Aslinda cogu gelinin isteyebilecegi bir mustakbel kayinvalide ama...
Bana kalsa yangindan mal kacirir gibi hareket eden birini ben de istemezdim .
Nişanlılığım boyunca görümcemle kıyaslanan biri olarak kaldıramayacaksan bu işe hiç bulaşma derim ben çok yıprandım sende yıpranma...
İlgilenmese, hiç ilgilenmiyor acaba beni istemiyor mu, ilgilense çok karışıyor.
Kadın kötü bir şey dememiş, sonuçta söylediği çeyizi erkek tarafı almıyor, kendi cebinden daha az para çıksın diye yapmıyor kadın.
Siz biraz negatifsiniz.
Kv beynine koydugunu israrla yapan birisi. Karşisindakinin dusuncesini umursamaz, istediyini yaptirana kadar da hem sizin, hem de oglunun beyninin etini yer. Yaptiramadiginda da ya gercekten fenalasir, ya da fenalasti numarasi yapar hayati size zindan eder.
Kenardan iyi niyetli gorunuyo ama nasil israrci biri oldugunu da belli ediyor
Kadinin hakkina girmek istemem ama anlattiklarinizda kaynanami gordum.Yok yok öyle fenalaştım numarası yapacak birisi değil
Orası öyle, hiç problem yok o kısımda. Sadece kadın kötü/art niyetli değil.Söylediğini kötü algilamadim ki zaten. Kibar bı dille de istemediğimi söyledim. Sadece neyi nereden nasıl alacağım bana kalsın istiyorum
Ben görücü usulü evlendim sevseydim nasıl düşünürdüm hiç bilmiyorum...Ama çok seviyorum. Gözüm kesmiyor ileriyi düşününce çözüm bulamıyorum .
Ben olsam bi kaç günlüğüne gider alınacakları aldırırım madem çok ödemek istiyor aldırıp ürünü depoda bekletmek şartıyla kvye yüklerdim.
Yoksa kafasına göre alacak sana eşyaları.
Asıl problem ise sevgilinin annesinin baskısıyla sana diretmesi senle kavga etmesi. Şimdi böyleyse ohoo diyorum
Orası öyle, hiç problem yok o kısımda. Sadece kadın kötü/art niyetli değil.
Kısacası dert etmenize gerek olacak bir şey yok. Zaten nişan dönemi gergin geçer genelde, bir de yoktan sorun var etmeye gerek yok.
Bunu karışma olarak görmüyormuş ya sevgiliniz, haklı adam.
Boş yere siz de görüp sinirlenmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?