• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin annesinin bana söylediği hakaretler.

Biz göründüğü şekle yorum yapıyoruz ama bu yorum da aklımı karıştırdı açıkçası:44:
Böyle bir durum olma ihtimali var mı? Düşününce sana oğlumu baştan çıkarıyorsun demiş kadın. Eee baştan böyle durum varsa yani nişanlıysa ya da evli, oğlunda suç bulmaz kızın suçu olarak görür ve öyle konuşur:44:

Öyle bi durum varmı bilmiyorum ama çoğu şeyi sakladığı kesin insan sevince duygusal yönden bakıyo haliyle çok detaylandırıp araştırmıyosun evli değil onu kesin biliyorum çünkü ösym şifresi var bende oradaki kimlik bilgileri açıkca gösteriyo ama annesinin yakıştırdığı yada düşündüğü birimi var bilmiyorum oda benim suçum değil adam olsaydı annem bana birini buldu / bulmuş deseydi ben zaten devam etmezdim hiç değilse 2 senemi böyle karakterde bi insan için harcamazdım ama olsun zararın neresinden dönülürse kardır.

Hem oglunun sevgilisi oldugunu bilmiyor hemde tanimadigi etmedigi kiza agir hakaretler ediyor...Gercekten rezillik sok oldum.Ayrilmakla cok dogru bir karar vermissin.Allah dogru insanlar cikarsin karsina...

ya ben 18-20'li yaşlardaki kızların büyümüşte küçülmüş hallerine bayılıyorum ya:)) yok sevgilisini tembihlemiş annesine söyesin diye de falan da feştanda. biz 26 yaşında insanlarız, okullarımız bitmiş, işimiz gücümüz var, sağlam da bi ilşkimiz var yine de ailelere söylemedn önce on kere düşünüyoruz. bunlar 21 yaşında en iyi ihtimalle öğrenci en kötü ihtimalle ev kızı arkadaşlar tek dertleri koca anlamıyorum ben yani.

sevgilinizin annesinin etttiği laflar tabiki hoş değil ama benim de o yaşta oğlum olsa kızın teki böyle zorlasa tabiri caizse kancayı taksa bende ho karşılamam. o çocuk belki okuyacak belki işni kuracak, ailenin beklentileri var yani...

size de tavsiyem tabi ki erkek arkadaşlarınız olabilir ama bi ilişkiyi aileye söylemek çoğu insanın nazarında o ilişkinin evliliğe gideceği anlamına gelir. yani sevgilinizin böyle bi niyeti yoksa ki 21 yaşındaki bi çocuğun olmamalı böyle bir niyeti kusura bakmayın ama ben anneye ha veririm. hakaret etmek yanlış tabi ki.

Bu nasıl üslup ya kanca takma falan? İki gündür Kk'da bi'tuhaflık var maşallah.

Erkek arkadaşımla tanıştığımda 21. yaşımı yeni dolduruyodum ve aileler biliyodu. İlla aileye "evlenicez biz" diye söylenmiyo yani o sizin kendi kanaatiniz. Çoğu insan evladının hayatında ne oluyo bitiyo, kim var hayatında merak ediyo.

ya ben 18-20'li yaşlardaki kızların büyümüşte küçülmüş hallerine bayılıyorum ya:)) yok sevgilisini tembihlemiş annesine söyesin diye de falan da feştanda. biz 26 yaşında insanlarız, okullarımız bitmiş, işimiz gücümüz var, sağlam da bi ilşkimiz var yine de ailelere söylemedn önce on kere düşünüyoruz. bunlar 21 yaşında en iyi ihtimalle öğrenci en kötü ihtimalle ev kızı arkadaşlar tek dertleri koca anlamıyorum ben yani.

sevgilinizin annesinin etttiği laflar tabiki hoş değil ama benim de o yaşta oğlum olsa kızın teki böyle zorlasa tabiri caizse kancayı taksa bende ho karşılamam. o çocuk belki okuyacak belki işni kuracak, ailenin beklentileri var yani...

size de tavsiyem tabi ki erkek arkadaşlarınız olabilir ama bi ilişkiyi aileye söylemek çoğu insanın nazarında o ilişkinin evliliğe gideceği anlamına gelir. yani sevgilinizin böyle bi niyeti yoksa ki 21 yaşındaki bi çocuğun olmamalı böyle bir niyeti kusura bakmayın ama ben anneye ha veririm. hakaret etmek yanlış tabi ki.

Afedersiniz siz konuyu yanlış anlamışsınız yada empati yapamamışsınız anlaşılan.Çocuk 2 yıllık üniversiteyi bitirdi Adalet bakanlığında katip olarak çalışıyo memur.Okulla ilgili bir sıkıntısı yok.Bana gelince bende okuluma devam ediyorum.Git annene söyle beni istemeye gelsinler gibi çağ dışı bi üslupla söylediğimi filan sanıyorsunuz sanırım.Akrabalarım duyarsa iyi olmaz facede ilişkimi diyince bende annene akrabalar söylemeden önce konuştuğum bi kız var anlamında bilgisi haberi olsun diye söyle dedim.Yoksa annesi bilse ne bilmese ne.
Yani son kelimenizide etmeseniz kadın bana hakaret etmiş sizde onu tebrik ediceksiniz gibi gelicek yani.

burada insanların yüzüne gerçekler vurulunca nedense kadınlar kulübü tuhaflaştı deniyor.

ondan sonra kayınvalide-gelin ilişkileri laçkalaşıyor. bakın ben sevgili olan çocukların ailelerinin durumları bilmesi durumunu eleştirmiyorum. illa ailene beni söyle yok facebook şifreni ver diye baskı yapan bayanları eleştiriyorum. o adamın ya da çocuk neyse anne babasıyla böyle açık bi ilişkisi varsa kendi söyler zaten bir kızın bu konuda baskı yapması bence de anormal. düşünün bu benim yaşımdaki bi insana bile anormal geliyorsa 50li yaşlarındaki bi kadın ''kancayı attı'' diye düşününür yani. sizler için acı ama gerçek bu. kaynvalidelerle ne kadar samimi olursanız sorunlarınız o kadar büyür benim gözlemlerim böyle.

burada insanların yüzüne gerçekler vurulunca nedense kadınlar kulübü tuhaflaştı deniyor.

ondan sonra kayınvalide-gelin ilişkileri laçkalaşıyor. bakın ben sevgili olan çocukların ailelerinin durumları bilmesi durumunu eleştirmiyorum. illa ailene beni söyle yok facebook şifreni ver diye baskı yapan bayanları eleştiriyorum. o adamın ya da çocuk neyse anne babasıyla böyle açık bi ilişkisi varsa kendi söyler zaten bir kızın bu konuda baskı yapması bence de anormal. düşünün bu benim yaşımdaki bi insana bile anormal geliyorsa 50li yaşlarındaki bi kadın ''kancayı attı'' diye düşününür yani. sizler için acı ama gerçek bu. kaynvalidelerle ne kadar samimi olursanız sorunlarınız o kadar büyür benim gözlemlerim böyle.

Benden sadece üç yaş büyüksün önce onu belirteyim. Oyüzden gerçekleri yüzlerine vurmak vs cümlelerini görmemezliğe veriyorum.
Ben olan durumu değil tavrı "tuhaf" buldum zaten. Kanca takmak vs argo bi'tabir ki o yaşlarda hepimiz "niye gizliyo acaba dalga mı geçiyo benle" diye bi'anlık da olsa düşünmüşüzdür. İnsanlar bi'anda 26 olmuyo sonuçta.

bunun yaşla da çok alakası yok benim 2007en beri facebook'um var 20 yaşından beri yani hiçbir erkek arkadaşımdan şifre istemedin onların benden böyle bi talepte bulunmasına da fırsat vermedim. bu tavır kendine , karşındakine güvensizlik öncelikle. ayrıca her insanın kendi özel hayatı var ne kadar aşık da olsam benim özel hayatım bana aittir.

aileye söyleme konusunda da fikirlerim gayet açık ifade ettim anlamıyorsanız hayata çok farklı yerlerden bakıyoruz demektir.

hani ekşi sözlükte vs geçen bir ''kezban'' tabiri var ya ben buna normalde çok kızarım, ötekileştirme olarak görürüm. ama şu forum sayesinde ekşicilere bile hak veriyorum bazen. illa bi sevgiliniz olsun istiyosanız yormayın bu adamları bu kadar diyorum sadece. şimdi sizden haberi olsun diye göbeğinizi yırttığınız kayınvalideyle iki gün sonra kanlı bıçaklı olup yine bu foruma yazıyosunuz.

kadının üslubunu asla tasvip etmiyorum anlaşılmamışsa tekrar yazayım.

kk genel kitlesini bu kadar eleştirdim diye yine uzaklaştırma alcam muhtemelen ama tutamıyorum kendimi napıyım:)

Töbe bismillah. Aaaa? Nesi var ki o kadının öyle. Hangi dünyada yaşıyor acaba. Hayal dünyası pek zengin sanırsam.

Cahil insan ablacım boşver. Gereksiz bir insan demek ki. Üzme kendini okumaya devam et lütfen. Onun gibisi bundan sonra karşına çıkmaz inşallah. Sen daha iyilerine layıksın.

Ah canım benim çok kötü ya sevgilinin ailesi tutucumu ne biliyim oğlumu baştan çıkardın falan çok değişik geldi ya da ailesine yansıcak kötü bişey mi yaşadınız? Büyük ihtimalle sevgilinin annesi kız arkadaşmış vs. Şeylerden hoşlanmıyodur ve bidaha konuşma arama ayrıl diye bu kadar ağır laflar etmiştir.ne kadar ayıp ya

bunun yaşla da çok alakası yok benim 2007en beri facebook'um var 20 yaşından beri yani hiçbir erkek arkadaşımdan şifre istemedin onların benden böyle bi talepte bulunmasına da fırsat vermedim. bu tavır kendine , karşındakine güvensizlik öncelikle. ayrıca her insanın kendi özel hayatı var ne kadar aşık da olsam benim özel hayatım bana aittir.

aileye söyleme konusunda da fikirlerim gayet açık ifade ettim anlamıyorsanız hayata çok farklı yerlerden bakıyoruz demektir.

hani ekşi sözlükte vs geçen bir ''kezban'' tabiri var ya ben buna normalde çok kızarım, ötekileştirme olarak görürüm. ama şu forum sayesinde ekşicilere bile hak veriyorum bazen. illa bi sevgiliniz olsun istiyosanız yormayın bu adamları bu kadar diyorum sadece. şimdi sizden haberi olsun diye göbeğinizi yırttığınız kayınvalideyle iki gün sonra kanlı bıçaklı olup yine bu foruma yazıyosunuz.

kadının üslubunu asla tasvip etmiyorum anlaşılmamışsa tekrar yazayım.

kk genel kitlesini bu kadar eleştirdim diye yine uzaklaştırma alcam muhtemelen ama tutamıyorum kendimi napıyım:)

Kk'dan uzaklaştırılıyosanız cidden üslubunuzda sorun var demek ki...
Kanca takmak, kezban vs diyosunuz siz de karşıdan şöyle gözüküyosunuz diye etiketlesem hoşunuza gidecek mi acaba sizi?
Ben üslup çirkin dedim benim şifre vs istediğimi, göbeğimi yırttığımı (bu nasıl bi'tabirse) nerden çıkardınız? Fikrinizi doğru kelimelerle ifade ederseniz uzaklaştırma almazsınız emin olun. Göbek yırtmak falan cidden size daha cevap vermek istemiyorum baya sağlam fark var arada bakış açısı yönünden.

"Saygılar" benden olsun, iyi akşamlar.

Son düzenleme:
Namaz kılan kadının böyle namusa dil uzatıp iftira atması da çok ilginç.
Ama ben bir hikaye kurdum kafam da ve gayet mantıklı , bak dinleyin kızlar.:34:

Seninki ilişkisi var yapmıyor, çünkü hayatında başka biri var ve bu kişi kötü biri. Belki de ondan yaşca büyük, annesinin tasvip etmediği biri vs vs ...
Annesi de bunu biliyor ve onla konuştuğunu sanarak odaya dalıp bunları söyledi ?
Bu çocuğun kesinlikle hayatında başka biri var, annesi biliyor ve tasvip etmiyor.
Annesinin o... dediği de o :34:

Uslupta bu kadar sıkıntı şimdiden varsa ilerisini düşünemiyorum bile...Ya annenin onaylamadığı sizden başka bir ilişkisi var yada sıkıntılı bir aile... Ama ikisi de sıkıntılı.. Uzak durman daha faydalı..

Hepiniz bi garipsiniz
Sen sevgiline zorla facete ilişkisi var yazdırıyosun
Sevgilin kız gibi naz yapıyo, ilişkisi var yazsa akrabası görürmüş ( görse bile erkek olduğundan maşallah aslanıma derler )
Annesi daha kimle konuştuğundan emin bile değilken açıp çok ağır ithamlar içeren küfürler söylüyo
Ve sen hala ayrılmayıp gelip buraya konu açıp ne yapayım diyosun ?

Şu an bi konu varsa bile bu 'ayrıldım' yönünde olmalıydı

Bir de bence sevgilin tek senle konuşmuyo
Şifre vermekten kaçınıyo, ilişkisi var yazmak istemiyo, biriyle telefonda konuşurken annesi alıyo ve açıyo ağzını yumuyo gözünü
Bence kötü bi takım telefonlaşmalarda yaptığından annesi yine öyle bişey sandı
Zaten her ihtimalde ayrılmak gerekirdi çoktan

sevgilin aslında 15 yaşında olup sana 21im diyor olmasın sakın. çok gelişmiştir belki. :1: o yaştaki bir çocuk annesinden korkuyorsa ya çocuk pısırığın teki. vur ensesine al lokmasını misali pasif bir kişiliği var ya da kadın yedi düvele nam salmış bir küheylan. astığı astık kestiği kestik. iki durumda da kaç kızım kaaaç yiyecekler başını. :1: ama ben ikinci seçenek üstünde duruyorum daha çok. baksana namazdan fırlamış cihata gider gibi oğlunu düşmanın elinden kurtarmış. yetişemeseydi belki de şimdi oğlunu çoktan pis emellerine alet etmiş bir kenara atmıştın. :18:

bak şimdi aklıma bir şey daha geldi. hep bu yorum yazanlar soktu bunu aklıma. sevgilin telekızın erkek versiyonundan olmasın sakın. annesi de onu bir kere yakalamıştır yine iş üstünde sanmıştır. :27:

Hepiniz bi garipsiniz
Sen sevgiline zorla facete ilişkisi var yazdırıyosun
Sevgilin kız gibi naz yapıyo, ilişkisi var yazsa akrabası görürmüş ( görse bile erkek olduğundan maşallah aslanıma derler )
Annesi daha kimle konuştuğundan emin bile değilken açıp çok ağır ithamlar içeren küfürler söylüyo
Ve sen hala ayrılmayıp gelip buraya konu açıp ne yapayım diyosun ?

Şu an bi konu varsa bile bu 'ayrıldım' yönünde olmalıydı

Bir de bence sevgilin tek senle konuşmuyo
Şifre vermekten kaçınıyo, ilişkisi var yazmak istemiyo, biriyle telefonda konuşurken annesi alıyo ve açıyo ağzını yumuyo gözünü
Bence kötü bi takım telefonlaşmalarda yaptığından annesi yine öyle bişey sandı
Zaten her ihtimalde ayrılmak gerekirdi çoktan

Dün gece Olanlar için özür dilerim yarın konuşuruz dedi.Ben cevap vermedim sabahta hiçbirşey olmamış gibi günaydın yazdı onada cevap vermedin. Sonra Annen ne biçim insanmış.insan tanımadığı kişiliğini bilmediği birisine o hakaretleri edermi.Kalbim çok kırıldı Allah'a havale ediyorum onu.Ben bunları haketmedim.Bu şekilde devam etmemiz mümkün değil.Ayrılığımızın tek sebebi ve sorumlusu annendir hoşçakal dedim.Facedende sildim.Oda annem namaz kılıyodu konuştuğumuzu duyunca öyle tepki verdi sevgilimin olduğunu bile bilmiyodu beni tuzağa düşüreceğini filan düşünmüş.Sana yaşattıklarım için kusura bakma yazmış.

Dün en son konuşmamız buydu bu karakterde biri ve bu tarz ailesi olan biriyle devam edebilmem karakterime aykırı bi durum yorumunuz için sağolun

Töbe bismillah. Aaaa? Nesi var ki o kadının öyle. Hangi dünyada yaşıyor acaba. Hayal dünyası pek zengin sanırsam.

Cahil insan ablacım boşver. Gereksiz bir insan demek ki. Üzme kendini okumaya devam et lütfen. Onun gibisi bundan sonra karşına çıkmaz inşallah. Sen daha iyilerine layıksın.

Haklısınız yorumunuz için teşekkür ederim

Namaz kılan kadının böyle namusa dil uzatıp iftira atması da çok ilginç.
Ama ben bir hikaye kurdum kafam da ve gayet mantıklı , bak dinleyin kızlar.:34:

Seninki ilişkisi var yapmıyor, çünkü hayatında başka biri var ve bu kişi kötü biri. Belki de ondan yaşca büyük, annesinin tasvip etmediği biri vs vs ...
Annesi de bunu biliyor ve onla konuştuğunu sanarak odaya dalıp bunları söyledi ?
Bu çocuğun kesinlikle hayatında başka biri var, annesi biliyor ve tasvip etmiyor.
Annesinin o... dediği de o :34:

Yorumunuz için teşekkür ederim hikayede başarılı olmuş beklenir böylelerinden tekrar sağolun

Dün gece Olanlar için özür dilerim yarın konuşuruz dedi.Ben cevap vermedim sabahta hiçbirşey olmamış gibi günaydın yazdı onada cevap vermedin. Sonra Annen ne biçim insanmış.insan tanımadığı kişiliğini bilmediği birisine o hakaretleri edermi.Kalbim çok kırıldı Allah'a havale ediyorum onu.Ben bunları haketmedim.Bu şekilde devam etmemiz mümkün değil.Ayrılığımızın tek sebebi ve sorumlusu annendir hoşçakal dedim.Facedende sildim.Oda annem namaz kılıyodu konuştuğumuzu duyunca öyle tepki verdi sevgilimin olduğunu bile bilmiyodu beni tuzağa düşüreceğini filan düşünmüş.Sana yaşattıklarım için kusura bakma yazmış.

Afedersiniz 3 yaşında çocukmu ben onu tuzağa düşürücem sanki o kız ben erkek nasıl bir anlayıştır inanın anlayamadım bunları.

tuzağa düşürmek ne yahu gazozuna ilaç mı atacakmışsınız :ssz:
o değil de facebooktan ilişkisi var işaretletmişsiniz zorla ama bunu sadece siz görüyor da olabilirsiniz. yani başkaları yine eskisi gibi görüyor olabilir onun profilini

Back