Sevgilimin annesi ilişkimizi bitirmek üzere

Canımcım sen anlamışsın zaten bazı şeyleri.İspatlamaya çalışmana gerek yok.Eğitimli aklı başında birisin.Senin için doğru olan neyse onu yaparsın.

aynen öyle ben de iyi niyetle diyordum ki içimden, annesinin sağlık sorunu çok belki kaybetmekten korkuyor falan filan. ama düpedüz hasta bu insanlar.

Oğluna aşık duygusal ensest bir anne modeli daha …
Benzer model bende vardı ama kızkardeşi olarak.. eski konumda görebilirsiniz.
Ayrıldım ama bana karşı iyiydi vs ara ara aklıma geldi pişmanlık duydum derkennn 6. Aydayım ve çok mantıklı bir karar verdiğimi anladım
Çevreniz çok önemli sürekli size hatırlatsınlar kararınızın doğruluğunu ve çabuk ayrılın

Uzak dur.

evet beni en iyi siz anlarsınız. zaten benimkinin kız kardeşi de annesinin küçük modeli. o kadın bugün ölse kızı bayrağı devralacak.. size de geçmiş olsun, bundan sonra çok daha iyi insanlarla karşılaşırız umarım.. akıl sağlığı yerinde olan ve rollerini karıştırmayan insanlar...

Bir tavsiye verebilir miyim. Ailene, arkadaslarina bunların hepsini anlatsana. Yani senin aklını çelecek gibi olursa belki onlar tutar seni o yüzden söylüyorum. Bak sakın.Yemişim aşkını,sevgisini. Hayatın mahvolur. Ayrılmaya kalkınca, anasından uzak duracakmis gibi vaatler verir kanma.
Yani karşındaki her işe karışan bir kaynana ve onun anacı oğlu değil. Çok daha fenası. Kaç ,Kaç,kaç

bu kadının yetistirdigi oglu ne kadar iyi olabilir ki?
muhtemelen ask gozunu kör etmis. annesine ne kadar benzediğini ayrıldıktan sonra anlayip sukredeceksin.
senin ailen ne diyor bu manyak icin?
evet anne faktörü dışında hiç sorun yaşamadığımız için benim için şok etkisi oldu. ama aslında ilişkimiz hiçbir sınav vermediği için ben öyle zannediyordum belli ki... ben aileme henüz bunları söylemedim. ayrılacağım ve o zaman açıklayacağım aileme. onlar da kültürlü aklı başında insanlar. kurtulduğuma sevineceklerine eminim çünkü başka bi versiyonu ablamın başından da geçti o da uzatmadan ayrıldı. ailemin vereceği tepkileri biliyorum.

Bu insanlarla bağım olmasını istiyor muyum diye sormuştum kendime.. ömür boyu muhatap olmak, çocuk olsa hele. Değmez. Erkek cok ama hayat bir tane. Size de gönül ferahlığı dilerim. Hayırlısı olsun hakkınızda

Okurken benim tüylerim ürperdi.
Sakın evlenmeyin. Kadın her zaman böyle davranacak, anacı sevgiliniz ise hiçbir müdahale de bulunmayacak.
Enseye tokat, g*te parmak gider ana- oğul ilişkileri, sizde başınızı duvarlara vurursunuz.

yakın evli arkadaşlarıma anlatıyordum başta hissettiğim şeyleri. bi sorun var hissediyorum diyordum. o zamanlar klasik kaynana falan diyordu onlar ama durumun vehametini biz sonradan anladık. arkadaşlarım ayrıl diyor. bu arada benimki o kadar ileri bir boyutta ki annesinden uzak duracağının vaadini de vermez. çocuğumuza annemin adını koyalım diye söylemişliği de var :) sadece dövme değil yani...

Arzu sabancı mı bu kadın

evet aynı soruyu ben de kendime soruyorum sürekli. cevabım kesinlikle hayır. teşekkür ediyorum amin hepimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…