Sevgilimin Beni Eski sevgilisiyle bir tutması !!!

Söyledikleri inandırıcı değil tam tersi sizinle gerçekten ciddi bir ilişki düşünüyorsa bu sefer seve seve almalı o yüzüğü. Ben takılmam yüzük konularına ama dediğim gibi sevgiliniz de yine bir şeyler var gibi tuhaf yani bu bahaneleri. Madem çok ağırına gitmiş ona yüzük almak ayrılınca geri isteseydi ne diye istememiş?

Buradan bakınca söyledikleri kuyruklu yalan gibi duruyor ve %99.9 yalan var. Bu olayları bir de o kızdan dinlemek lazım aslında ama o da yaşını 8 yaş büyük söyleyen biriyse esaslı bir yalancidir. Nereden tutsak elimizde kalıyor.

Hic inandirici gelmedi sevgilinin anlattiklari.
Tektas özel bir durum, zorla aldirmasi komik zaten,
Mit öyle,O niye almis.
Hemen inanma derim

erkek arkadaşımın 17 yaşında bi kız çocuğuyla ilişki yaşamasını midem kaldırmazdı benim.

Senden 11 yaş büyük o kızdan kaç yaş büyüktü acaba?

Tek taşa gelene kadar daha büyük problemleriniz var bence

Varsay ki kiz 25 gosteriyor sevgilin de inanmis. Peki yasini ogrenip ayrilmayi kafaya koydutan sonra neden tektas almis? Ayrilacak adam yuzuk almaz.
Kizla birlikte oldugu icin korkudan almis olabilir mi dicem ama :/ sonucta kiz belki bunu koz olarak kullanmis da olabilir.
Daha bir suru ihtimal sayabilirim ama neye yarar. Kimsenin gunahini almak.istemem.

Tek diyecegim dikkatli ol hemeb inanma. Altinda.baska bir durum oldugu kesin.

Söyledikleri inandırıcı değil tam tersi sizinle gerçekten ciddi bir ilişki düşünüyorsa bu sefer seve seve almalı o yüzüğü. Ben takılmam yüzük konularına ama dediğim gibi sevgiliniz de yine bir şeyler var gibi tuhaf yani bu bahaneleri. Madem çok ağırına gitmiş ona yüzük almak ayrılınca geri isteseydi ne diye istememiş?

Buradan bakınca söyledikleri kuyruklu yalan gibi duruyor ve %99.9 yalan var. Bu olayları bir de o kızdan dinlemek lazım aslında ama o da yaşını 8 yaş büyük söyleyen biriyse esaslı bir yalancidir. Nereden tutsak elimizde kalıyor.
Sizce ayrılmalımıyım ?

Sizce ayrılmalımıyım?

Otuz yaşında olup sürekli 17-21 yaş aralığında kızlarla takılan bir adam en hafif tabirle sapıktır bence. Ben olsam tüm bunlar midemi bulandırırdı. Ayrılmak güzel bir seçenek bunu yapamıyorsan da kesinlikle çok dikkatli ol ve yalan söylediğinden de emin ol.

Tartışılcak o kadar çok olay var ki konunuzun içinde.. Birşey diyemedim inanamadımdaa.
Sevgilin kesinlikle bir yerde yalan söylüyor bir hata var ve kıvırıyor.
Eğer o seninle ciddi düşünseydi ,gözünün başkasını görmeyeceği kadar çok sevseydi bu örneği vermezdi seve seve alırdı o tektaşıda ,evlilik teklifinide yapardı.
Kesinlikle biraz uzaklaşmalısın bu kişiden.
İçin rahat değil dimi? Bu adamla bir ömür paylaşmak ister misin böylesine iğrenç bir örnek veren ve üstüne yalan söyleyip kıvırması üzerine ömrün boyunca ona rahatlıkla güvenebilcek misin.. ?
:KK20:

Sizce ayrılmalımıyım ?

Şu an çok fazla belirsizlik var. Bence olayın derinine inip daha çok bilgi edinmelisin, doğru mu yalan mı söylüyor, yalansa ne kadarı ve hangi kısımları yalan gibi ayrıntılar önemli. Daha önce yalanını veya başka yanlış davranışlarını yakalamış mıydın? Sana karşı genel davranışları nasıl?

Bende yorumları okumadan daha mesajınızı okurken yalan söylediğini anladım,bu adamda var bişey,en iyisi kız bul sor face den:KK64:

Şimdi ayrılsan bak pırlanta almadım diye ayrıldı diyecek! :/ Adam sana yatırım yapmak istemiyor bu çok belli, pırlanta alamam yeminim var ama gümüş olabilir demek, açıkca bir gün ayrılırsak ucuz kurtarayım hesabı!! Evliliği bu adamla uzunca bir süre düşünme derim...

Şu an çok fazla belirsizlik var. Bence olayın derinine inip daha çok bilgi edinmelisin, doğru mu yalan mı söylüyor, yalansa ne kadarı ve hangi kısımları yalan gibi ayrıntılar önemli. Daha önce yalanını veya başka yanlış davranışlarını yakalamış mıydın? Sana karşı genel davranışları nasıl?
bana karşı ilgili çiçek alır arar sorar hemen hemen haftada 4 gün görüşürüz kıskanmaz beni aşırı rahattır.. bu huyuda beni biraz rahatsız eder

Şimdi ayrılsan bak pırlanta almadım diye ayrıldı diyecek! :/ Adam sana yatırım yapmak istemiyor bu çok belli, pırlanta alamam yeminim var ama gümüş olabilir demek, açıkca bir gün ayrılırsak ucuz kurtarayım hesabı!! Evliliği bu adamla uzunca bir süre düşünme derim...
Banada öyle geldi madem yeminlisin gümüş olunca yeminden muaf mı oluyosun

Benimde esimle aramda 11 yas var kafa yapilari uyustuktan sonra problem olmuyor .
Ama sizinki cokta guven verici bir tarafini göremedim anllattiklarinizdan.

X