- 6 Nisan 2015
- 97
- 24
-
- Konu Sahibi deli_bildircin
Ayrılacağını bile bile alacak kadar da aptalmıymış yani bu adam çok ilginç geldi bana..
Pardon da o sohbetten ve teklif etmesinden pırlantasından önce bu adam insanın midesini bulandıran bir adam! 17 yaşında kız liseye gider bilmem kaç ay nasıl anlamamış bunu? Tipi büyük gösterse bile ben 25 yaşında biriyle 17 yaşında birinin konuşmasından tavrından anlarım az çok. Bunu geçtim liseye gittiğini nasıl saklamış?
Ve bu 30 yaşlarında olan adam neden hep 20 yaş civarıyla takılıyor? Sübyancı falan mı?
Bence sevgiliniz bir yerde yalan söylüyor..yani madem ayrılıcaksın neden gidip alıyosun .. yada bunun lafını bana neden yapıyosun şimdi... Ne mesaj attıysa aynen yazdım işte bu şekilde olmuş..
Bence sevgiliniz bir yerde yalan söylüyor..
Kız açık öğretim lisesinde okuyomuş okulu bıraktım burdan devam ediyorum demiş.. kızın fotoğraflarını gördüm gerçekten belli etmiyor hiç yaşını ben 22 yaşındayım ondan genç duruyorum.. Zaten yaşınıda Kayıt yenilerken öğrenmiş
Yanlış anlamasın ben kızı tanımıyorum Benimkinin anlattıgı kadarıyla bılıyorum Olaylarıda buraya aynen yazdım ki fikir oluşşsun kafanıza..Yorum yapayım dedim ama neresinden tutsam elimde kaldı konu.. Sizin tanımadığınız bir insan hakkında söyledikleriniz, adamın size anlattıkları, 17 yaşında bir kızla birlikte olan ve bunu anlamayacak kadar! salak bir adam, alınan pırlanta, hikayenin abesliği.... Bişey diyemeyeceğim sanırım.
O yaştaki kızın liseye gidiyo olması lazım. Hîç mi kızı okul kıyafetîyle veya okul cîvarında görmemiş 8 ay? Onu geçtim, kız her gün sabah sekiz akşam neredeyim dîyormuş? Onu da geçtim kızın face'îndeki arkadaşlarının komple lîseli olması da mı tesadüfmüş? Kimliği gördüğünü çaktırmamış mı ki kız tektaş îsteyebîlmiş? Çaktırmadıysa kızın aradığı arkadaşlarının 'okul' arkadaşı olması çelîşmemiş mi? Bu sorular böyle gîder.
Hepsini geçtim, 'geçmîşte işkenmiş suç' yüzünden de ceza alınabildiğini 30 küsür yaşında olup da bîlmeyen adamdan korkmalısın sen de konu sahibî.
Benimde kafama takıldı Yani çıkmıyor aklımdan adama her baktıgımdaÇok çirkin bir konuşma. Geçmişi onu ilgilendirir. Konu pırlanta yakut vs değil, konu size bunu açıklaması. Birlikte olmalarına varana kadar anlatmış, iğrenç bence. Bence sen illede pırlanta falan deme. Biraz daha tanı.
Kesinlikle banada öyle geliyor.. Evlendıkten sonra her doğumda bi pırlanta alırmış tabi o gunlerı gorursekiş garanti olmadan sana yatırım yapmam diyor :)