- 6 Nisan 2015
- 97
- 24
-
- Konu Sahibi deli_bildircin
O değil de, erkek arkadaşınız güzel ''Senaryo'' hazırlamış. Hayal gücüne hayran kaldım. Tebrik etmek lazım beyfendiyi. Her bir cümlesinde buram buram yapmacık ve yalan kokuyor.
Soruları peş peşe sıralarsam destan olur. Kısacası nasıl miden kaldırıyor bununla hala devam etmeyi ?
Seni çok iyi yemiş. Saf yerine koymaya çalışıyor fazla susmayınız.
Acaba Öfkeyle benmi yanlış düşünüyorum dedim ama Yanılmamışım Teşekkürler..
Adamin beyni yok mu 17 yaşında biri hiç bir şekilde 25 gostermez
Şimdiki Nesil Daha Büyük Gösteriyolar Ama 14 Yaşında bi çocugu 18-19 Sanmıstım bende bı kere
Bence kıza tektaşı isteyerek almış ama ayrılınca içine oturmuş boşa gitti diye.
Dolayısıyla sana da evlenmeden almak istemiyor ayrılma ihtimalinden dolayı...
Banada öyle geldi Garanti olsun diyor
Yemıs senı,oldu canım baska?
Başının üstünde ekmek kırsın bozulur yemini. Bu nasıl bir saçmalık ya ben olsam kudururdum heralde
sorma kaç gündür soğuk yapıyorum bende Delirdim Sinirden Saygısızlık resmen
Ya konu fake ya adam fake ama bisiler dogru degil bu belli
Keşke Fake olsaydı !
Birde 18 yasını doldurmasını beklemis ayrılmak icin.Ayrılacagnı bile bile pırlanta almıs.Bence bu olay böyle değil.
Adam sen zaten ayrılacağını bilip pırlanta aldın neden bir daha kimseye almam diye yemin ediyorsun ki sanki kandırılmısta o pırlantayı aldıgına pisman olmusta ya da pırlantayı almıs o gün aldatılmıs gibi pırlantadan soğuyorsun?Sonucta bu senin sucun.Sen o kızdan ayrılacagını bilirken pırlanta aldın.
Alamam Demeliydin sonucta madem ayrılıcaksın Demı ama !!!
Buram buram yalan kokuyo soylenecek hic bsy yok midemi bulandiriyo boyle insanlar
yazacaklarımın yazılmış zaten.
bu kız okula gidiyor. 25 yaşında liseyemi gidiyor.
çok masum gelmedi herşey..
ayrıca sen onun evleneceği kadınsan öyle düşünüp görüyorsa sana eski sevgiliyle karşılaştırmamalı.
konuşmalar ilginç geldi.
ama size tavsiye.. kendizi ezdırmeyin ve resti çekmesini bilin..
Açık Lisede Yaş sınrını yok Hadi onu oyle atlasak nerden tutsan elde kalıyor mevzu...
Bence siz bu adamla evlenme mevzusunu defalarca tekrar tekrar gozden gecirin. Soyledigi hicbir cumle dürüstçe soylenmis gibi gelmedi bana. Daha 22 yasindasiniz acele etmeyin.
Kesinlikle Evet Evlenmek istiyorum ama bu sekıldekı bırıyle degıl Acele etmıycem :)
belkide tek taşı alıp birlikte olmuşlardır. Kimbilebilir ki ?
bütün hepsini geçtimde 'gümüş falan alsak olmaz mı' gibi ezik bir cümle kullanması ayrı bi olay. Karım demeyi düşündüğü insana diyor bide bunu öyle mi.
Belkide o şekilde kızı kandırmısta olabılır Ben olayları tek taraftan Dİnleyebıldım malesef...
Sizin çok dikkatli olmanızda fayda var.Karşınızdaki adamın güven veren bi tavrı yok.Yaşını alamadığını bile varsaysak bile size karşı bi önceki ilişkisi hakkında böyle sözlerle anlatmış olması bile çok çirkin.. sizin de aranızda 11 yaş var.. ilişkinizi iyice gözden geçirin derin..
Belkide Benden sonra kı sevgılısınede benı keser bu sekılde...
Bu adam 33,sen 22 yasındasın ve kızı yasında bırıyle bırlıkte olmus..Bence dedıklerının %80i yalan..Kızın ısrar edıp pırlanta aldırması da en yalan olan..
Okuldaki kızlara hava atmalar.... Yazıp açıköğretim lisesinde okuyormuş diye devam etmeniz... Olaylar olaylar.
Açık lisede de okula gitme imkanları var Bende bu sekılde okuyorum Haftada 4 gün okula gidiyorum..
Birincisi asık degilim diyosunuz neden boyle bir olayi devam ettirip evlilik teklifi bekliyosunuz. İkincisi sevgilim beni kiskanmiyor demissiniz. Kiskanmayan erkekten fayda gelmez. Bu bazilarina sacma gelebilir ama benim gorusum boyle. Kiskanmiyorsa sahiplenmiyordur. Bir erkek sahiplenmedigi kadinla evlilik dusunmez. Ben de eski sevgilimin beni hic kiskanmamasindan sikayetciydim ve sonunda beni sevmediginin ve gonul eglendirdiginin farkina vardim. Bu adamdan hayir gelmez bir daha dusunun.
Beni Sevenle Birlikte olmak istedim bu zamana kadar hep ben sevdım nasıl bısey gormek ıstedım.. Kıskanmama konusund Sana katılıyorum.. Kıskanmıyosa sevmıyodur zaten...
'O yediyse bile, ben yemem canım' diyemediniz mi?
Allah aşkına bu ülkede hangi erkek ayrılacağı kıza gidip de tek taş alır?
Aldığı varsa da muhtemelen imitasyondur zaten.
İşin kolayını bulmuş adam, ohh valla iyi düzen bu ha...
Hani bi dogru olmasına ınanmak ıstersın konduramazsın ya o sekılde oldu benım kı
Konu fake galiba sahibi banlanmış.
Konu gerçekse birdaha hiiiiiç görüşme o adamla ne mesaj at ne ara ayrıldığını bile söyleme hiç olmamış gibi davran...
Ban Yeme Sebebim Konuyla İlgili Değil Bilmeden kural İhlali Yapmışım