- 2 Şubat 2021
- 16
- 6
- 32
-
- Konu Sahibi likeornotlike
Hayır sevgilimde de suç buluyorum yanlış anlaşılmasın ve bu korkaklığı yüzünden kırılıyorum. Annenin kronik rahatsızlığı olduğu için kriz gelir bir şey olur diye korkuyormuş vallahi trajikomik ya...Konu sahibi sevgiliyi değil aileyi suçlu buluyor yalnız katipcim
Profile göre 28 yaşında. Hep böyle konular var, çoluk çocuk olsa anlıyorum ama 28 yaşında kadın nasıl bu kadar insanları tanımaz? Fanusta mı yetiştiriyorlar kadınları anlamadım.Konu sahibi sevgiliyi değil aileyi suçlu buluyor yalnız katipcim
Bunu istemiyor bir insan kapanacaksa kendi isteği Allah rızası için olmalı benim için değil diyor ve bu konuda çok netAyrıl gitsin demeden anlatayım büyük bir oyunun içindesiniz onu bırakamayacağınızı göstererek ipleri verdiniz sıradaki hamle o zaman kapan annem seni kabul etsin olacak
Korkak adamla yola çıkma, yolda kalırsın. Herkesin anne babası sağlıklı değil, herkes ayılıp bayılmıyor lakin.Hayır sevgilimde de suç buluyorum yanlış anlaşılmasın ve bu korkaklığı yüzünden kırılıyorum. Annenin kronik rahatsızlığı olduğu için kriz gelir bir şey olur diye korkuyormuş vallahi trajikomik ya...
Ayrilma tabi.Zorla onunla evlen sonra kv sunu yaptı diye konu aç.Tabi eşinin pasifliklerini gördükce kafayi yer duruma gel.Seni istemiyorum diyen kadini görmezden gelmeni anlarım.Amaa sevgilin bir ayibin olmamasina rağmen şimdiden kafam karisik,ara verelim falan saçmalığına katlanman ve onun şimdiden elini nasil gevşek sekilde tutup yürüdüğünü hatta yuruyemedigini,seninde ayril demeyin seviyorum vs demeni anlamam.Kendini sev bence önce.Ve seni istemeyenleri herkesin kendi hesabini vereceğini düşünmeyen simdiden böyle olan tiplerle kendini yüz göz etmemeni tavsiye ederim.Sen bilirsin ama sevgilin sen kadar sağlam degil.Dayanma ona yıkılırHanımlar merhaba gerçekten “çözüm odaklı” bir fikre ihtiyacım var. Sevgilimin annesi beni bir kez görmemesine rağmen istemiyor. Kız kardeşi ilk sevgili olduğumuzda instagram profilimi annesine göstermiş ben ise açık ama ailesi kapalı bir kızım. Onların ise tüm ailesi kapalı ve muhafazakar erkek arkadaşım ise namazında niyazında ama açık görüşlü biri. Annesi beni görünce çocuğu arayıp ağzına geleni saymış sevgilim bir ilişkimiz olduğunu söyleyince de bayılmış. Biz de o günden beri ilişkimizi saklıyoruz yaklaşık 1 senedir. Bu konuyu birkaç sene sonra eğer ilişkimiz evliliğe giderse anneyi ikna etmeyi düşünüyorduk ama annesi ayrı olduğumuzu düşündüğü halde evde beni sürekli kötülüyormuş çocuk da bana birkaç gün önce senden ayrılmak istemiyorum bu bir ayrılık değil ama ara verelim kafamı toplamam lazım dedi ve bende ara veremeyiz yoksa bir daha toparlayamayız az konuşalım topla kafanı dedim şu an ben yazınca da çok soğuk davranıyor. Lütfen ayrıl gitsin hariç diğer yorum ve fikirlerinizi bekliyorum
Lütfen rezalet cinsel performansı da ekleyelim, anakuzularında olmazsa olmaz özellik.Ayrilma tabi.Zorla onunla evlen sonra kv sunu yaptı diye konu aç.Tabi eşinin pasifliklerini gördükce kafayi yer duruma gel.Seni istemiyorum diyen kadini görmezden gelmeni anlarım.Amaa sevgilin bir ayibin olmamasina rağmen şimdiden kafam karisik,ara verelim falan saçmalığına katlanman ve onun şimdiden elini nasil gevşek sekilde tutup yürüdüğünü hatta yuruyemedigini,seninde ayril demeyin seviyorum vs demeni anlamam.Kendini sev bence önce.Ve seni istemeyenleri herkesin kendi hesabini vereceğini düşünmeyen simdiden böyle olan tiplerle kendini yüz göz etmemeni tavsiye ederim.Sen bilirsin ama sevgilin sen kadar sağlam degil.Dayanma ona yıkılır
Haklısınız ki zaten muhtemelen yalandandı o bayılma daKorkak adamla yola çıkma, yolda kalırsın. Herkesin anne babası sağlıklı değil, herkes ayılıp bayılmıyor lakin.
Korkak ve bosboğaz.Hayır sevgilimde de suç buluyorum yanlış anlaşılmasın ve bu korkaklığı yüzünden kırılıyorum. Annenin kronik rahatsızlığı olduğu için kriz gelir bir şey olur diye korkuyormuş vallahi trajikomik ya...
Daha önce hiç uzun ilişkisi olmamış kendimi çocuk büyütür gibi hissediyorum bazen artık ama seviyorum lafından nefret etmeye başladım madalyonun diğer tarafı pek aydınlık değilmişKorkak ve bosboğaz.
Babam da ilk zamanlar eşimi tanımadan farklı sebeplerden ilişkimiza sıcak bakmamış bir sürü olumsuz şey söylemişti ama esim o sözleri hiçbir zaman bilmedi, çünkü neden bilsin?
Siz biliyorsaniz bu sevgilinizin bir halttan anlamadığından kaynaklanıyor.b
Onları da anası beğenmemiştir.Daha önce hiç uzun ilişkisi olmamış kendimi çocuk büyütür gibi hissediyorum bazen artık ama seviyorum lafından nefret etmeye başladım madalyonun diğer tarafı pek aydınlık değilmiş
Benim kafamda hep evlenince yüz göz olmam bayramdan bayrama ya da nadir giderim düşüncesi vardı kuzenlerimden gördüğüm bu çünkü. O yüzden hiç aileler de evleniyor sözüne inanmayıp ilişkiye devam etmiştim ama görüyorum ki öyle olmuyormuşAyrıl gitsin harici fikirlerinizi yazın demişsiniz de, anasının ağzının içine bakan onun fikirlerinden etkilenerek kafamı toplamam lazım (ne alakaysa) diyen bir erkeğin peşinde dolanın madem. Kendinize bunu reva görüyorsanız.
Uğraşmayın kimseyi büyütmekle.Daha önce hiç uzun ilişkisi olmamış kendimi çocuk büyütür gibi hissediyorum bazen artık ama seviyorum lafından nefret etmeye başladım madalyonun diğer tarafı pek aydınlık değilmiş
Evet gerçekten öyle hiçbir kız arkadaşını beğenmemiş kadın ama hiçbir ayrılığın sebebi de o değilmişOnları da anası beğenmemiştir.
Büyütemez de. Veledin anası izin vermez.Uğraşmayın kimseyi büyütmekle.
Gitsin anasının uygun gördüğü biriyle evlensin.
Sizde buna inandiniz mı?Evet gerçekten öyle hiçbir kız arkadaşını beğenmemiş kadın ama hiçbir ayrılığın sebebi de o değilmiş
Tabi tabi. Kesin öyledir.Evet gerçekten öyle hiçbir kız arkadaşını beğenmemiş kadın ama hiçbir ayrılığın sebebi de o değilmiş
Benim kafamda hep evlenince yüz göz olmam bayramdan bayrama ya da nadir giderim düşüncesi vardı kuzenlerimden gördüğüm bu çünkü. O yüzden hiç aileler de evleniyor sözüne inanmayıp ilişkiye devam etmiştim ama görüyorum ki öyle olmuyormuş