Sevgilimin Beni Eski sevgilisiyle bir tutması !!!

deli_bildircin

şiir bakışlı yarim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2015
97
24
Merhaba kızlar sevgilim ile aramda 11 yaş var benim için problem değil huyu huyuma suyu suyuma uygun sonuçta... İlişkimiz yeni ama birbirimizi uzun zamandır tanıyoruz çok samimi olmasakta.. arkadaşkende sever sayardık birbirimizi..

Neyse şimdi efenim sevgilimin benden önceki kız arkadaşı 17 yaşındaymış ama yaşını 25 demiş bizimkine.. küçükte göstermiyomus anlayamamış sevgilim..Bunlar ilk 6 ayda birlikte olmuşlar (kız bakire değilmiş) gezmeler tozmalar neyse benı bağlamıyor benden önceki olay...

8. aylarında çocuk bunun kimligindeki doğum yılını görüyor yanlışlıkla beyninden vurulmuşa dönüyor.. kız küçük oldugu ve yalan söylediği için soğuyor hatundan.. Ama korkuyor kız reşit değil ayrılırsam beni şikayet eder benim üstüme kalır diye.... kızın doğum gününe kadar sabredip 18 ine girdiğinde kızdan ayrılıyor sebeblerini söyleyerek..

Kızdan ayrılmadan önce kız buna iki hafta ısrar edip pırlanta tek taş aldırmış.. sırf arkadaşlarına okulda hava atmak için buda gitmiş almış hemen resimler çekilmiz facebook twiter instgram paylaşımları kızları arayıp hava atmalar... bizimkide güya ogun yemın etmış birdaha tek taş almıycam diye..

Geçen akşam konuşuyoruz Gelip istesemmi seni dedi.. Bende teklif olmadan Ne istemesi felan dedim Konu patladı orda !!!

Ben tektaş almam yemin ettim sadece nikahta alyans alırım dedi..

Nedenini sordum haliyle..

yeminim var gümüş bişeyle idare edemezmiyiz dedi....

Dedimki içimden durumu yok heralde beklemeden ikinci mesajı attı

nasıl söylesem evlenince istediğin kadar alırım ama evlenmeden o yüzügü görmek bile istemiyorum dedi

Haliyle tekrar sebebini sordum bu konuya neden bukadar takıntılı oldugunu Sonuçta ben ona illede tek taş al demedim Bunlar maddi şeyler Ki ben pırlanta sevmem pek Yakut severim Neyse.. Beyfendinin açıklaması şu oldu

Geçen sefer kız zorla aldırdı bana sırf arkadaşlarına hava atmak için bende ayrılacağımı bile bile aldım çok koydu çok zoruma gitti.. iki hafta her gün başımın etini yedi pırlantada pırlanta diye en son gittim aldım.. düşün ilk yüzügümü ne şekilde aldım oyuzden gıcık oldum evlenmeden almam yada atom felan alırız gümüş alırız... dedi

Benim Şarteller attı tabi oracıkta... Tabi ona hiç bişey demedim Susstum.. Madem yeminin var gümüş alınca atom alınca bozulmuyomu.. ayrıntılımı yemin ettin.. Ve beni neden o kızla aynı kefeye koyuyosun.. Madem evlilik düşünüyosun...

Bilemiyorum kızlar bildiğin bu davranışı adamdan soğuttu beni Ve halen bişey Demedim ona soğuk davranıyorum Hem desem bile ne dicem illede tek taş pırlantamı diyim adama Bilemedim Beni o kızla aynı tutması Çok kırdı Siz ne yapardınız bu duruma.. Ben ne yapsam acaba ????

Pardon da o sohbetten ve teklif etmesinden pırlantasından önce bu adam insanın midesini bulandıran bir adam! 17 yaşında kız liseye gider bilmem kaç ay nasıl anlamamış bunu? Tipi büyük gösterse bile ben 25 yaşında biriyle 17 yaşında birinin konuşmasından tavrından anlarım az çok. Bunu geçtim liseye gittiğini nasıl saklamış?
Ve bu 30 yaşlarında olan adam neden hep 20 yaş civarıyla takılıyor? Sübyancı falan mı?

Kız açık öğretim lisesinde okuyomuş okulu bıraktım burdan devam ediyorum demiş.. kızın fotoğraflarını gördüm gerçekten belli etmiyor hiç yaşını ben 22 yaşındayım ondan genç duruyorum.. Zaten yaşınıda Kayıt yenilerken öğrenmiş

Yorum yapayım dedim ama neresinden tutsam elimde kaldı konu.. Sizin tanımadığınız bir insan hakkında söyledikleriniz, adamın size anlattıkları, 17 yaşında bir kızla birlikte olan ve bunu anlamayacak kadar! salak bir adam, alınan pırlanta, hikayenin abesliği.... Bişey diyemeyeceğim sanırım.

Cidden inandırıcı değil söyledikleri...
17 yaş ve 25 yaş uçurum anlaması da bana inandırıcı gelmedi.
Ayrıca hiç bir erkek sırf ısrar etti diye de pırlanta hele tek taş almaz. O bir vaattir bir sözdür. Güvenmediği ayrılmak için beklediği birine neden o vaati simgeleyen yüzüğü alsın? Kız ailesine de gösterebilir o yüzüğü aldığında yaşı da küçük korkar. Ayrıca hiç bir erkek de tektaşı ayrılmak istediği kıza lanet ederek almaz. Çok tuhaf biri ve sevgiliz hiç güven vermeyen biri bence. Kesinlikle çok ama çok dkkatli o dedikleri bana zerre inandırıcı gelmedi.

O yaştaki kızın liseye gidiyo olması lazım. Hîç mi kızı okul kıyafetîyle veya okul cîvarında görmemiş 8 ay? Onu geçtim, kız her gün sabah sekiz akşam neredeyim dîyormuş? Onu da geçtim kızın face'îndeki arkadaşlarının komple lîseli olması da mı tesadüfmüş? Kimliği gördüğünü çaktırmamış mı ki kız tektaş îsteyebîlmiş? Çaktırmadıysa kızın aradığı arkadaşlarının 'okul' arkadaşı olması çelîşmemiş mi? Bu sorular böyle gîder.

Hepsini geçtim, 'geçmîşte işkenmiş suç' yüzünden de ceza alınabildiğini 30 küsür yaşında olup da bîlmeyen adamdan korkmalısın sen de konu sahibî.

Yanlış anlamasın ben kızı tanımıyorum Benimkinin anlattıgı kadarıyla bılıyorum Olaylarıda buraya aynen yazdım ki fikir oluşşsun kafanıza..

Kız açık liseye devam ediyormuşş...

Ayyyy bilemedim valla bi bit yeniği var ama bulamıyorum..

Hiç yaşını anlamadım Kadın gibiydi diyor bilemedim ben onu durum bu ne yapsak acep

Benimde kafama takıldı Yani çıkmıyor aklımdan adama her baktıgımda

Varsay ki kiz 25 gosteriyor sevgilin de inanmis. Peki yasini ogrenip ayrilmayi kafaya koydutan sonra neden tektas almis? Ayrilacak adam yuzuk almaz.
Kizla birlikte oldugu icin korkudan almis olabilir mi dicem ama :/ sonucta kiz belki bunu koz olarak kullanmis da olabilir.
Daha bir suru ihtimal sayabilirim ama neye yarar. Kimsenin gunahini almak.istemem.

Tek diyecegim dikkatli ol hemeb inanma. Altinda.baska bir durum oldugu kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…