Sevgilimin Bana Attığı Kazık(Lütfen yardım edin)

inanın kazık attı. bunu en başta da yapabilirdi. her seferinde ciddi düşündüğünü söyledi. kendimden taviz verdim, aylarca yanında oldum. çok üzgünüm çok. kimseye iyilik yapmamak lazım
Hastalık döneminde sevgisi size iyi gelmiş terkedilme döneminde de sizin sevginiz ona iyi gelmiş ama o mantık çerçevesinde hareket edip bitirmiş

zaten hepsinde ayni ayak
ya sevgilileri olur
ya bitane olmustur cok aci cekmistir ondan sonra ilk kez sana boyle duygular hissetmistir
ilk cinsel deneyimdir falan sevgiliniz prof.bir yalanci
tipki bizim her sevgilisiyle istegiyle sevisip bir sonrakine tecavuze ugradim diye yalan soyleyen profesyonel hem cinslerimiz gibi
valla doğru:) erkek milletinden her şey beklenir. ama benim de az sevgilim olmadı az çok deneyimliyimdir. bu cidden aşırı utangaç bir tipti. ona bu cesareti ben verdim

Kendin için en doğru kararı vermiş olursun bu şekilde bence 🤗
Belirsizlik içinde yaşamak çok zordur.. ne zamana kadar böyle olucak bilemezsin.. hayatın boyunca hep net ol.. ya böyle ya hiç de.. yoksa dipsiz kuyu misali çeker seni aşağı sürekli.. sen kendini düşün boşver kimse için de ödün verme vazgeçme sevdiğin şeylerden..💕
hayırlısı olsun, eğer bile isteye böyle yaptıysa adalet diye bir şey var♥

Hastalık döneminde sevgisi size iyi gelmiş terkedilme döneminde de sizin sevginiz ona iyi gelmiş ama o mantık çerçevesinde hareket edip bitirmiş
ben hastalık döneminde konuşmadım onunla, 1.5 yıl olmuştu biteli. sadece kendisine durumu baştan anlattım. sonuçta kanser yaşadım, nüks ihtimali var, çocuk olmama ihtimali var. delikanlı gibi anlattım ki eğer ciddiye bincekse bilerek binsin diye

Bende kazık attı fln diyince sana çok sağlam borç bıraktı sandım :KK70:

Ya yaşadıkların kolay şeyler değil sağlık açısından bahsediyorum. Sen kanser tedavisini atlatmışsın hayata yeniden başlamışsın, böyle 7 aylık dengesiz biri için üzülüp kahrolmaya gerek yok.
Basit şeyler yaşatmamış sana, insanın kafası rahat olmalı anlayabiliyorum seni.
Giden gitti kalan sağlar benimdir diyip yoluna bak.
Engellemeleri de hiç bir yerden kaldırma.

Çok geçmiş olsun, Allah seni korusun.
Umut vermek dünyanın en iğrenç şeylerinden biri ve sen bunca derdin varken bu sütoğlanı çok bile çekmişsin.
İnan takmana değmez.

Bende kazık attı fln diyince sana çok sağlam borç bıraktı sandım :KK70:

Ya yaşadıkların kolay şeyler değil sağlık açısından bahsediyorum. Sen kanser tedavisini atlatmışsın hayata yeniden başlamışsın, böyle 7 aylık dengesiz biri için üzülüp kahrolmaya gerek yok.
Basit şeyler yaşatmamış sana, insanın kafası rahat olmalı anlayabiliyorum seni.
Giden gitti kalan sağlar benimdir diyip yoluna bak.
Engellemeleri de hiç bir yerden kaldırma.
ya başlığı biraz abartmışım sanırım :KK70: güldüm herkes başlığa kızdı. ilgi çeksin diye yazdım. maksat dertleşmek... insan bazen tanımadığı kişilerle dertleşmek istiyor. engellemeleri kesinlikle kaldırmıycam. olan bana oldu, taviz verdiğimde kaldım. hep vicdanıma oynadı ya.

her ilişki ciddi olacak diye bir kaide yok elbet ama ben ona en başında delikanlı gibi oturup hastalık geçirdiğimi anlattım. tıp okuyan biri olarak benim için moral bozukluğunun çok kötü olduğunu bilir dimi? bana tek koyan bu. aylarca ciddi düşünüyorum deyip sonra beni çok zor duruma sokması. en başta ayrılsak böyle olmazdı. taviz verdiğim için çok pişmanım
Pisman olmayin, erkeleri boyle boyle taniyoruz. Bir daha kimse sizi laf oyunlariyla aldatamayacak. Hayat tecrubesi guzel bir seydir. Karakteri duzgun ve ne istedigini bilen, sizi yari yolda birakmayacak bir iliski yasayacaksiniz ve bune gulup gececeksiniz ilerde. O ise boyle yanar doner devam edecek hayata..... Belki bir gun ayagi yere basar, sizi bir yoklar , ama biraktigi yerde bulur mu onu bilemem....

Çok geçmiş olsun, Allah seni korusun.
Umut vermek dünyanın en iğrenç şeylerinden biri ve sen bunca derdin varken bu sütoğlanı çok bile çekmişsin.
İnan takmana değmez.
bir de sevgili ablalarım suçu bana atıyor. kim kanser geçirip en baştan benim çocuğum olmayabilir nüks ihtimalim de var der? az kişi der bence. ben çıktım dedim. buna rağmen girdi hayatıma. tus olayı aylar önceden de vardı çocuk değil. ayrıca türkiyede kalma ihtimali çok yüksekti, amerika olayı en kötü senaryoydu. ben amerikaya gidicem senle öylesine takılıyorum dese zaten neden konuşayım ben onunla? sağolun bu arada♥

Pisman olmayin, erkeleri boyle boyle taniyoruz. Bir daha kimse sizi laf oyunlariyla aldatamayacak. Hayat tecrubesi guzel bir seydir. Karakteri duzgun ve ne istedigini bilen, sizi yari yolda birakmayacak bir iliski yasayacaksiniz ve bune gulup gececeksiniz ilerde. O ise boyle yanar doner devam edecek hayata..... Belki bir gun ayagi yere basar, sizi bir yoklar , ama biraktigi yerde bulur mu onu bilemem....

vallahi erkeklere güvenim kalmadı. güzelinden çirkinine hepsinde ego tavan. karşılarındaki insan değil de cansız bir nesneymiş gibi davranıyorlar.

valla doğru:) erkek milletinden her şey beklenir. ama benim de az sevgilim olmadı az çok deneyimliyimdir. bu cidden aşırı utangaç bir tipti. ona bu cesareti ben verdim
benim bir erkek arkadasim oldu akrabamizdi kiz kardesleri ablalari yengeleri hepsi benimle sosyal medyadan irtibata gecti annemi araya kattilar vs vs 3 sene pesimde kostu
sonra annem iyi bir aileler en azindan bi gorus cay ic cocugun yuzune sen olmayacagini anlat dedi
iyi tamam dedim birde tipsiz sana anlatamam benimle karsilikli konusurken gözü falan segirmeye basladi cocugun
cayi ictik konustuk konustuk konustuk ben cocuga dogru akıyorum ama o tipsiz cocuga 2 saatte aşık oldum iyimi sonra 3 sene pesimde kosan beni 2 saatte kendine aşık eden evlee hayalleri kuran yedi ceddini araya sokan ici disindan daha cirkin olan veletin beni aldattigini ogrendim
hemde bana herhun cicekler alirken beni gormeden isten direk eve gitmezken
telefonuma cevap vermedigimde basina biseymi geldi diye eli ayagi titrerken
oyuzden cok guvenmemek lazim

kariyeri ağır basmış dürüstçe belirtmiş ayrılmış.bir yandanda erkekler genelde böyle yapıyor arkadaş kalalım gibi.bana uymuyor deyip engeli basın kendisini silin bir dahada dönüp bakmayın.bu şekilde arkadaş kalalım diye 1 kişiyle kabul edip denedim.aynı sizin gibi farklı ülke durumu vardı bu nedenle ayrılma kararı almıştık.baktım 1 haft olmuyor ben yapamıyorum kusura bakma bitecekse tümden bitsin bu durum bana iyi gelmiyor dedim tümden hayatımdan çıkardım.

benim bir erkek arkadasim oldu akrabamizdi kiz kardesleri ablalari yengeleri hepsi benimle sosyal medyadan irtibata gecti annemi araya kattilar vs vs 3 sene pesimde kostu sonra annem iyi bir aileler en azindan bi gorus cay ic cocugun yuzune sen olmayacagini anlat dedi iyi tamam dedim birde tipsiz sana anlatamam
cayi ictik konustuk konustuk konustuk ben cocuga dogru akıyorum ama o tipsiz cocuga 2 saatte aşık oldum iyimi sonra 3 sene pesimde kosan beni 2 saatte kendine aşık eden evlee hayalleri kuran yedi ceddini araya sokan ici disindan daha cirkin olan veletin beni aldattigini ogrendim
hemde bana herhun cicekler alirken beni gormeden isten direk eve gitmezken
telefonuma cevap vermedigimde basina biseymi geldi diye eli ayagi titrerken
oyuzden cok guvenmemek lazim
ay şaka gibi... bu erkekler neden böyle dengesiz varlıklar anlamıyorum. bu da benim peşimden çok koştu. yüzlerce kez sevgili istemiyorum dememe rağmen kafaladı ya. vallahi böyle bir şey olamaz

kariyeri ağır basmış dürüstçe belirtmiş ayrılmış.bir yandanda erkekler genelde böyle yapıyor arkadaş kalalım gibi.bana uymuyor deyip engeli basın kendisini silin bir dahada dönüp bakmayın.bu şekilde arkadaş kalalım diye 1 kişiyle kabul edip denedim.aynı sizin gibi farklı ülke durumu vardı bu nedenle ayrılma kararı almıştık.baktım 1 haft olmuyor ben yapamıyorum kusura bakma bitecekse tümden bitsin bu durum bana iyi gelmiyor dedim tümden hayatımdan çıkardım.
inanın dürüstlük bu değil. bundan üç ay önce bu konular açıldığında amerika en kötü senaryo diyordu. tus'a da girdi denemek için. türkiye'de istediği bölüme yetiyordu da aldığı puan. başka durumlar var. ailesi amerika için kafasını karıştırıyor. kendi kafalarına göre ani karar verdiler ama her şeyi sineye çekerek kazığı yiyen ben oldum. en iyisini yapmışsınız. bu öylesine arkadaş olalım değil telefonda yalvarıyordu dün resmen. hayatından çıkarsam kaybeden o olurmuş.

ay şaka gibi... bu erkekler neden böyle dengesiz varlıklar anlamıyorum. bu da benim peşimden çok koştu. yüzlerce kez sevgili istemiyorum dememe rağmen kafaladı ya. vallahi böyle bir şey olamaz
belkide erkekler gercekten aşık olduğu kadinlardan kaciyorlardir bunu neden boyle dusunuyorum
bu anlattigim vatandasla bu olayin ustunden 6 sene gectikten sonra 3 hafta once ilk kez koyde bir cenaze yemeginde karsilastim birden goz goze geldik gozleri dolu dolu oldu hizli hizli bulundugu ortami terk etti lan maden bukadar seviyodun ne demeye boynuzladin demezlermi insana

belkide erkekler gercekten aşık olduğu kadinlardan kaciyorlardir bunu neden boyle dusunuyorum
bu anlattigim vatandasla bu olayin ustunden 6 sene gectikten sonra 3 hafta once ilk kez koyde bir cenaze yemeginde karsilastim birden goz goze geldik gozleri dolu dolu oldu hizli hizli bulundugu ortami terk etti lan maden bukadar seviyodun ne demeye boynuzladin demezlermi insana
bu da öyle işte! daha geçen hafta gözleri doldu. arabadan zorla indirdi beni tus kitaplarını gösterdi. yeni aldım bak dedi. 20 30 tane kalın kitap. çok zor dönemler yaşıyorum dedi. ama hıncını benden çıkarması, ne bileyim. stres topuyum sanki. benim de korkum kendime yetiyor aman nüks olur mu aman çocuğum olmaz mı diye.

inanın dürüstlük bu değil. bundan üç ay önce bu konular açıldığında amerika en kötü senaryo diyordu. tus'a da girdi denemek için. türkiye'de istediği bölüme yetiyordu da aldığı puan. başka durumlar var. ailesi amerika için kafasını karıştırıyor. kendi kafalarına göre ani karar verdiler ama her şeyi sineye çekerek kazığı yiyen ben oldum. en iyisini yapmışsınız. bu öylesine arkadaş olalım değil telefonda yalvarıyordu dün resmen. hayatından çıkarsam kaybeden o olurmuş.
inan banada çok yalvardı öyle arkadaş olalım diye kabul ettim ama yürümedi yani.birde bir erkek severse gerçekten belli ediyor kendini ayrılma lafını ağzına alsan seni ne yapıp edip vazgeçiriyor.kendisi ayrılalım diyip başkasının etkisinde kalıyorsa sevgisi yeterli gelmemiş demektir.en iyisi boşvermek yola devam etmek çok şükür onunla 1.5 yıl kadar birlikteydim 1 ayda unuttum 3. ayda hayatıma yeni biri girdi hala beraberiz.arkadaş kalıp konuşmaya devam etsek unutma sürem uzardı.zararı yine bana olurdu.

Cok gecmis olsun insallah sagligina kavusur yeni ve guzel asklarinla omur geciriirsin evliligini guzel saglikli bebeklerin oldugu haberler ve bize insallah.sevgiline gelince sanki kotuluk yapmamis gibi gekdi eger gercekten saglik ve tip okuyorsa isleri cok zor o sinavi stresi bilirim.bu arada oglak burcu erkekte harikadir yani sahiplenme unutamama vefa komusunda ustune tanimam

bu da öyle işte! daha geçen hafta gözleri doldu. arabadan zorla indirdi beni tus kitaplarını gösterdi. yeni aldım bak dedi. 20 30 tane kalın kitap. çok zor dönemler yaşıyorum dedi. ama hıncını benden çıkarması, ne bileyim. stres topuyum sanki. benim de korkum kendime yetiyor aman nüks olur mu aman çocuğum olmaz mı diye.
stres yapmayin korkarak yasayarakda cagirirsiniz bu hastaligi rahat olun allah birdaha gostermesin insallah

X