

8. aylarında çocuk bunun kimligindeki doğum yılını görüyor yanlışlıkla beyninden vurulmuşa dönüyor.. kız küçük oldugu ve yalan söylediği için soğuyor hatundan.. Ama korkuyor kız reşit değil ayrılırsam beni şikayet eder benim üstüme kalır diye.... kızın doğum gününe kadar sabredip 18 ine girdiğinde kızdan ayrılıyor sebeblerini söyleyerek..

Kızdan ayrılmadan önce kız buna iki hafta ısrar edip pırlanta tek taş aldırmış.. sırf arkadaşlarına okulda hava atmak için buda gitmiş almış hemen resimler çekilmiz facebook twiter instgram paylaşımları kızları arayıp hava atmalar... bizimkide güya ogun yemın etmış birdaha tek taş almıycam diye..

Geçen akşam konuşuyoruz Gelip istesemmi seni dedi.. Bende teklif olmadan Ne istemesi felan dedim Konu patladı orda !!!

Ben tektaş almam yemin ettim sadece nikahta alyans alırım dedi..

Nedenini sordum haliyle..

yeminim var gümüş bişeyle idare edemezmiyiz dedi....

Dedimki içimden durumu yok heralde beklemeden ikinci mesajı attı

nasıl söylesem evlenince istediğin kadar alırım ama evlenmeden o yüzügü görmek bile istemiyorum dedi

Haliyle tekrar sebebini sordum bu konuya neden bukadar takıntılı oldugunu Sonuçta ben ona illede tek taş al demedim Bunlar maddi şeyler Ki ben pırlanta sevmem pek Yakut severim Neyse.. Beyfendinin açıklaması şu oldu

Geçen sefer kız zorla aldırdı bana sırf arkadaşlarına hava atmak için bende ayrılacağımı bile bile aldım çok koydu çok zoruma gitti.. iki hafta her gün başımın etini yedi pırlantada pırlanta diye en son gittim aldım.. düşün ilk yüzügümü ne şekilde aldım oyuzden gıcık oldum evlenmeden almam yada atom felan alırız gümüş alırız... dedi

Benim Şarteller attı tabi oracıkta... Tabi ona hiç bişey demedim Susstum.. Madem yeminin var gümüş alınca atom alınca bozulmuyomu.. ayrıntılımı yemin ettin.. Ve beni neden o kızla aynı kefeye koyuyosun.. Madem evlilik düşünüyosun...

Bilemiyorum kızlar bildiğin bu davranışı adamdan soğuttu beni Ve halen bişey Demedim ona soğuk davranıyorum Hem desem bile ne dicem illede tek taş pırlantamı diyim adama Bilemedim Beni o kızla aynı tutması Çok kırdı Siz ne yapardınız bu duruma.. Ben ne yapsam acaba ????
:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
Birincisi senin yaşın da çok büyük değil.22 yaşında bir kız 33 yaşında biriyle evlenmemeli.Hatta bu yaşta kimseyle evlenmemeli.22 yaşında bir kızı da 30 küsürnde adam aynı böyle seni kandırdığı gibi kolaylıkla kandırır.

*Kızla birlikte olmaısnı biliyor,ama sırf 17 yaşında bir kızcağız çocukluk edip yaşını sakladı diye 18 ine gelince terketmesini biliyor.Yani körpecik kızı yüzüstü bırakıyor

*Kıza tek taş alıyor ama aldığı tek taşın bile arkasında duramıyor,yok zorla aldırdır,yok hava atmak için yok zaten ayrılacaktım....Silah zoruyla aldırmadı ya.Tek taş bu yani.Alelade birşey değil.

*Yaşadıklarını sana anlatması,seni bu olaya dahil etmesi ve hep kızı suçlar şekilde anlatması olayın başka bir çirkin boyutu.

*Kıza tek taş almışta yemin etmişmiş.KÜÇÜK YAŞTA KIZLARLA BİRLİKTE OLMAYACAĞINA YEMİN ETSEYDİ DE,KENDİNDEN 11 YAŞ KÜÇÜK 22 YAŞINDA KIZA BULAŞMASAYDI

*17 yaşında kızın bekaretini almışta,bir tek taş yüzük almak mı zoruna gitmiş.

Pardon da o sohbetten ve teklif etmesinden pırlantasından önce bu adam insanın midesini bulandıran bir adam! 17 yaşında kız liseye gider bilmem kaç ay nasıl anlamamış bunu? Tipi büyük gösterse bile ben 25 yaşında biriyle 17 yaşında birinin konuşmasından tavrından anlarım az çok. Bunu geçtim liseye gittiğini nasıl saklamış?
Ve bu 30 yaşlarında olan adam neden hep 20 yaş civarıyla takılıyor? Sübyancı falan mı?

Bana da öyle geldi. Sübyancı olmasa bile fırsatçı birisi gibi.

Ayrılma devam et arkdaşım. Ne idüğü belirsiz bir herifle. Mide bulandırıcı bir erkek arkdaşınız var. Yaşananlar ne olursa olsun 2 taraf arasında kalır. Nerdeyse en ince ayrıntısına kadar anlatacakmış herif.Bir de şu ilişkiler bitince insanların karşı tarafı kötülemesi yok mu nefretlik bir durum. Beraberken iyiyidi ayrılınca dünyanın en kötü insanı. Yarın bir gün sizden de ayrılırsa aynısını yapacağından hiç şüpheniz olmasın. :KK54:

Adam cok guzel bir seneryo yazmis.
Gezip tozmuslar kiz muhtemelen lisedeydi okula hic mi gitmemis. Birlikte olmuslar hic mi anlamamis ?
Ayrica israr uzerine tektas alip bunu size yansitmasi ayri bi iticilik.

Merhaba kızlar sevgilim ile aramda 11 yaş var benim için problem değil huyu huyuma suyu suyuma uygun sonuçta... İlişkimiz yeni ama birbirimizi uzun zamandır tanıyoruz çok samimi olmasakta.. arkadaşkende sever sayardık birbirimizi..

Neyse şimdi efenim sevgilimin benden önceki kız arkadaşı 17 yaşındaymış ama yaşını 25 demiş bizimkine.. küçükte göstermiyomus anlayamamış sevgilim..Bunlar ilk 6 ayda birlikte olmuşlar (kız bakire değilmiş) gezmeler tozmalar neyse benı bağlamıyor benden önceki olay...

8. aylarında çocuk bunun kimligindeki doğum yılını görüyor yanlışlıkla beyninden vurulmuşa dönüyor.. kız küçük oldugu ve yalan söylediği için soğuyor hatundan.. Ama korkuyor kız reşit değil ayrılırsam beni şikayet eder benim üstüme kalır diye.... kızın doğum gününe kadar sabredip 18 ine girdiğinde kızdan ayrılıyor sebeblerini söyleyerek..

Kızdan ayrılmadan önce kız buna iki hafta ısrar edip pırlanta tek taş aldırmış.. sırf arkadaşlarına okulda hava atmak için buda gitmiş almış hemen resimler çekilmiz facebook twiter instgram paylaşımları kızları arayıp hava atmalar... bizimkide güya ogun yemın etmış birdaha tek taş almıycam diye..

Geçen akşam konuşuyoruz Gelip istesemmi seni dedi.. Bende teklif olmadan Ne istemesi felan dedim Konu patladı orda !!!

Ben tektaş almam yemin ettim sadece nikahta alyans alırım dedi..

Nedenini sordum haliyle..

yeminim var gümüş bişeyle idare edemezmiyiz dedi....

Dedimki içimden durumu yok heralde beklemeden ikinci mesajı attı

nasıl söylesem evlenince istediğin kadar alırım ama evlenmeden o yüzügü görmek bile istemiyorum dedi

Haliyle tekrar sebebini sordum bu konuya neden bukadar takıntılı oldugunu Sonuçta ben ona illede tek taş al demedim Bunlar maddi şeyler Ki ben pırlanta sevmem pek Yakut severim Neyse.. Beyfendinin açıklaması şu oldu

Geçen sefer kız zorla aldırdı bana sırf arkadaşlarına hava atmak için bende ayrılacağımı bile bile aldım çok koydu çok zoruma gitti.. iki hafta her gün başımın etini yedi pırlantada pırlanta diye en son gittim aldım.. düşün ilk yüzügümü ne şekilde aldım oyuzden gıcık oldum evlenmeden almam yada atom felan alırız gümüş alırız... dedi

Benim Şarteller attı tabi oracıkta... Tabi ona hiç bişey demedim Susstum.. Madem yeminin var gümüş alınca atom alınca bozulmuyomu.. ayrıntılımı yemin ettin.. Ve beni neden o kızla aynı kefeye koyuyosun.. Madem evlilik düşünüyosun...

Bilemiyorum kızlar bildiğin bu davranışı adamdan soğuttu beni Ve halen bişey Demedim ona soğuk davranıyorum Hem desem bile ne dicem illede tek taş pırlantamı diyim adama Bilemedim Beni o kızla aynı tutması Çok kırdı Siz ne yapardınız bu duruma.. Ben ne yapsam acaba ????
:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
hayır illa tek taş deme
beni o kızla bir tuttun ona üzüldüm de
zaten ona üzülmüşsün ne var bunda ki..

X