eğer gerekçesi kızın böyle şeyleri sevmemesiyse öpmemiş bu ne seni ne bizi ilgilendirmez de.Sadece 4 yıllık kız arkadaşını neden öpmedin diye sordum
Sen sanal aşksın seni öpeyim de artık tadına bakayım demiş bence.Daha önce hiç öpüşmemiş
Ben kendi adıma böyle karşılaştırmalı cümleleri samimi bulmam o yüzden altının boş olduğunu düşünürüm siz ne kadar oldu tanışalıGenelde böyle cümleler fıs çıkar çok dikkate alma
8 ayda o tip bir imada bile bulunmadı ciddenSadece sexting için birlikte gibi, çok bağlanmadan ayrıl...
8 ayBen kendi adıma böyle karşılaştırmalı cümleleri samimi bulmam o yüzden altının boş olduğunu düşünürüm siz ne kadar oldu tanışalı
Çok da yeni değilmiş ilişkiniz aslında ben böyle bişey söyleyince 2 ay falan sandım
8 ayda o tip bir imada bile bulunmadı cidden
Bana nerede nasıl konuşacağını bilmeyen çok toy biri gibi geldi.. Bence tavrını ortaya koy yoksa daha çok böyle kıyaslamalara maruz kalırsın..Dediği şey şu konum olarak o zaman küçüktük ve o zaman öpme olayına karşıydım çok muahafakardım şimdi olaya öyle bakmıyorum diyor
Ben ayrılmayı düşünüyorum ama onu hala seviyorumBana nerede nasıl konuşacağını bilmeyen çok toy biri gibi geldi.. Bence tavrını ortaya koy yoksa daha çok böyle kıyaslamalara maruz kalırsın..
Boşuna mı konuşuyorsun acaba? Kızımız etrafında çok kız olan bir oğlanı tavlayabildiği için kendini başarılı sayıyor. Herif ayrılmadan bu ayrılmaz.Onun durumunu ne yapacaksınız? Siz gıcık almadınız mı? Dinlemeyin bile ezin geçin. Bırakın kendini açıklamak için uğraşsın ya da bıraksın gitsin.
Yaşınız kaç yahu sizin? Hem bu öpüşme muhabbeti filan; öpeceksen öpersin geçersin anlık elektriğe bakar, üzerine böyle ne konuşuyorsunuz? Olayın kendisi saçma zaten.
Ayrılmayı düşünüyorum sadece ben mi alınganlık yaptım acaba diye düşündüm. Ama sorun bende değil ondaymışBoşuna mı konuşuyorsun acaba? Kızımız etrafında çok kız olan bir oğlanı tavlayabildiği için kendini başarılı sayıyor. Herif ayrılmadan bu ayrılmaz.
O zaman tüh artık benimle de öpüşemiceksin de ayrılBen ayrılmayı düşünüyorum ama onu hala seviyorum
Bu yorumu son günlerde çok fazla yaptım ama yine yapacağım.
Yeni nesil gümbür gümbür geliyor
Boşuna mı konuşuyorsun acaba? Kızımız etrafında çok kız olan bir oğlanı tavlayabildiği için kendini başarılı sayıyor. Herif ayrılmadan bu ayrılmaz.
Senin konumun farklı lafından bu cıkmıyor kıvırmaya çalısmıs. Cok baglanmadan ayrıl bencedeDediği şey şu konum olarak o zaman küçüktük ve o zaman öpme olayına karşıydım çok muahafakardım şimdi olaya öyle bakmıyorum diyor
bu hangi konuO da var tabi; o kadar kızın içinden bana baktı şeysi. :)
Dünden beri başka bi konuda bi tipe, kendisini döven boynuzlayan küfürler eden, çocuğun kendisinden olmadığını iddia edip dna isteyen, çocuklarına bakmayan, telde başka kadınlarla nasıl ilişkiler yaşadığını anlatıp "Gelirsen ama yollarım kadını" diyen adama neden dönmemesi gerektiğini açıklamaya çalışıyorduk, 80 sayfa olmuştur. Bi çeşit hobi ya Kudra bizimki.