Sevgilimin annesi

Evet bende onu görüyorum ve çok rahatsız oluyorum.
Annen tamam sen sevebilirsin ama aynı hürmeti benden bekleyemezsin dediğiniz gibi.
Ailem tanımıyor sevgilimi ayrıca zaten eş dost akraba oluyor bayramda ailemde kendi ailemi bırakıp onlara gidemem zaten ilk günler.
Bu çizgiyş nasıl çizerim sizce ve nasıl test edeyim bir öneriniz var mı
 
Kek olabilir ayrıca evlenip boşandığınızı annesinin bilmesine gerek yok ki. Eş adayınız biliyorsa gerisi önemli değil. Bunu kafaya takmayın.
Evleneceği kişinin ailesinden bunu saklamak mantıklı değil. Ortada bir kusur yok, aklı başında ve had bilen insanlarsa zaten sorun olmaz, sorun ederlerse de baştan yüzlerini görmüş olur. Yarın bi gün başka şekilde öğrenirlerse konu sahibi yalan söylemiş veya bunu kusur gibi görüp saklamış gibi olur.
 
Ben sizi farklı bir konuda daha uyarmak istiyorum, daha sevgililik döneminde neden bu kadar telefonla konuşup yüzyüze görüşüyorsunuz? Bu kadar samimiyete gerek yok.
+1
Biz birbirimizin aileleriyle tanıştık, aileler de tanıştı, resmi olarak adı koyulmak üzere, aile bireylerimizle aramız da çok iyi çok şükür ama birbirimize selâm yollamak dışında birebir iletişim yok henüz, ne gerek var ki?
 
Doğru söylüyorsunuz. İşin bu tarafı var tabii Kız neyse ki söylemiş ailede biliyormuş. İnşallah mutlu olurlar.
 
Allah tamamına erdirsin inşallah
Bence de yok.
Söylediğim gibi hoşuma gitmiyor. Ama kırmadan sınır çizmek istiyorum.
 
Allah tamamına erdirsin inşallah
Bence de yok.
Söylediğim gibi hoşuma gitmiyor. Ama kırmadan sınır çizmek istiyorum.
Amin, teşekkür ederim
Evlilik konularını aceleye getirmeden iyice gözlemle derim. İstemediğin bi şeyi de sırf hatır gönül, kimse kırılmasın diye asla yapma. Sana ve sınırlarına, isteklerine saygı duymak zorundalar. Dediklerini, istediklerini yapmadığında tribe giriyorsa, senin aileni ve durumunu düşünmeden kendi kafasına göre planlar ve emrivaki yapıyorsa, naçizane tavsiye, koşarak uzaklaş.
 
Çok basit, konuşacaksınız, söyleyeceksiniz. Bayramda anneni ben istersem ararım senin istemenle değil, telefonda konuşurken bana emirvaki yapıp annenle konuşturma, zırt pırt sizin eve ne münasebet çağırıyorsun, resmiyet olsa bile ailelerle bu kadar içli dışlı olmak istemiyorum dışarıda buluşalım görüşelim ... diyin. Zaten sinyalleri göstermeye başlar. Tamam tabi ben düşünemedim bunları vs derse güzel ama sen annemi mi istemiyorsun, anneme saygısızlık yaptırmam vs vs diyorsa geçmiş olsun. Defedin gitsin. Sakın ama sakın kırıcı olmayayım diye istemediğiniz şeyi yapmayın. Herkes kartlarını baştan açsın, kabul eden etsin etmeyen yoluna baksın.
 
Çok haklısınız.
Saygıysa bana da duyulmalı.
İstemediğim bir şeyi yapmak istemiyorum.
Önceki eşte de bu durum vardı.
O yüzden rahatsız hissettim kendimi.
 
Konuşarak anlaşamayacağımız bir husus yok açıkçası.
İlk etapta sıcak davranmaları hoşuma gitti ama bu girdap durumuna dönüşecek ki gerçekten hoşuma giden bişey değil.
Saygı duyarım o ayrı ama sürekli iç içe olmaktan hoşlanmıyorum kendi ailem dahil
 
Annesinin size sıcak davranması çok hoş ama dediğiniz gibi evlilik öncesi bu kadar yüz göz olmayı bende onaylamıyorum. Ben evlenmeden önce kayınvalidemle bir kez tanışma gerçekleştirdim. Bir kezde bayramdı elini öpmeye gittim (o zaman aileler tanışmıştı.) başka da samimiyet göstermedim. Arada sırada nasılsınız? diye arardım. Evlendik hala aşırı görüşme yapmayız. Çok görüşme olunca sanki müdahale başlıyor gibi hissediyorum bende.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…