Sevgilimin annesi

iyelikeki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2024
18
7
1
34
Selamlar
Erkek arkadaşımın annesiyle tanışıyoruz bi kaç kere telefonda konuştuk.
Erkek arkadaşım gelirken bana memleketten gelen şeylerden gönderiyor yada yaptığı yemeklerden vs gönderiyor.
Erkek arkadaşımda bugün annemle çay içmeye gel. Hemde birşeyler atıştırırız dedi. İlk defa gideceğim acayip heyecanlıyım. Şöyle bir ayrıntı var daha önce evlenip ayrıldım. Sevgilim hiç evlenmemiş biraz çekiniyorum bu yüzden.
Sizce sorun olur mu kadın aslında çok tatlı yaklaşıyor nanahiç problem yapacak biri gibi değil. Elim boş gitmek istemiyorum. Maddi durmuşum şu sıra baya sıkıntılı kek yapıp götüreyim diyorum nasıl olur sizce ?

Kek olabilir ayrıca evlenip boşandığınızı annesinin bilmesine gerek yok ki. Eş adayınız biliyorsa gerisi önemli değil. Bunu kafaya takmayın.
Haklisiniz fakat cevrenin agzi durmaz kendisinden ögrense daha iyi olur gibi bir patavatsizin agzindan duymasindab daha iyidir diye düsünüyorum,

Haklisiniz fakat cevrenin agzi durmaz kendisinden ögrense daha iyi olur gibi bir patavatsizin agzindan duymasindab daha iyidir diye düsünüyorum,
Benim kuzenim çok erken yaştı bir evlilik yaptı, boşandı. Çocuğu yoktu. Biriyle tanıştı ona söyledi tabi evlendiğini. Ama çocuğun ailesine söylemediler. Biz ailesi olarak tabii ki bir patavatsız davranmadık. Ailesi hala bilmiyor şimdi 3 çocukları var. Çok mutlular. Burda çevre önemli güvendiğin insanlar olmalı

Evlenip boşanmış olmanız saklanacak bir durum değil sevgiliniz durumu biliyorsa anlatmak onun görevi siz gereksiz muhabbet açmayın bu konuda. Ama gizlemeyin de sorarsa evet der konuyu kapatirsiniz detaylara da inmeyin. Kek yeterli bana kalırsa ciddi bir yola henüz hazır değilseniz bu buluşmaları da yapmamalisiniz ama davet edilmissiniz bir kere.

Bu şekilde evlenen çok kişi var. Boşanmanızı bir sorun olarak görmeyin. Bu konuda dengeyi sağlaması gereken kişi sevgiliniz. Onun bilmesi yeterli. Kek , kurabiye, börek tarzı şeyler yapabilirsiniz.

Iyi insana denk gelmek mesele zaten yoksa evlenip bosanmak kötü bisey degil kötüymüs gibi davrananlarda hata , bence kendisi güzel dille anlatmasi gerekir baskasindan duymasi daha tepki almasina neden olur is ciddiye bindikce akrabalar yan yana geldikce sacmalayabilirler

Haklısınız tabi ki. Asla ayıp ya da utanılacak bir şey değil. O zaman kuzenime de söylemiştim. Saklamana gerek yok diye. Benim böyle bir durumum olsa dik bir duruşla söylerdim. Bu sebeple bırakacak insanlar zaten bıraksınlar diye düşünürüm. Bazen adam sıkıntı yaratmıyor, aile sorun yaratır diye saklamak istiyorlar galiba. Çok üzücü

Ben evlenip boşanmaktan ziyade şey hakkında yorum yapmak istiyorum, bence hemen tanışmayın ya size benzer bir dönem geçirmiştim ve pişman oldum.
Aile de ilişkinin içinde oluyor ve mahremiyetinniz çok azalıyor her şeyi yorum yapıp müdahil olabiliyorlar gereksiz yakınlık

Ordan burdan duymaktansa sevgiliniz uygun bi zamanda söylemeli diye düşünüyorum.Sadece bilgisi olsun diye. Hatta annesine şimdi sana söylüyorum bi daha bu konu açılmayacak diye uyarmalı.Kek yapıp götürmeyin bence bilmiyorum ben yapmazdım gerek yok.Biraz tedbirli biriyimdir aman alışırlar felan diye düşünüyorum açıkcası.(bu tür şeyleri pek sevmem) Küçük bi yaş pasta alsanız da olur.Aslında ciddiyet olmadan tanışmaya da gerwk yok.Yanlış anlmayın ama biraz daha tedbirli olsanız iyi olur.Baştan böyle olunca çok yüz göz olunuyor

Aynen öyle , konu sahibine mutluluklar diliyorum cok mutlu olurlar insallah

Selam bende öyle evlendim bir sorun yaşamadım

Söyleme konusuna katılıyorum ama kek yapıp götürmekten bir zarar gelmez yedi kat yabancı Komşular bile birbirlerine yapıp veriyor. sevgilisinin hatrı var ince düşünce bence düşünüp bir kek yapması.

Oğlu ona anlatmıştır. Sorun çıkmadığına göre annesi de sorun yapmıyor demektir. Olduğun gibi davran. Boşanmak utanç sebebi değildir. Kimin ne yaşayacağını Allah bilir. Kek götürmem de mantıklı ve makul. Allah seninle olsun. Mutluluk diliyorum.

bu benim düşüncem size de saygı duyarım.Konı sahibi nasıl isterse öyle yapar tabi ki(biraz tecrübelerimden yola çıkarak söyledim )

Kek olabilir ayrıca evlenip boşandığınızı annesinin bilmesine gerek yok ki. Eş adayınız biliyorsa gerisi önemli değil. Bunu kafaya takmayın.

kek gayet mantıklı zaten erkek arkadaşınız gerçekten seviyorsa annesinin karışmasını engeller, mutluluk sizinle olsun

Bu şekilde evlenen çok kişi var. Boşanmanızı bir sorun olarak görmeyin. Bu konuda dengeyi sağlaması gereken kişi sevgiliniz. Onun bilmesi yeterli. Kek , kurabiye, börek tarzı şeyler yapabilirsiniz.

Aynen öyle , konu sahibine mutluluklar diliyorum cok mutlu olurlar insallah

Ben sizi farklı bir konuda daha uyarmak istiyorum, daha sevgililik döneminde neden bu kadar telefonla konuşup yüzyüze görüşüyorsunuz? Bu kadar samimiyete gerek yok.

Selam bende öyle evlendim bir sorun yaşamadım

bu benim düşüncem size de saygı duyarım.Konı sahibi nasıl isterse öyle yapar tabi ki(biraz tecrübelerimden yola çıkarak söyledim )
Güzel dilekleriniz ve önerileriniz için hepinize teşekkür ediyorum. Güzel yüreklerinizi kucaklıyorum. Kız kardeşlerim gibi çok tatlı temiz yorumlar okudum. Allah hepinizden razı olsun.
Annesi biliyordu daha önce boşanma durumumu hiç açmadı konuyu,
Çok tatlı 1 saat oturup kalktık.
Kadınla özelden birebir kendi numaralarımızdan konuşmadık. Kısa kısa erkek arkadaşımla konuşurken konuştuk oda erkek arkadaşım dahil ettiği için ama onun dışında bi konuşma gerçekleşmedi.
Ben de vıcık vıcık bi durum olsun istemiyorum kendim de sevmiyorum açıkçası böyle ilişkileri mesafeden yanayım, ama erkek arkadaşım baya dahil etmeye çalışıyor. 1 yıl oldu ilişkimiz ama evlilik vs şuanlık düşündüğümüz ve konuştuğumuz bi durum değil. Sizce böyle durumları nasıl organize edebilirim kırmadan dökmeden. Ben ortada ciddi bi adım olmadan ailemle tanıştırmayı düşünmüyorum açıkçası. Ama bayramda gelirsin dimi annemin bayramını kutlamaya diyor.
Veya kandilde konuşuyorduk kutlamak ister misin diyor, evde eamazan Hazırlıklıları yapıyorlar istersen sende gel sana da yapalım diyor erkek arkadaşım. Bende istemiyorum gerek yok teşekkür ederim dedim. Annem bile yardıma çağırmaz beni, inanılmaz yoğun ve yorucu bi hayatım var kendi işlerimi bile zar zor yetiştiriyorum. 3-4 saat uykuyla geçiyor günlerim o yüzden bana fikir verebilirseniz çok sevinirim

Ama bayramda gelirsin dimi annemin bayramını kutlamaya diyor.
Veya kandilde konuşuyorduk kutlamak ister misin diyor, evde eamazan Hazırlıklıları yapıyorlar istersen sende gel sana da yapalım diyor erkek arkadaşım.
Bunlar iyi işaretler değil. Gelirsin dimi diye sorup garantiye almak istiyor. Annesine hürmet edilmesini şart koşuyor. Fesatlık demeyin ben anneci erkek kokusu aldım. Gel annemin bayramını kutla, gel evde hazırlıklara yardım et, ben konuşurken sen de konuş annemle... hayırdır niye? Sizin aileniz plan programınız yok mu, erkek arkadaşın ailesine göre mi bayram geçireceksiniz? İlk gün ailelerle bayramlaşılır ondan sonra da sevgiliyle takılır gezersin. Söz nişan olmadığı için karşı tarafın akrabalarını gezmezsin. Kendi yetmiyor annesini bile katıyor ortaya.

Bence annecilik olayını iyi düşünün hatta test edin bu adamı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…