- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
bu hangi konu
Sevgiliniz nerede ne konuşması gerektiğini bilmeyen, hadsiz bir insan. Böyle cümleler kuran birinin aklından şüphe ederim yani.Dediği şey şu konum olarak o zaman küçüktük ve o zaman öpme olayına karşıydım çok muahafakardım şimdi olaya öyle bakmıyorum diyor
Tabi ki amacına ulaşana kadar sana söylemeyecek.Amacım o değildi diyor bilmiyorum
Dediği şey şu konum olarak o zaman küçüktük ve o zaman öpme olayına karşıydım çok muahafakardım şimdi olaya öyle bakmıyorum diyor
Şimdi de ileri gitmek istemiyorum diyor. Ama öpmeyecek sarılmayacak kadar da uzak durmak istemiyorum diyorBuyuyunce ne degismis? Durtuleri uyarinca muhafazakarlik cop mu oldu?
İnstagram profilinde öpcüksever falan mi yaziyor da bu cibiliyetsiz bu sekilde konusuyor?Dün konuşuyorduk önceki sevgilimle öpüşmedim bile ama seninle öpüşürüm dedi. Senin konumun farklı seninle instagramdan tanıştık. O böyle şeyleri sevmezdi dedi ne yapmalıyım
Bir gün istediğin biri ile özel şeyler yaşa ama bu ergen ile değil. Seninle instada tanıştık ondan istiyorum, onun konumu farklı demiş daha ne desin. Kendi ağızları ile söylediklerine bile tatmin olmuyorsunuz, anlamıyorum. Şu muhafazakarlık şeysine de inanmayın ya artık, bi zahmet. Oranın dini imanı olmuyor. Etrafında o kadar kız bunu öpmemiş,Arkadaşlar sorun sevgilimden ayrılmak değil ben daha önceden sosyal fobim olduğu için psikolojik yardım alıyordum 8 ay öncesinde sevgiliyi bırak arkadaşım bile yoktu şimdi de yakın olup konuştuğum tek kişi o ondan ayrılırsan yine tek kalıcam bu da beni korkutuyor
Deme öyle ciddiye alır bide al sana çantada keklikSence? Öp de başına koy.
Eşim beni aldatıyor
Öncelikle lütfen yadırgamayın,kınamayın arkadaşlar.o kadar kötüyüm bitiğim ki bunun bir tarifi yok.öncelikle ben memurum.eşime kızgınlıkla çıkmayacağını düşünerek onu korkutmak amaçlı tayin almıştım.sonrasında barıştık.o benim tayin aldığım yer olan ailemin yanına geldi.burayı sevmediği için iş...www.kadinlarkulubu.com
Aynen ya sanki ortalıksın der gibi o nasıl söz patavassızcasenin konumun farklı derken? sanal ortamdan tanıştım ciddi bir gözle bakamam diyor yani şutla gitsin dengesizi. ne konuşacağını bile bilmeyen biri
sence ne yapmalısınDün konuşuyorduk önceki sevgilimle öpüşmedim bile ama seninle öpüşürüm dedi. Senin konumun farklı seninle instagramdan tanıştık. O böyle şeyleri sevmezdi dedi ne yapmalıyım
aynen öyle bu erkeklerin her lafı aklına geldiği gibi söylemesinden bıktım vallaAynen ya sanki ortalıksın der gibi o nasıl söz patavassızca
Amacım o değildi diyor bilmiyorum
ayyy kişiliksiz ne yapmalıyım diyene kadar sil at hayatındanDün konuşuyorduk önceki sevgilimle öpüşmedim bile ama seninle öpüşürüm dedi. Senin konumun farklı seninle instagramdan tanıştık. O böyle şeyleri sevmezdi dedi ne yapmalıyım
En başta kendini rengini belli etmiş .Düşünmeye bile değmez .Yaşın çok genç zamanla anlayacaksın .Erkekler uçkur düşkünü dikkat et .Kullanıldığınla kalırsın .Dün konuşuyorduk önceki sevgilimle öpüşmedim bile ama seninle öpüşürüm dedi. Senin konumun farklı seninle instagramdan tanıştık. O böyle şeyleri sevmezdi dedi ne yapmalıyım