- 20 Temmuz 2015
- 1.830
- 5.093
- 158
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annesi defolu epey çekeceksin, bir de kız kardeşi var ooooo işin zor ,sana 2 side birlikteler yarın iftira dahi atarlar ,annesine düşkün sevgilin den onlardan yana olur ,evli ama duygusal olarak yalnız olursunMerhaba arkadaşlar, sizlerden fikir almak istediğim için yeni üye oldum.
Benim 2 senedir güzel giden bir ilişkim var. İkimiz de mühendisiz ve 28 yaşındayız Erkek arkadaşımla ilişkimizi evliliğe götürmek istediğimiz için ailelerimizle tanıştırmak istedik. Önce kız kardeşiyle tanıştım, kız bana saçma sapan sorular sordu. Yemek yapmayı biliyor musun ? Hangi yemekleri biliyorsun gibi şeyler.. çok fazla önemsemedim. Daha sonra annesiyle tanıştım ve gerçekten bir sorun olduğunu ilk bakışta anladım. Tanıştıktan 15 dk sonra kadın, "kaç çocuk yapmayı düşünüyorsunuz ?" diye sordu... çok bilmiş, her konuda fikri var. Oğlunun çalıştığı projeden, arabalara, aklınıza gelebilecek her konuda ahkam kesen bir kadın. Kendi kocasıyla boşanıp tekrar evlenmiş ve araları çok kötü. Ayrıca bu kadının zamanında bir doktora saldırıp hakaret etmişliği falan var. Doktor beyaz kod diye bir şey ile güvenlik çağırmış... Neyse zaman geçti ailelerimiz de tanıştı. Annesi bana soğuk davranıyordu. Ama ilişkimiz ilerlemeye devam etti.
Zaman geçtikçe ben annesinin her şeyime taktığını ve sorun ettiğini anlamaya başladım. Mesela birlikte bir düğüne katıldık ve annesi neden onunla oynamadım diye sorun etmiş... (oynadım bu arada ama oynamayı gerçekten hiç sevmem ve çekinirim). her şeyimi takip ediyor. Benim duyacağım bir ortamda "en iyisi sokak düğünü yapmak" gibi şeyler söylüyor. Yani sana yapsam bile ancak sokak düğünü yaparım demek istiyor. Düğüne gideceğimiz gün onların evinden çıkıp düğüne gidecektik ve ben kuaförden sonra evlerine gittim. Kendi evimde yemek yediğim için toktum. Annesi de sofra kurmuş (sadece ben yoktum 7 kişi gittik) ben de yiyebildiğim kadar yedim. Yemeği beğendiğimi de söyledim. Çorbasını bitirmedim diye kafasına takmış. 1 ay sonra beni tehdit etti... başka birisinden örnek vererek, yemeğini beğenmeyen insanın onun evine giremeyeceğini, o insanlardan her türlü kötülük bekleneceğini ve çocuklarıyla da görüşmesine izin vermeyeceğini falan söyledi ben şok oldum... üstelik kendisi bizim evimize daha öncesinde geldiğinde tabağındaki yemeğin 1 tanesine bile dokunmamıştı. (Servisi ben yaptığım için dikkat ettim)
Erkek arkadaşım annesine gerçekten çok düşkün. Kadının dövmesini koluna yaptırmak istedi hatta gidip fiyat bile aldı. Ve bir gün üçümüz bir aradayken sevgilimin annesinin poposuna şaplak attığını gördüm kadın da güldü. Bir gün kadına şehir dışından hediye getirmiştim ona uğrayıp verdim ama bana çay dahi ikram etmedi vs vs...Çok uzun yazıp kimseyi sıkmak istemediğim için örnekleri çoğaltmıyorum ama bir sürü sorun yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum... Erkek arkadaşımı seviyorum ama mutsuz bir hayatım olmasını da istemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum bana yardım eder misiniz ?
Annesi defolu epey çekeceksin, bir de kız kardeşi var ooooo işin zor ,sana 2 side birlikteler yarın iftira dahi atarlar ,annesine düşkün sevgilin den onlardan yana olur ,evli ama duygusal olarak yalnız olursunMerhaba arkadaşlar, sizlerden fikir almak istediğim için yeni üye oldum.
Benim 2 senedir güzel giden bir ilişkim var. İkimiz de mühendisiz ve 28 yaşındayız Erkek arkadaşımla ilişkimizi evliliğe götürmek istediğimiz için ailelerimizle tanıştırmak istedik. Önce kız kardeşiyle tanıştım, kız bana saçma sapan sorular sordu. Yemek yapmayı biliyor musun ? Hangi yemekleri biliyorsun gibi şeyler.. çok fazla önemsemedim. Daha sonra annesiyle tanıştım ve gerçekten bir sorun olduğunu ilk bakışta anladım. Tanıştıktan 15 dk sonra kadın, "kaç çocuk yapmayı düşünüyorsunuz ?" diye sordu... çok bilmiş, her konuda fikri var. Oğlunun çalıştığı projeden, arabalara, aklınıza gelebilecek her konuda ahkam kesen bir kadın. Kendi kocasıyla boşanıp tekrar evlenmiş ve araları çok kötü. Ayrıca bu kadının zamanında bir doktora saldırıp hakaret etmişliği falan var. Doktor beyaz kod diye bir şey ile güvenlik çağırmış... Neyse zaman geçti ailelerimiz de tanıştı. Annesi bana soğuk davranıyordu. Ama ilişkimiz ilerlemeye devam etti.
Zaman geçtikçe ben annesinin her şeyime taktığını ve sorun ettiğini anlamaya başladım. Mesela birlikte bir düğüne katıldık ve annesi neden onunla oynamadım diye sorun etmiş... (oynadım bu arada ama oynamayı gerçekten hiç sevmem ve çekinirim). her şeyimi takip ediyor. Benim duyacağım bir ortamda "en iyisi sokak düğünü yapmak" gibi şeyler söylüyor. Yani sana yapsam bile ancak sokak düğünü yaparım demek istiyor. Düğüne gideceğimiz gün onların evinden çıkıp düğüne gidecektik ve ben kuaförden sonra evlerine gittim. Kendi evimde yemek yediğim için toktum. Annesi de sofra kurmuş (sadece ben yoktum 7 kişi gittik) ben de yiyebildiğim kadar yedim. Yemeği beğendiğimi de söyledim. Çorbasını bitirmedim diye kafasına takmış. 1 ay sonra beni tehdit etti... başka birisinden örnek vererek, yemeğini beğenmeyen insanın onun evine giremeyeceğini, o insanlardan her türlü kötülük bekleneceğini ve çocuklarıyla da görüşmesine izin vermeyeceğini falan söyledi ben şok oldum... üstelik kendisi bizim evimize daha öncesinde geldiğinde tabağındaki yemeğin 1 tanesine bile dokunmamıştı. (Servisi ben yaptığım için dikkat ettim)
Erkek arkadaşım annesine gerçekten çok düşkün. Kadının dövmesini koluna yaptırmak istedi hatta gidip fiyat bile aldı. Ve bir gün üçümüz bir aradayken sevgilimin annesinin poposuna şaplak attığını gördüm kadın da güldü. Bir gün kadına şehir dışından hediye getirmiştim ona uğrayıp verdim ama bana çay dahi ikram etmedi vs vs...Çok uzun yazıp kimseyi sıkmak istemediğim için örnekleri çoğaltmıyorum ama bir sürü sorun yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum... Erkek arkadaşımı seviyorum ama mutsuz bir hayatım olmasını da istemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum bana yardım eder misiniz ?
Katılıyorum size. Annesi normal bir insan olsaydı benden kat kat saygı/sevgi görecekti ama sürekli terbiyesizlik, sürekli bir huzursuzluk… dediğiniz gibi dünyaya bir kere geliyoruz ve bile bile çekilecek bir şey değil. Sevgilim o kadından kurtulamaz ama ben kurtulacağım.Kadın resmen sorunluyum diye bağırıyor, ne yaparsanız yapın sizi beğenmeyecek yol yakınken ayrılın.Bu hayata bir kere geliyoruz ve kimseyi memnun etmek zorunda değiliz.Annesi’nin resmini dövme yaptıran adamdan da hayır gelmez
Zaten kız kardeşini hiç sevmiyorum. Annesinin kopyası. Bir de kendileri hakkında da yalan söylüyorlar. Mesela annesi durduk yere diyor ki “benim bildiğim İngilizce bana yetiyor günlük hayatta” ingilizcenin i’sini bilmiyor. Kız kardeşi diyor ki, “benim boyum 165” hepsi yalan. Tüm bunlara ne gerek var ? Gerçekten ailecek tımarhaneye kapatılmaları gerekiyor. Annesi de aynı şekilde kendisiyle ilgili sürekli yalan söylüyor olmayan şeyleri var gibi anlatıyor…Annesi defolu epey çekeceksin, bir de kız kardeşi var ooooo işin zor ,sana 2 side birlikteler yarın iftira dahi atarlar ,annesine düşkün sevgilin den onlardan yana olur ,evli ama duygusal olarak yalnız olursun
Kadına hediye vermeye gittiğimde ikimiz yalnızdık evde, ben de o zaman böyle ürpermiştim gerçekten. Küçücük bir odaya aldı beni ve kocamaaan bir tv var o odada. Tv sesi bangır bangır açıktı ve asla kısmadı. Ben “yokmuşum gibi”. Yorumunuzu okuyunca aklıma bu geldi, her şeyi yapabilecek birisi olduğunu orda fark ettim. Saçıma yapışsa şaşırmazdım yani.Senin anlattığın kadarıyla kafamda bir kadın tipi canlandı ve ürktüm açıkçası. Okurken saçıma yapışacak diye bekledim.![]()
Yok demiyorum insanın akıl sağlığı gidince geriye pek bir şey kalmıyor cidden. Uzun zamandır her gece kafamda ayrılık senaryoları kuruyorum.Sevgi bir omur surmez bu anneyle zaten 1 sene dayanmaniz mucize olur ,3 kisilik bir evlilik yaparim sinirlerim saglamdir ya da giderim doktora 2 hap atarim derseniz o ayri ,anneyi dovme yaptirmak ,popoya saplak atmak ne alaka anlamadim ama bu valideyle olmaz kuzum
MaalesefAnnesinin dovmesi mi? ensest diye yorumladım
Midem bulandı
Engeli bas yeni bir adam bul. Adam gibi adam.
Emzigini çıkartmış biri
ben bu programı 4 sezon izledim boş vaktin varsa bir bak belki ipuçları olurkadın oğlunu kıskanıyor ya da program benim beynimi yıkadı..
.
Yol yakınken ayrıl. Bunlar ailecek deli. Sana hayatı zindan edip deli ederler. Aman diyim.Merhaba arkadaşlar, sizlerden fikir almak istediğim için yeni üye oldum.
Canım anam?Yol yakinken ayrilin, bu kadinla akraba olunmaz.
Sonra basinizi taslara vurursunuz ben bile bile lades dedim diye.
Ayrica dovme konusuna deginmek bile istemedim. Kacin.
aynen öyleYol yakınken ayrıl. Bunlar ailecek deli. Sana hayatı zindan edip deli ederler. Aman diyim.
Evet kesinlikle böyle. Sırf merakımdan narsistlerle ilgili bir kitap okuyorum, psikolog da aynısını söylüyor. Toplumda gerçek narsist oranı çok daha yüksek diye. Hatta koskoca bir toplum bile narsist olabiliyor…Gerçek akıl hastalarinin sadece yüzde 5i raporlu geri kalanların hepsi dışarda birilerinin arkadaşı, patronu, kaynanası,kocası veya muhattap olmak zorunda olduğu biri demis kardeşimin hocası bunu laf arası bir sohbette konuşmuştuk. Sevgilinizin ailesi işte o raporsuz tayfadan . Hiç beklemeden ayrılın.
AhahaAy ne zaman konuşacaksınhadi bir ayrıl artık. Oğlu da anası da nasıl tepkiler verecek cok merak ediyorum
![]()
Kötülerin kazandığı dogru. Genelde ben de öyle düşünüyorum. Senin konunda sen kazandın ama. Evlenseydin asıl kaynana kazanırdı. Ohh rahat rahat yapardi yapacagini. Sen de sinir hastası olurdun. Onlara oyle biri denk gelsin ki, deli deliyi görünce sopasını saklar misali olsunAhahaPazartesi gelecek yaşadığımız şehre. Yüzyüze konuşup öyle ayrılacağım. Ama hep soruyor bir şey var söylemiyorsun falan diyor, hissediyor. Annesi duyunca kına yakacaktır eminim zaten amacı buydu. Kötüler kazanıyor
![]()