Sevgilimin Beni Eski sevgilisiyle bir tutması !!!

O değil de, erkek arkadaşınız güzel ''Senaryo'' hazırlamış. Hayal gücüne hayran kaldım. Tebrik etmek lazım beyfendiyi. Her bir cümlesinde buram buram yapmacık ve yalan kokuyor.
Soruları peş peşe sıralarsam destan olur. Kısacası nasıl miden kaldırıyor bununla hala devam etmeyi ?
Seni çok iyi yemiş. Saf yerine koymaya çalışıyor fazla susmayınız.

Acaba Öfkeyle benmi yanlış düşünüyorum dedim ama Yanılmamışım Teşekkürler..

Adamin beyni yok mu 17 yaşında biri hiç bir şekilde 25 gostermez

Şimdiki Nesil Daha Büyük Gösteriyolar Ama 14 Yaşında bi çocugu 18-19 Sanmıstım bende bı kere

Bence kıza tektaşı isteyerek almış ama ayrılınca içine oturmuş boşa gitti diye.

Dolayısıyla sana da evlenmeden almak istemiyor ayrılma ihtimalinden dolayı...

Banada öyle geldi Garanti olsun diyor

Yemıs senı,oldu canım baska?

Başının üstünde ekmek kırsın bozulur yemini. Bu nasıl bir saçmalık ya ben olsam kudururdum heralde

sorma kaç gündür soğuk yapıyorum bende Delirdim Sinirden Saygısızlık resmen

Ya konu fake ya adam fake ama bisiler dogru degil bu belli

Keşke Fake olsaydı !

Birde 18 yasını doldurmasını beklemis ayrılmak icin.Ayrılacagnı bile bile pırlanta almıs.Bence bu olay böyle değil.

Adam sen zaten ayrılacağını bilip pırlanta aldın neden bir daha kimseye almam diye yemin ediyorsun ki sanki kandırılmısta o pırlantayı aldıgına pisman olmusta ya da pırlantayı almıs o gün aldatılmıs gibi pırlantadan soğuyorsun?Sonucta bu senin sucun.Sen o kızdan ayrılacagını bilirken pırlanta aldın.

Alamam Demeliydin sonucta madem ayrılıcaksın Demı ama !!!

Buram buram yalan kokuyo soylenecek hic bsy yok midemi bulandiriyo boyle insanlar

yazacaklarımın yazılmış zaten.
bu kız okula gidiyor. 25 yaşında liseyemi gidiyor.
çok masum gelmedi herşey..
ayrıca sen onun evleneceği kadınsan öyle düşünüp görüyorsa sana eski sevgiliyle karşılaştırmamalı.
konuşmalar ilginç geldi.
ama size tavsiye.. kendizi ezdırmeyin ve resti çekmesini bilin..

Açık Lisede Yaş sınrını yok Hadi onu oyle atlasak nerden tutsan elde kalıyor mevzu...

Bence siz bu adamla evlenme mevzusunu defalarca tekrar tekrar gozden gecirin. Soyledigi hicbir cumle dürüstçe soylenmis gibi gelmedi bana. Daha 22 yasindasiniz acele etmeyin.

Kesinlikle Evet Evlenmek istiyorum ama bu sekıldekı bırıyle degıl Acele etmıycem :)

belkide tek taşı alıp birlikte olmuşlardır. Kimbilebilir ki ? :KK14:

bütün hepsini geçtimde 'gümüş falan alsak olmaz mı' gibi ezik bir cümle kullanması ayrı bi olay. Karım demeyi düşündüğü insana diyor bide bunu öyle mi.

Belkide o şekilde kızı kandırmısta olabılır Ben olayları tek taraftan Dİnleyebıldım malesef...

Sizin çok dikkatli olmanızda fayda var.Karşınızdaki adamın güven veren bi tavrı yok.Yaşını alamadığını bile varsaysak bile size karşı bi önceki ilişkisi hakkında böyle sözlerle anlatmış olması bile çok çirkin.. sizin de aranızda 11 yaş var.. ilişkinizi iyice gözden geçirin derin..

Belkide Benden sonra kı sevgılısınede benı keser bu sekılde...

Bu adam 33,sen 22 yasındasın ve kızı yasında bırıyle bırlıkte olmus..Bence dedıklerının %80i yalan..Kızın ısrar edıp pırlanta aldırması da en yalan olan..

Okuldaki kızlara hava atmalar.... Yazıp açıköğretim lisesinde okuyormuş diye devam etmeniz... Olaylar olaylar.

Açık lisede de okula gitme imkanları var Bende bu sekılde okuyorum Haftada 4 gün okula gidiyorum..

Birincisi asık degilim diyosunuz neden boyle bir olayi devam ettirip evlilik teklifi bekliyosunuz. İkincisi sevgilim beni kiskanmiyor demissiniz. Kiskanmayan erkekten fayda gelmez. Bu bazilarina sacma gelebilir ama benim gorusum boyle. Kiskanmiyorsa sahiplenmiyordur. Bir erkek sahiplenmedigi kadinla evlilik dusunmez. Ben de eski sevgilimin beni hic kiskanmamasindan sikayetciydim ve sonunda beni sevmediginin ve gonul eglendirdiginin farkina vardim. Bu adamdan hayir gelmez bir daha dusunun.

Beni Sevenle Birlikte olmak istedim bu zamana kadar hep ben sevdım nasıl bısey gormek ıstedım.. Kıskanmama konusund Sana katılıyorum.. Kıskanmıyosa sevmıyodur zaten...

'O yediyse bile, ben yemem canım' diyemediniz mi?
Allah aşkına bu ülkede hangi erkek ayrılacağı kıza gidip de tek taş alır?
Aldığı varsa da muhtemelen imitasyondur zaten.
İşin kolayını bulmuş adam, ohh valla iyi düzen bu ha...

Hani bi dogru olmasına ınanmak ıstersın konduramazsın ya o sekılde oldu benım kı

Konu fake galiba sahibi banlanmış.

Konu gerçekse birdaha hiiiiiç görüşme o adamla ne mesaj at ne ara ayrıldığını bile söyleme hiç olmamış gibi davran...

Ban Yeme Sebebim Konuyla İlgili Değil Bilmeden kural İhlali Yapmışım :KK43:

Tek kelımeyle soyluyorum ılışkıme noktayı koyardım, kızın resıt olmamasımı sevgılınızı soğutan ne saçma!!Bırlıkte olurken hıc sorun etmemış ama kız küçük olasa belkıde devam ederlerdı ılışkılerıne ayrıca pırlanta almasınıda oyle saçma buldum kı ona buna pırlanta alan adam sızemı alamıyormus üstelik cıddı düşündüğünü söylediği size fıkrım;sevgılınızın karakterının bozuk olduğu aynı zamanda sızıde sevmediği, sadece vakıt zaman gecırmek ıcın kendısıne eylence aradığı yonde ..

Oda var ozaman kızı kullanıyordun ki yaşını ogrendıgınde vaz gectın hemen.. Sevsen Kabullenbırdın.. Belkıde Benımde basıma gelıcek bunlar...

Birincisi senin yaşın da çok büyük değil.22 yaşında bir kız 33 yaşında biriyle evlenmemeli.Hatta bu yaşta kimseyle evlenmemeli.22 yaşında bir kızı da 30 küsürnde adam aynı böyle seni kandırdığı gibi kolaylıkla kandırır.

*Kızla birlikte olmaısnı biliyor,ama sırf 17 yaşında bir kızcağız çocukluk edip yaşını sakladı diye 18 ine gelince terketmesini biliyor.Yani körpecik kızı yüzüstü bırakıyor

*Kıza tek taş alıyor ama aldığı tek taşın bile arkasında duramıyor,yok zorla aldırdır,yok hava atmak için yok zaten ayrılacaktım....Silah zoruyla aldırmadı ya.Tek taş bu yani.Alelade birşey değil.

*Yaşadıklarını sana anlatması,seni bu olaya dahil etmesi ve hep kızı suçlar şekilde anlatması olayın başka bir çirkin boyutu.

*Kıza tek taş almışta yemin etmişmiş.KÜÇÜK YAŞTA KIZLARLA BİRLİKTE OLMAYACAĞINA YEMİN ETSEYDİ DE,KENDİNDEN 11 YAŞ KÜÇÜK 22 YAŞINDA KIZA BULAŞMASAYDI

*17 yaşında kızın bekaretini almışta,bir tek taş yüzük almak mı zoruna gitmiş.

Kız Bakire Degılmış O Almamış Bana Demesi... Keşke kızdan dınleyebılsem Diyicem Ama Bişey Değişmicek Ayrılıcam Bu adamdan...

Ayrılma devam et arkdaşım. Ne idüğü belirsiz bir herifle. Mide bulandırıcı bir erkek arkdaşınız var. Yaşananlar ne olursa olsun 2 taraf arasında kalır. Nerdeyse en ince ayrıntısına kadar anlatacakmış herif.Bir de şu ilişkiler bitince insanların karşı tarafı kötülemesi yok mu nefretlik bir durum. Beraberken iyiyidi ayrılınca dünyanın en kötü insanı. Yarın bir gün sizden de ayrılırsa aynısını yapacağından hiç şüpheniz olmasın. :KK54:

Evet Benım Arkamdanda kesın konusur... Kesınlıkle Dogrusunuz...

Kiz aciktan okuyorsa okul arkadaslarina nasil hava atiyor kafamda deli sorular

Açık Lisede okulada gıdebılıyosun Belkı o sekıldedır Ama ne olursa olsn bı yerlerde yanlıs var ..

hayır illa tek taş deme
beni o kızla bir tuttun ona üzüldüm de
zaten ona üzülmüşsün ne var bunda ki..

Konuyu burdan açıcam Ama Cesaretım yok.. Alttan gırer ustten cıkar Caydırır Dıye cekınıyorum

Merhaba kızlar sevgilim ile aramda 11 yaş var benim için problem değil huyu huyuma suyu suyuma uygun sonuçta... İlişkimiz yeni ama birbirimizi uzun zamandır tanıyoruz çok samimi olmasakta.. arkadaşkende sever sayardık birbirimizi..

Neyse şimdi efenim sevgilimin benden önceki kız arkadaşı 17 yaşındaymış ama yaşını 25 demiş bizimkine.. küçükte göstermiyomus anlayamamış sevgilim..Bunlar ilk 6 ayda birlikte olmuşlar (kız bakire değilmiş) gezmeler tozmalar neyse benı bağlamıyor benden önceki olay...

8. aylarında çocuk bunun kimligindeki doğum yılını görüyor yanlışlıkla beyninden vurulmuşa dönüyor.. kız küçük oldugu ve yalan söylediği için soğuyor hatundan.. Ama korkuyor kız reşit değil ayrılırsam beni şikayet eder benim üstüme kalır diye.... kızın doğum gününe kadar sabredip 18 ine girdiğinde kızdan ayrılıyor sebeblerini söyleyerek..

Kızdan ayrılmadan önce kız buna iki hafta ısrar edip pırlanta tek taş aldırmış.. sırf arkadaşlarına okulda hava atmak için buda gitmiş almış hemen resimler çekilmiz facebook twiter instgram paylaşımları kızları arayıp hava atmalar... bizimkide güya ogun yemın etmış birdaha tek taş almıycam diye..

Geçen akşam konuşuyoruz Gelip istesemmi seni dedi.. Bende teklif olmadan Ne istemesi felan dedim Konu patladı orda !!!

Ben tektaş almam yemin ettim sadece nikahta alyans alırım dedi..

Nedenini sordum haliyle..

yeminim var gümüş bişeyle idare edemezmiyiz dedi....

Dedimki içimden durumu yok heralde beklemeden ikinci mesajı attı

nasıl söylesem evlenince istediğin kadar alırım ama evlenmeden o yüzügü görmek bile istemiyorum dedi

Haliyle tekrar sebebini sordum bu konuya neden bukadar takıntılı oldugunu Sonuçta ben ona illede tek taş al demedim Bunlar maddi şeyler Ki ben pırlanta sevmem pek Yakut severim Neyse.. Beyfendinin açıklaması şu oldu

Geçen sefer kız zorla aldırdı bana sırf arkadaşlarına hava atmak için bende ayrılacağımı bile bile aldım çok koydu çok zoruma gitti.. iki hafta her gün başımın etini yedi pırlantada pırlanta diye en son gittim aldım.. düşün ilk yüzügümü ne şekilde aldım oyuzden gıcık oldum evlenmeden almam yada atom felan alırız gümüş alırız... dedi

Benim Şarteller attı tabi oracıkta... Tabi ona hiç bişey demedim Susstum.. Madem yeminin var gümüş alınca atom alınca bozulmuyomu.. ayrıntılımı yemin ettin.. Ve beni neden o kızla aynı kefeye koyuyosun.. Madem evlilik düşünüyosun...

Bilemiyorum kızlar bildiğin bu davranışı adamdan soğuttu beni Ve halen bişey Demedim ona soğuk davranıyorum Hem desem bile ne dicem illede tek taş pırlantamı diyim adama Bilemedim Beni o kızla aynı tutması Çok kırdı Siz ne yapardınız bu duruma.. Ben ne yapsam acaba ????
:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

önceki sevgilisi o...u olsaydı hayatındaki her dişiye potansiyel o...u gözüyle mi bakacaktı .
Sorunlu bir adam .
Bırak gitsin bu adamı .Hacı işi gümüş yüzük takabileceği birini bulsun .

İyi de şikayet etcek adam 18 inde de eder. Biz sevgiliydik der vs der ispatlar yattığınızı söler. Bana çok mantıklı gelmedi ki biz sevgilimize bi bardak su koydurtamıyoruz kaldı ki ayrılmadan önce bir erkeğe zorla tektaş aldıracağız. Bana garip geldi. Ayrıca bunlar senin hakkın ve altın tektaş almayacağım diye mi yemin etmiş. Kimyasalı değişince tek taş almamış mı oluyormuş. Bi geçsin bu işleri yeaaaa! Sende yemin et yada evlenince temizlik yapmam diye. Yemine bu kadar sadık olduğuna göre temizliği o yapar bence

önceki sevgilisi o...u olsaydı hayatındaki her dişiye potansiyel o...u gözüyle mi bakacaktı .
Sorunlu bir adam .
Bırak gitsin bu adamı .Hacı işi gümüş yüzük takabileceği birini bulsun .

Konuşucam Bugun yarın Cesaret bekliyorum.. Mesele yüzük zannedıyor o ama cok yanılıyor..

İyi de şikayet etcek adam 18 inde de eder. Biz sevgiliydik der vs der ispatlar yattığınızı söler. Bana çok mantıklı gelmedi ki biz sevgilimize bi bardak su koydurtamıyoruz kaldı ki ayrılmadan önce bir erkeğe zorla tektaş aldıracağız. Bana garip geldi. Ayrıca bunlar senin hakkın ve altın tektaş almayacağım diye mi yemin etmiş. Kimyasalı değişince tek taş almamış mı oluyormuş. Bi geçsin bu işleri yeaaaa! Sende yemin et yada evlenince temizlik yapmam diye. Yemine bu kadar sadık olduğuna göre temizliği o yapar bence

Evet banada o kısmı anlamsıuz geldı ahh yuzyuze konusmadık mesajla konustuk.. yuz yuze olsa tutasmazadım kendımı zaten.. Şimdı Beklıyorum Kaç gundur Soğuk Davranıyorum.. Bitiricem...

Sevgiline dikkat et hem pintilik hem yalan var bu konuda bence

Ya herşeyi geçtim nedir bu kaybetme korkusu yahu.Cesaret bekliyorum filan.Ya da ayrılcam demen.Ayrılacak olan ayrilirdı şimdiye sen adamın seni ikna etmesini bekliyorsun.Öncelikle bu konuyu hallet iliskileri bu kadar kaybetme korkusuyla yaşama.Adam nasılsa gidemez diye anlattıkca anlatmıs eski yaşadıgi gereksiz şeyleri.Aaaaa çok yuz vermişsiniz bence.

Madem yeminin var gümüş alınca atom alınca bozulmuyomu.. ayrıntılımı yemin ettin.. Ve beni neden o kızla aynı kefeye koyuyosun.. Madem evlilik düşünüyosun...
bunu ona söyledinmi canım çünkü söylenecek en iyi şey bu ve verdiği yada vereceği cevabı merak ediyorum sağlam saçmalamış

Ya herşeyi geçtim nedir bu kaybetme korkusu yahu.Cesaret bekliyorum filan.Ya da ayrılcam demen.Ayrılacak olan ayrilirdı şimdiye sen adamın seni ikna etmesini bekliyorsun.Öncelikle bu konuyu hallet iliskileri bu kadar kaybetme korkusuyla yaşama.Adam nasılsa gidemez diye anlattıkca anlatmıs eski yaşadıgi gereksiz Kaybetme korkusu degıl.. Konustugumda bahaneler uydurru aklımı celerse dıye korkuyorum.. oyuzden kafamda hazırlamalıyım kendımı once

bunu ona söyledinmi canım çünkü söylenecek en iyi şey bu ve verdiği yada vereceği cevabı merak ediyorum sağlam saçmalamış
o anlattı bunları ben sınırlendım konusmadım bu konu hakkında hıc ertesı gun gene kendı actı bu konuyu hayatımdakı ılk yuzuugumu bu sekılde aldım.. cok koydu evlenmeden tek tas gormek ıstemem dedı bende bısey demedım.. acaba benmı cok abartıyorum dıye dusundm ama kıme sorsam benım gıbı ve benzerı seyler soyledı ...

Hayır anlamiyorsunuz bu adam bunları anlatabiliyorsa gereksiz tavizler vermişsiniz bu da kaybetme korkunuzdan bence.Bastan yanlıs olan birsey yani.Lutfetmiş gibi sizinle evlenecekte yüzuk almasam nolucak diye dusunuyor bi de gecmisinden boyle bir ani anlatiyor.Kendinize gelin bence.Peşinizde dort dönup yapmali bu teklifi.Pazarliklarla degil.Günü kurtarmaya bkiyorsunuzda.Böyle sağlam birşey olmaz.Uzun surede bu tavizler size sorunlar olacak dönecektir.

o anlattı bunları ben sınırlendım konusmadım bu konu hakkında hıc ertesı gun gene kendı actı bu konuyu hayatımdakı ılk yuzuugumu bu sekılde aldım.. cok koydu evlenmeden tek tas gormek ıstemem dedı bende bısey demedım.. acaba benmı cok abartıyorum dıye dusundm ama kıme sorsam benım gıbı ve benzerı seyler soyledı ...
Hayır hic abartmiyorsun nedir bu adamda ki rahatlık ne demek evlenmeden tektas almam susmakla hata etmissin güzelim soyle ona guvenmiyor mu sana evleneceği insani nasil onla bir tutar ayrıca neden bu kadar cepte görüyor seni tek tas değilde başka bi yüzük alayim evlenelim ha kız açmış kollarını al beni diye ağlıyor

Merhaba kızlar sevgilim ile aramda 11 yaş var benim için problem değil huyu huyuma suyu suyuma uygun sonuçta... İlişkimiz yeni ama birbirimizi uzun zamandır tanıyoruz çok samimi olmasakta.. arkadaşkende sever sayardık birbirimizi..

Neyse şimdi efenim sevgilimin benden önceki kız arkadaşı 17 yaşındaymış ama yaşını 25 demiş bizimkine.. küçükte göstermiyomus anlayamamış sevgilim..Bunlar ilk 6 ayda birlikte olmuşlar (kız bakire değilmiş) gezmeler tozmalar neyse benı bağlamıyor benden önceki olay...

8. aylarında çocuk bunun kimligindeki doğum yılını görüyor yanlışlıkla beyninden vurulmuşa dönüyor.. kız küçük oldugu ve yalan söylediği için soğuyor hatundan.. Ama korkuyor kız reşit değil ayrılırsam beni şikayet eder benim üstüme kalır diye.... kızın doğum gününe kadar sabredip 18 ine girdiğinde kızdan ayrılıyor sebeblerini söyleyerek..

Kızdan ayrılmadan önce kız buna iki hafta ısrar edip pırlanta tek taş aldırmış.. sırf arkadaşlarına okulda hava atmak için buda gitmiş almış hemen resimler çekilmiz facebook twiter instgram paylaşımları kızları arayıp hava atmalar... bizimkide güya ogun yemın etmış birdaha tek taş almıycam diye..

Geçen akşam konuşuyoruz Gelip istesemmi seni dedi.. Bende teklif olmadan Ne istemesi felan dedim Konu patladı orda !!!

Ben tektaş almam yemin ettim sadece nikahta alyans alırım dedi..

Nedenini sordum haliyle..

yeminim var gümüş bişeyle idare edemezmiyiz dedi....

Dedimki içimden durumu yok heralde beklemeden ikinci mesajı attı

nasıl söylesem evlenince istediğin kadar alırım ama evlenmeden o yüzügü görmek bile istemiyorum dedi

Haliyle tekrar sebebini sordum bu konuya neden bukadar takıntılı oldugunu Sonuçta ben ona illede tek taş al demedim Bunlar maddi şeyler Ki ben pırlanta sevmem pek Yakut severim Neyse.. Beyfendinin açıklaması şu oldu

Geçen sefer kız zorla aldırdı bana sırf arkadaşlarına hava atmak için bende ayrılacağımı bile bile aldım çok koydu çok zoruma gitti.. iki hafta her gün başımın etini yedi pırlantada pırlanta diye en son gittim aldım.. düşün ilk yüzügümü ne şekilde aldım oyuzden gıcık oldum evlenmeden almam yada atom felan alırız gümüş alırız... dedi

Benim Şarteller attı tabi oracıkta... Tabi ona hiç bişey demedim Susstum.. Madem yeminin var gümüş alınca atom alınca bozulmuyomu.. ayrıntılımı yemin ettin.. Ve beni neden o kızla aynı kefeye koyuyosun.. Madem evlilik düşünüyosun...

Bilemiyorum kızlar bildiğin bu davranışı adamdan soğuttu beni Ve halen bişey Demedim ona soğuk davranıyorum Hem desem bile ne dicem illede tek taş pırlantamı diyim adama Bilemedim Beni o kızla aynı tutması Çok kırdı Siz ne yapardınız bu duruma.. Ben ne yapsam acaba ????
:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
hikayede mantık hataları var. bu adam sana pırlanta almamak için böyle bi hikaye uydurmuş olmasın?

Kız açık öğretim lisesinde okuyomuş okulu bıraktım burdan devam ediyorum demiş.. kızın fotoğraflarını gördüm gerçekten belli etmiyor hiç yaşını ben 22 yaşındayım ondan genç duruyorum.. Zaten yaşınıda Kayıt yenilerken öğrenmiş
kız aslında örgün öğretimde okuyor fakat açıköğretimi gidiyorum demiş dimi. buraya kadar sorun yok. fakat sevgiliniz kızın yaşını kayıt yenileme esnasında kimliğinden mi görmüş? eğer bu cümleyi kurduysa büyük sakatlık var. kız açıköğretim okumadığı halde niçin kayıt yeniliyor? örgün öğretimde kayıt yenileme diye bişiy yok ki

kız aslında örgün öğretimde okuyor fakat açıköğretimi gidiyorum demiş dimi. buraya kadar sorun yok. fakat sevgiliniz kızın yaşını kayıt yenileme esnasında kimliğinden mi görmüş? eğer bu cümleyi kurduysa büyük sakatlık var. kız açıköğretim okumadığı halde niçin kayıt yeniliyor? örgün öğretimde kayıt yenileme diye bişiy yok ki
hayır açık lıseden devam edıyomus sadece..

X