- 1 Nisan 2019
- 1.641
- 3.765
-
- Konu Sahibi likeornotlike
Şimdi istemeyen evliliğinizi hiç istemez. İkna ederken geçen sürede sizi ve ailenizi rencide edici şeyler yapabilir. Şimdiden araya mesafe koyduysa bu işte tek başınasın demektir.Hanımlar merhaba gerçekten “çözüm odaklı” bir fikre ihtiyacım var. Sevgilimin annesi beni bir kez görmemesine rağmen istemiyor. Kız kardeşi ilk sevgili olduğumuzda instagram profilimi annesine göstermiş ben ise açık ama ailesi kapalı bir kızım. Onların ise tüm ailesi kapalı ve muhafazakar erkek arkadaşım ise namazında niyazında ama açık görüşlü biri. Annesi beni görünce çocuğu arayıp ağzına geleni saymış sevgilim bir ilişkimiz olduğunu söyleyince de bayılmış. Biz de o günden beri ilişkimizi saklıyoruz yaklaşık 1 senedir. Bu konuyu birkaç sene sonra eğer ilişkimiz evliliğe giderse anneyi ikna etmeyi düşünüyorduk ama annesi ayrı olduğumuzu düşündüğü halde evde beni sürekli kötülüyormuş çocuk da bana birkaç gün önce senden ayrılmak istemiyorum bu bir ayrılık değil ama ara verelim kafamı toplamam lazım dedi ve bende ara veremeyiz yoksa bir daha toparlayamayız az konuşalım topla kafanı dedim şu an ben yazınca da çok soğuk davranıyor. Lütfen ayrıl gitsin hariç diğer yorum ve fikirlerinizi bekliyorum
Aynı durumu benim arkadasım da yasıyorHanımlar merhaba gerçekten “çözüm odaklı” bir fikre ihtiyacım var. Sevgilimin annesi beni bir kez görmemesine rağmen istemiyor. Kız kardeşi ilk sevgili olduğumuzda instagram profilimi annesine göstermiş ben ise açık ama ailesi kapalı bir kızım. Onların ise tüm ailesi kapalı ve muhafazakar erkek arkadaşım ise namazında niyazında ama açık görüşlü biri. Annesi beni görünce çocuğu arayıp ağzına geleni saymış sevgilim bir ilişkimiz olduğunu söyleyince de bayılmış. Biz de o günden beri ilişkimizi saklıyoruz yaklaşık 1 senedir. Bu konuyu birkaç sene sonra eğer ilişkimiz evliliğe giderse anneyi ikna etmeyi düşünüyorduk ama annesi ayrı olduğumuzu düşündüğü halde evde beni sürekli kötülüyormuş çocuk da bana birkaç gün önce senden ayrılmak istemiyorum bu bir ayrılık değil ama ara verelim kafamı toplamam lazım dedi ve bende ara veremeyiz yoksa bir daha toparlayamayız az konuşalım topla kafanı dedim şu an ben yazınca da çok soğuk davranıyor. Lütfen ayrıl gitsin hariç diğer yorum ve fikirlerinizi bekliyorum
Benim eşimin de ailesi beni daha görmeden istememişti. Hatta bana instagramdan mesaj atmışlardı beni istemediklerine dair. Mezhep farkı asla kabul edecekleri bir şey değilmiş vs vs. Çeşitli çirkinliklerle tehdit ettiler beni :) Ben de hemen ayrıldım ama oğulları asla ayrılmayı kabul etmedi peşimi bırakmadı. Bu konunun tek çözümü erkek arkadaşınızın size sahip çıkmasıydı. Benim eşim sonuna kadar savaştı. Ama evlendikten sonra da onların ağzına gitti tabi.Fazlaca aileci oldu.Ama 2 yıldır bu durum da yarı yarıya azaldı. Benim de kendinizi ezdirmeyin ayrılından başka çözümüm yok.İnsanlar hiç mi bir insanın içini merak etmez gerçekten çok yazık ve üzücü. Beni görmemiş etmemiş ama saydığı lafın haddi hesabı yok. Etrafımda böyle durumları yaşayıp da çözen çok insan var ama hepsi hayırlısı canım ya deyip geçiyor bunu yaşayan herkes hiç zorluk çekmemiş havasında ben anlayamıyorum. Tek anladığım biz kadınlarım erkeklerden daha cesur olduğu
Ne tarafa kusuyorduk?Ben gelinle kayinvalidenin ortasında uyuyan adam gördümDüşün artik evlenince aileler de nasil evlenio