Sevgilimin annesi beni istemiyor

Konu sahibi sevgiliyi değil aileyi suçlu buluyor yalnız katipcim
Profile göre 28 yaşında. Hep böyle konular var, çoluk çocuk olsa anlıyorum ama 28 yaşında kadın nasıl bu kadar insanları tanımaz? Fanusta mı yetiştiriyorlar kadınları anlamadım.

Korkak adamla yola çıkma, yolda kalırsın. Herkesin anne babası sağlıklı değil, herkes ayılıp bayılmıyor lakin.

Ayrilma tabi.Zorla onunla evlen sonra kv sunu yaptı diye konu aç.Tabi eşinin pasifliklerini gördükce kafayi yer duruma gel.Seni istemiyorum diyen kadini görmezden gelmeni anlarım.Amaa sevgilin bir ayibin olmamasina rağmen şimdiden kafam karisik,ara verelim falan saçmalığına katlanman ve onun şimdiden elini nasil gevşek sekilde tutup yürüdüğünü hatta yuruyemedigini,seninde ayril demeyin seviyorum vs demeni anlamam.Kendini sev bence önce.Ve seni istemeyenleri herkesin kendi hesabini vereceğini düşünmeyen simdiden böyle olan tiplerle kendini yüz göz etmemeni tavsiye ederim.Sen bilirsin ama sevgilin sen kadar sağlam degil.Dayanma ona yıkılır

Lütfen rezalet cinsel performansı da ekleyelim, anakuzularında olmazsa olmaz özellik.

Korkak ve bosboğaz.

Babam da ilk zamanlar eşimi tanımadan farklı sebeplerden ilişkimiza sıcak bakmamış bir sürü olumsuz şey söylemişti ama esim o sözleri hiçbir zaman bilmedi, çünkü neden bilsin?

Siz biliyorsaniz bu sevgilinizin bir halttan anlamadığından kaynaklanıyor.

Ayrıl gitsin harici fikirlerinizi yazın demişsiniz de, anasının ağzının içine bakan onun fikirlerinden etkilenerek kafamı toplamam lazım (ne alakaysa) diyen bir erkeğin peşinde dolanın madem. Kendinize bunu reva görüyorsanız.

Daha önce hiç uzun ilişkisi olmamış kendimi çocuk büyütür gibi hissediyorum bazen artık ama seviyorum lafından nefret etmeye başladım madalyonun diğer tarafı pek aydınlık değilmiş

Daha önce hiç uzun ilişkisi olmamış kendimi çocuk büyütür gibi hissediyorum bazen artık ama seviyorum lafından nefret etmeye başladım madalyonun diğer tarafı pek aydınlık değilmiş
Onları da anası beğenmemiştir.

Benim kafamda hep evlenince yüz göz olmam bayramdan bayrama ya da nadir giderim düşüncesi vardı kuzenlerimden gördüğüm bu çünkü. O yüzden hiç aileler de evleniyor sözüne inanmayıp ilişkiye devam etmiştim ama görüyorum ki öyle olmuyormuş

Uğraşmayın kimseyi büyütmekle.

Gitsin anasının uygun gördüğü biriyle evlensin.

Evlerinde sizinle ilgili çirkin konuşmaları sevgiliniz gelip size mı anlatıyor?
Ben olsam kaynana adayının konuşmasına değil buna takılırdım öncelikle.
Ikiniz de çok gençsiniz sanırım, yaşlarınız kaç?

İnanın olmuyor. Kaldı ki belki binlerce örneği var şu forumda bile.

Daha sevgiliyken annesinin lafına bakarak sizden uzak duran biri evlenince ne kadar arkanızda durur bunu siz tahmin edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…