Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gülen emojiler havada uçuşuyor da gülünecek bisey yok..Onceki sevgiliden opusemem ben ayriliyim mi demis.. İnstagramdan bulur onla opusurum o opusülebilir cunku kafaya bak ya bunun az otesi +18 konusmalara gider ben eski sevgilimle konusmadim ama senle konusurum senin konumun farkli da der yani insan sevgilisi ilr opusmek istese bile boyle seyler neden der ki ya
Dün konuşuyorduk önceki sevgilimle öpüşmedim bile ama seninle öpüşürüm dedi. Senin konumun farklı seninle instagramdan tanıştık. O böyle şeyleri sevmezdi dedi ne yapmalıyım
Daha önce hiç öpüşmemişOynat eğlen biraz.
"Pekii ben seninle niye öpüşeyim? Çok mu güzel öpüşürsün mesela ne gibi artıların var da öpüşmek isteyeyim senle?"
"Önceki sevgilin de öpmek istememiş, ağzın mı kokuyordu ki? Muhtemelen ağzın koktuğu için kız öpmek istememiş, sen kırılma diye de sebebini söyleyememiş."
"Ağız kokulu birini ben de öpmem, niye öpeyim?"
"O zaman çok salyalı öpmeye çalıştın, tiksindi öptürtmedi, kız haklı"
"Yok yok ağız kokusu kişinin kendisine gelmez zaten, inkar etme, ağzın kokuyor senin kesin"
"Yok öpmem midem almaz, tuvalet fırçası yemişsin gibi kokmasan o kız da öperdi muhtemelen. Iyy"
Örselesenize biraz.
Daha iyi.Daha önce hiç öpüşmemiş
Aslında etrafında epey kız var. Öpüşmek onun için sorun değilDaha iyi.
"Öpüşemezsin ağzın kokarken bak kimse öpmek istememiş seni" diye daha güzel ezersin.
Aslında etrafında epey kız var. Öpüşmek onun için sorun değil
Sadece 4 yıllık kız arkadaşını neden öpmedin diye sordumdiyecek bir şey bulamadım. kızın annesi vefat ettiği için onu öpmedim seni öperimli nasıl bir konuşmadan başlandı da buraya varıldı kisa
Genelde böyle cümleler fıs çıkar çok dikkate almaDün konuşuyorduk önceki sevgilimle öpüşmedim bile ama seninle öpüşürüm dedi. Senin konumun farklı seninle instagramdan tanıştık. O böyle şeyleri sevmezdi dedi ne yapmalıyım
Nasıl fıs çıkarGenelde böyle cümleler fıs çıkar çok dikkate alma
Cocugun soyledigi sey komik ve inandirici degil. Kafa yapisina guldum ki hic bir de art niyet de yok gulucuklerimde...ki oncrki sevgilisinede demis boyle seyler o sevmezdi demesinden ona da yeltenmis belli.Gülen emojiler havada uçuşuyor da gülünecek bisey yok..